Szlovákia: jobb versenyezni mint büntetést fizetni

Tudósító: Klész Imre
Forrás: esctoday.com

Az esctoday.com a végére járt a Szlovákia körül kialakult ellentétes híreknek. A műsort szervező EBU korábban hivatalosan bejelentette, hogy Szlovákia részt vesz a 2011-es versenyen. A döntés annak fényében született, hogy büntetést kell fizetni, ha a határidő után lép vissza valaki. Ezért az STV úgy döntött, hogy a büntetés helyett a versenyt választja. Így 43 ország vesz részt a májusi dalversenyen.

18 Comments

De jó, ez jópofa xD De legalább ott lesznek, és nem lépnek vissza, majd úgy járnak, mint 2002-ben Lettország 😀 Nem akartak indulni, végül meg győztek (bár Ők nem jogosan)

Zolecsnek van igaza
(mint mindig 😛 )
Idén vagy az újra visszatérő olaszok fognak nyerni (jutalmul) vagy az angolok (mert az utóbbi időkben ők dünnyögnek)

Igen, en is azt hallottam h az angolok nyernek ebben az avben 🙂

A multkor is el volt rendezve Lenanak, nem mintha ezt nem tudnank de na…

Hat en nagyon remelem h magyar o. valami jo szamot kuld egy remek hanggal… Mert ha nem nagyon felmegy a cukrom az MTV-re…

Szlovakia az almaban fog nyerni, annal gyengebb allamot csak keresni kell, milyen hulyesegeket kuldenek…

Mirpl beszélsz fel, hát az eddigi szlovák dalok kozul talán csak a Tublatanka nem volt odaillo, mármint 1994-re nézve. A tobbi nagyon színvonalas dal volt, mondom dal, igaz Kristina hangja nem volt tokéletes.

Szerintem is nagyon idegesito nyelv a szlovak… Es az a leanka, nem volt semmi hangja … Az a szam egy gyenge szam volt, en jobbat irok szasszor…
Na mindegy…

Comments are closed.