Grúzia: Eldrine – One more day

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rrgprhUneQo[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: esctoday.com

Az időeltolódás miatt kora délutánra esett magyar idő szerint a Grúz nemzeti döntő. A 8 fellépő közül Eldrine “One more day” című dalát választotték a düsseldorfi Eurovízióra. Gratulálunk!

50 Comments

Túl vagyok a stúdióverzión is,és azt kell hogy mondjam maga a dal nagyon nagyon jó lenne.Jajjj talán még Magdalénát is leütné ha…A 2009-es törökországhoz hasonlítanám ebből a szempontból,vagy 10 helyett csuszott hátrébb nálam amikor meghallotam a versenyen élőben (akkor még nem nézegettem vidiket róluk,mint most).

Szóval nem tudom hova tegyem grúziát most…

Zolecs: nálam 3/15. szóval nem hatott meg az élőben produkált rossz produkciója. Jó dal, és mellette szóljon, hogy nem volt valami hejdejól felhangszerelt a grúz tévé stúdiója.

Igazad lehet Máté,és valószínű hogy trónfosztás történik “Zolecs királyságában” ugyanis grúzia serege megtámadta lengyelországot és igencsak a grúzoknak áll a zászló XDXD

Azt olvastam, hogy a leányzó itt beteg volt, és a zenekar már ott tartott, hogy a betegsége miatt visszalépnek a versenytől, de a végén mégis felléptek.

Hű, most egy még durvábbat olvastam a zenekar hivatalos honlapján :S A leányzónak menet közben volt egy amnéziája egy baleset miatt, amiből csak nemrégiben gyógyult fel… nem tudom, ez mennyiben függ össze az élő felvétellel, és hogy ez-e az a betegség, amire utaltak a stúdiófelvételnél lévő kiírásban, ami miatt majdnem vissza is léptek… mindenesetre ez nagyon durva 🙁
http://www.eldrine.com

Na már megint én 😀 Olvasgattam, és influenzás volt a leányzó ezen a felvételen. Lázasan és gyulladt torokkal lépett fel, beszélni nem is nagyon tudott a színfalak mögött. Úgyhogy ne ítélkezzünk ennek a felvételnek a hatására.

Jaja egy másik hasonlóan…hmm dekoratív csajra:D hát ha jó a hangja akkor Grúzia sztem nagyon szépen fog szerepelni

A stúdióverziója kifejezetten tetszik, szóval már két(!) számot is találtam az eurovíziós felhozatalból, amit akár többször is meghallgatnék 😀

ütős kis szám, csak az a baj, hogy az előadás egy kicsit nagyon amatőr. Mint a ’80-as években a kis klubokban…

Ajjaj!
Grúziától, mint sokkal jobbra számítottam. Nem jut tovább. Néhol mintha még fals is lenne. A három kaukázusi ország az utóbbi években mindig kimagaslóan jókat hozott, de idén csak Azerbajdzsán ütötte meg a színvonalat, igaz ők most is nagyon jók.

HAJRÁ WOLF KATI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JÖVŐRE LEGYEN BUDAPESTEN AZ EUROVÍZIÓS DALVERSENY!!!!!!

Comments are closed.