Eurovízió 2011: Az MTV hétfőn közli döntését

Eurovision 2011: MTV announces their decision on Monday
Tudósító/Corresponder: KLÉSZ Imre
Forrás/Source: old.eschungary.hu

[HU] Az old.eschungary.hu megbízható forrásra hivatkozva megtudta, hogy a Magyar Televízió a karácsony utáni hétfőn fogja nyilvánosságra hozni a 2011-es Eurovíziós indulás végleges döntését.

[EN] From dependable sources old.eschungary.hu got the information about MTV is going to announce their final decision of participating in Eurovision Song Contest 2011 right after Christmas, on next Monday.

204 Comments

Hungarian Eurovision fansite eschungary.hu reports that the country’s public broadcaster MTV will reveal their intentions towards a participation in the 2011 Eurovision Song Contest on Monday, December 27th.

It has been rumoured these days that Hungary is likely to return to Eurovision next year. The country’s public broadcaster MTV withdrew from the competition last year, which led to another tv station, Duna TV, to apply for full EBU membership in order to send a representative to Düsseldorf. Apparently, their bid was rejected and MTV could now consider a comeback.

If Hungary confirms participation this Monday, December 27th, there would be already 42 confirmed countries for Germany. Nonetheless, the official list of participating countries is expected to be released by the EBU in the coming days, shortly after Christmas.

Tudja valaki az MTV hivatalos e-mail címét, ahol érdeklődni lehet?
Máté!
Ennél nagyobb dologban sose legyek átverve, de kösz az infót.

Én ezt szántam nekik küldeni, de a honlapjukon semmilyen hivatalos e-mail címet nem találtam, csak egy linket, ami nem nagyon használható:

“Tisztelt MTV!

Kérem, tájékoztassanak arról, hogy a Magyar Televízió kíván-e versenyzőt indítani a jövő évi Eurovíziós Dalfesztiválon?

Tudomásom szerint:
– A nevezési határidő már lejárt és mostanra egyedül Magyarország részvétele bizonytalan.
– Jövőre Magyarország az Európai Unió soros elnökeként fokozott figyelmet kíván fordítani nemzetközi kulturális kapcsolataira.
– Jövőre a Magyar Televízió előreláthatóan 400 millió forinttal több összegből gazdálkodhat és kiadása – a nagy nemzetközi sportversenyek kimaradása miatt – várhatóan kevesebb lesz.
– Medveczky Balázs vezérigazgató úr megválasztásakor nívós szórakoztató-, fiatalokat is vonzó műsorokat ígért.
– A nemzetközi -, Európa színe-javát felvonultató megmérettetések beletartoznak a prioritást élvező közszolgálati feladatok kategóriába, mert az azokon való részvétel vagy távol maradás felér egy országimázzsal.

Várom hivatalos válaszukat, melyet egy nemzetközi internetes honlapon is meg szeretnénk jelentetni.
Köszönettel:”

Aki nagyjából egyetért a tartalommal és a szándékkal, és még tájékozott is, az írjon egy e-mail címet!

Nagyon szépen meg van fogalmazva, és egyetértek vele. Egy párszor már írtam az mtv-nek, és erre a címre: kozonsegszolgalat@mtv.hu Bár eddig még csak egyszer írtak vissza. Mindig valami “robot” azt írta vissza, hogy a levelet továbbítottuk a megfelelő helyre…

Melcsi!
Az eddigi tapasztalatok alpján kissé türelmetlen és szkeptikus vagyok az MTV-vel szemben, de remélem ma rám cáfolnak és még éjfélig be jelentik, amit be kell. Minden elismerésem a birkatürelműeké, ha eddig kibírtuk, az a pár órácska már tényleg nem számít.

én is megérkeztem, de vagy már fél órája a hozzászólásaitokat olvasom. valaki írta még korábban, hogy a NOxhoz is sok rmeény fűződött, de Szilvi nem találta el a hangokat. Védelmükre szóljon, hogy Szilvi akkor beteg volt és nem igen tudott mit kezdeni a hangjával. Sajnálom, hogy pont akkora alakult nála ki a betegség, egyébként tudjuk milye szép hangja is van. 🙂
Már én is nagyon várom az MTV bejelentését. 🙂

hát ez nem igaz! xD xD xD én is írtam, mert nem igazán a türelmemről vagyok én sem híres… Én mondjuk csak azt kérdeztem, hogy olvasható az Eurovíziós honlapokon hogy a mai napon fogják tudatni a döntést, és folyamatosan figyelemmel követjük a honlapjukat, és az élő műsorokat stb stb stb… lényeg: kérdeztem, hogy tényleg várhatunk ma tájékoztatást? és ha igen kb mikor és hol?
Visszakaptam ezt a levelet:

Tisztelt ….. Úr, levelét továbbítottuk a döntéshozóknak, érdeklődését köszönjük.
Amint lesz információnk, természetesen a sajtón keresztül nyilvánosságra hozzuk.

Üdvözlettel
MTV Zrt.

Hatalmas válasz! xD xD xD

Linda Király is been chosen by MTV to represent Hungary in the Eurovision Song Contest 2011 with her song, “Csúnyán beszél velem”.

most irtak nekem MSNen nemtudom igaz e…

Mire kell mééég vááárni?
most akkor a fél 5-ös híradó? ha meg ott sem, akkor majd a fél 8as? ha még ott sem, majd a 23:45-ös hírekben? szórakozzunk akkor?!? 🙂 😀

😀 hát ezek direkt húzzák az időt, minnél nagyobb legyen a híradó nézettsége. xD 😀
vagy én már nem tudom.

Nekem állandóan ezt írja ki: A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Pedig nem is írok olyan, moderálandásra való dolgokat … 🙁 mindegy. Fél 5-kor akkor hírek? Nézzük. 😀

Comments are closed.