Dino Merlin fogja képviselni Bosznia-Hercegovinát Düsseldorfban

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DO1cfoVXr3c[/youtube]Tudósító: Németh Bálint
Forrás: esctoday.com
Videón: ESC Bosznia-Hercegovina 1999

Dino Merlin 1999 után 2011-ben újra szerencsét próbál az Eurovíziós Dalversenyen. A dalát február 20-án mutatják be. A zenét és a szöveget saját maga fogja írni, amely a 2011-ben megjelenő új albumának egyik darabja lehet. Az énekes a BHRT eurovíziós terveit bemutató műsorában elárulta, hogy ez a tökéletes időzítés a részvételéhez, mivel most készíti az új lemezét.

A bosnyák delegációvezető, Dejan Kukric meghagyta egy esetleges közönségszavazás lehetőségét arra az esetre, ha az énekes nem tudna dalt választani:
Ha a jelöltünk nem tudna választani több lehetséges szerzemény közül, akkor televotingot alkalmazunk és hagyjuk, hogy Bosznia-Hercegovina népe válasszon.
Dino Merlin Béatrice Poulot-val közösen képviselte Bosznia-Hercegovinát 1999-ben. A „Putnici” című dalt adták elő, amellyel a 7. helyen végeztek Jeruzsálemben. Dino Merlin szerezte Bosznia-Hercegovina első eurovíziós dalát is 1993-ban, a „Sva bol svijeta”-t.

2 Comments

Nem fűzök nagy reményeket most se boszniához,ugyanis egyszer sem tetszettek annyira hogy top10-esek legyenek,nálam legalábbis.Biztos valami siratóéneket fognak küldeni (gondolom) szóval…
ja.

Comments are closed.