Eurovízió 2011: Az MTV hétfőn közli döntését

Eurovision 2011: MTV announces their decision on Monday
Tudósító/Corresponder: KLÉSZ Imre
Forrás/Source: old.eschungary.hu

[HU] Az old.eschungary.hu megbízható forrásra hivatkozva megtudta, hogy a Magyar Televízió a karácsony utáni hétfőn fogja nyilvánosságra hozni a 2011-es Eurovíziós indulás végleges döntését.

[EN] From dependable sources old.eschungary.hu got the information about MTV is going to announce their final decision of participating in Eurovision Song Contest 2011 right after Christmas, on next Monday.

204 Comments

Sziasztok! Elvileg ha indul Magyarország vagy Tóth Vera vagy Tolvai Renáta esetleg Janicsák Veca képviselné.
Szerintem erre a posztra Veca lenne a legjobb ember. Elképesztő hanggal áldotta meg a sors,remélem a Geszti Péterrel szereznek valami lassú lenyűgöző számot. Még Verát is el tudnám képzelni,bár szerintem neki eddig nincsenek eddig Eurovízióra való számai..de ami késik nem múlik.
Igazából Vecának szerintem a személyisége is és a hangja is meggyőzőbb,mint Verának.Hajrá lányok és vegyen részt Magyarország 2011-ben is.

I hope this will happen. Hungary needs to be in the Eurovision again, Italy are back next year, so should Hungary. I am waiting with suspense, I have a track I want to submit for Hungary… Woooo! COME ON HUNGARY.

Meg semmi sehol??? Pfff! Gyonyoru… Az MTV le a kalappal…
Na jo, nincs szavam… Kesz, eleg volt, nincs tobb turelmem…

Szegyen !!! szegyen szegyen!!!

Ennyi várakozás után most már reméljük, hogy jó hír lesz. Vissza kell térnünk egy jó énekessel, és egy jó dallal. Mese nincs :).

Azt nem tudja valaki, hogy hol lehet megnézni hivatalos formában azt, hogy melyik országok jelentkeztek eddig az ESC-re? Egy linket tudna valaki adni?

Amúgy mért hiszitek, hogy ennek valami nagy bejelentése lesz?! Szerintem ez nem olyan, amit egy esti Híradóban kellene közölni. Inkább illene a Ma Reggel című reggeli műsorba…

Shaba! Tavaly a Duna tv a híradóban jelentette be hogy ők fogják közvetíteni! És az “csak” egy közvetítés volt! Itt meg Magyar versenyző indításáról van szó!

Jó lenne már valami infó. Nagyon nem viszi túlzásba az MTV, de hát mit várunk? Sajnos nem tudják helyén kezelni ezt a műsort. Mindenestre bízom benne, hogy pozitívan csalódok és indulunk 2011-ben. Tóth Vera, Janicsák Veca vagy Tolvai Reni jók lennének ESC-re, az már egyszer biztos 🙂

De megis, ha kikurtoltek a kulfoldi honlapokra is, hogy ma mondja be az MTV, akkor ma kene bemondja…

Nem hiszem, hogy olcso hireket terjesztenenek, de kitudja…

Ha eddig huztak, azt jelenti megy Magyar orszag is, maskepp akkora hulyeseg lenne huzni, legnagyobb eges, szerintem kivaltana a legnagyobb duhot mindenki reszerol, ugyis sokan mergesek az MTV-re 😀

Shaba!
Azért, mert amit ilyen sokan várnak és figyelemmel kísérnek az hírértékű még az MTV Híradóban is.

Comments are closed.