Azerbajdzsán: Eldar & Nigar – Running Scared

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vvZlEAP5Z28[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv
Eredeti kiadás: 2011.03.13. 20:55
Frissítve: Ell & Nikki név megváltozott

Megvan mind a 43 ország versenydala, utolsóként az azeriek dalát ismerhetjük meg. Sok sikert kívánunk nekik is májusban!


64 Comments

Azerbajdzsánnak ismét sikerült egy nálam TOP5-ös számmal előrukkolniuk, nagyon tetszik a szám, nagyok kellemes lassú táncdal, bár jobb hallgatni, mint látni a klippben az újabb azeri bombanő mellett a szintén jó hangú, de meglehetősen kisfiús arcú férfiénekest.
Először hallgatva is tetszett a szám, kivéve a vége, amit akkor unalmasnak találtam és vártam még valamit.
Másodszor hallgatva viszont már tökéletes volt, ami szerintem igen jó jel. Eddigi szavazatom az övék.

Jut eszembe, szeretnék viszont végre azeri nyelvű dalt hallani Azerbajdzsántól! Sajnálom, hogy ez most sem teljesült 🙁
Ha rájuk szavazok, nem a szövegük miatt lesz, valszeg annak utána se nézek. Én inkább a hangzásból próbálok ráhangolódni arra az érzésre, amit közvetíteni igyekeznek a dallal. De ha egy dalnak fent van a neten az anyanyelvi verziója is, eddig mindig az tetszett jobban (lásd pl. Kejsi Tola dala tavalyelőtt: Carry me in your dreams és Me merr ne enderr).

Sokat kellett várnom a kedvencre, de most itt van! Abszolút kedvencek nálam, az intrója valami fenomenális, nagyon eltalálták. Tökéletes ez a szám, még akkor is, ha svédektől vették… na de nem akarok rosszmájú lenni, szurkolok nekik és tőlem megy egy szavazat nekik! Unalmasnak még véletlenül sem mondanám, mérföldekkel jobb a szlovákok daltól, nem is értem, hogy lehet egy lapon említeni a kettőt. Hajrá Azerbajdzsán!

Nem értem…..ez a dal is meg a belarus is fent van youtube-on régóta. Akkor mi az, hogy most végre megismerjük dolog?

A cikk azért van megint a főoldalon, mert változás van az előadók neveiben. Először Eldar & Nigar néven szerepeltek, majd lett belőle Ell & Nikki, most pedig végülis Eldar & Nigar néven fognak versenyezni. Ennyi a történet.

Hát-hát, jobban tetszett az előző nevük.Nekem speciel a Nigar-ról nem egy lány ugrik be…Jó mindegy a lényegen nem változtat, maradnak elsők 😀 Egy kis kritikám viszont van, de arról majd később…

Nekem tetszik a dal, igényes… olyan jó kis rádiós dal, szeretem az ilyeneket. Én meg különösen örülök annak, hogy visszaváltoztatták a nevüket, sztem nagyon nem az mutatja a nemzetköziséget meg a kreativitást, hogy eldobják az eredeti nevüket, és vmi angolos művésznevet választanak helyette. Így legalább valami megmaradt echte azerinek, ha már a dal ilyen amerikai fíling :).

Kezdem egyre jobban megszeretni ezt a számot. 🙂 Minőség. Olyan profi, mintha amerikaiak lennének (kb. Arash szintű, de a tavalyi Drip Drop is csodás volt) és akiknek megmutattam, azoknak is mind tetszett. Aranyos szám, remélem benne lesz az első 5-ben, megérdemlik.
Annyira jó, hogy a Kaukázus is versenyezhet!

Aranyos szám, nem üt olyan nagyot, de nekem nagyon tetszik. Jó hallgatni, nem irritáló mint a számok kb. 3/4-e. Idei mezőnyben nekem top 3 🙂

Az azeriekől többet vártam. Az eddigi számaik mind a kedvenceim között voltak, ez a dal még csak az esélyt sem kapta meg tőlem arra, hogy egyáltalán elkezdjek gondolkozni azon, hogy érdemes-e elmerengenem a kedvencek közé juttatásának sanszáról.

Esélyes Nagy-Britannia,a hírességek mindig elöl végeznek,azeriek is benne lesznek az első 5-ben,svéd kisfiút is nyomják(bár pocsék),remélem a Katit is fogják nyomni.Nem értem,h az Albánokat miért nem szeretik,mert elég jó kis szám.

Amikor elsőre meghallgattam, azt mondtam, hogy nagyon jó, kedves hallgatható dal.
De másodjára, már elég unalmas, ennek ellenére döntős lesz.

Akkor lehet kezdeni, ugyanis rengetegen szeretik ezt a dalt, és ráadásul az országnév is kötelez, ugyanis Azerbajdzsán a dalverseny egyik legsikeresebben szereplő országa 🙂

HAJRÁ WOLF KATI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JÖVŐRE LEGYEN BUDAPESTEN AZ EUROVÍZIÓS DALVERSENY!!!!!!

Szerintem nagyon jó szám. Biztos ott lesznek vele az elsők között. 2009-ben az Arash & AySel páros is nagyon jó volt 3. -ok lettek, 2010-ben Safura 5. lett, bár szerintem előrébb is végezhetett volna. Ebben a 3 évben jó számot hoztak, mer előtte a 2008-as förtelmes volt.

Szíveseben láttam volna a döntőben az azeri szám helyett a törökök dalát, de sajnos ez a “mestermű” került be!:(

A magyar mellett egyértelműen az azerbajdzsáni dal a legjobb minden tekintetben.
3. helyezésre a grúzok száma érdemleges.
Az összes többi csak fércmű e háromhoz képest, óriási a szakadék utánuk.

Cisco

Egyébként már megvan a végeredmény lassan egy hónapja, és ez a dal lett a győztes, így a következő dalversenyt Azerbajdzsán fővárosában, Bakuban fogják tartani 2012. május 22-24-26-án.

Comments are closed.