Magyar szövegíró is küldött be dalt Azerbajdzsánnak

Tudósító: Klész Imre
Forrás: esctoday.com

Körülbelül még 1 hónapja van a zeneszerzőknek és szövegíróknak, hogy dalt küldjenek be az Ictimai TV-nek, melyek közül az egyik lesz az ország versenydala a 2011-es Eurovízión. A köztévé ma hozta nyilvánosságra az eddig jeletkezett pályázók névsorát. A jelentkezés érdekessége, hogy egy magyar rajongó, Madura Máté is pályázott, igaz hogy csak dalszöveggel. Kíváncsian várjuk a fejleményeket!

Az eddigi jelentkezők:
Vüqar Babayev – Azerbajdzsán (5 dallal)
Micke Vennborn (5 dallal)
Giorgos Kalpakidis – Görögország (3 dallal)
José Juan Santana – Spanyolország (1 dallal)
Ülviyye Valiyeva – Azerbajdzsán (1 dallal)
Manuel Ángel Moreno Pinilla – Spanyolország (1 dallal)
Nergiz Safaraliyeva – Azerbajdzsán (1 dallal)
Nazim Pasaoglu – Azerbajdzsán (1 dallal)
Madalin Botezatu – Románia (1 dallal)
Sebastian Ivanov – Ausztrália (1 dallal)
Noam Inbar & Isak Mizrachi – Ausztrália (1 dallal)

Dalszöveget küldött be:
Madura Máté
Kamran Cabbarov

19 Comments

Köszönöm szépen 😀 Én sem hiszem el. Csak nehogy úgy süljön el, mint Dustin The Turkey, vagy hasonló, mert értelme nem sok van; félresikerült rímek; sok tizenéves kis “unatkozása”. Álmaimban sem hittem volna, hogy ez sikerül, de még ha valaki esetleg írna hozzá zenét, AKÁR jó is kisülhet belőle. Amúgy korábban is írogattam ezt már, csak az ilyen félig angol, félig magyar volt. De “korábbi” művemnek tekinthető, hogy egy szabados magyar verziót írtam Coral Segovia 2010-es dalához, az En Una Vidához. A fejleményeket én is várom. Matheus: majd még beszülünk erről! 😛

Madura Máté! Írj hozzá dalt! Vagy, ha rá bízod másra, írd ide a szöveget, hogy tudjunk hozzá zenét írni, amit elküldünk neked, hogy továbbítsd a bevált helyedre:)

Egy gyors ritmusú, mai popdalocska alapjaira van elképzelve a szöveg, és esetleg az illetékesnek továbbíthatom a dalszöveget is.

Máté:
Te aztán nem vagy semmi 🙂 Gratula!
Sőt!Ha még belevesszük hogy nagy haverunk Azerbajdzsán… Lehet nagy eséllyel pályázik a szöveged a kiválasztásnál 🙂

Gratula Máté!
Jó lenne ha nálunk is lenne ilyen,hogy küldhetnének be más országokból dalszövegeket vagy kész dalokat!Mondjuk egy görög,török pop zene nem lenne rossz szerintem.Még pontokat is kapnánk:)jó sokat!!!!

Comments are closed.