Szlovákia: Kristína nehéz koreográfiával készül Oslóba

Tudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv – STV

Kristína, a 2010-es Eurovízió szlovák képviselője hozzákezdett a végleges színpadi produkció kidolgozásához. Csodálatos táncos produkciót ígér az énekes, jelenleg is tartanak a próbák a táncosaival.

Kristína táncosaival heti 5 napot gyakorol a tornateremben, hogy minél tökéletesebb legyen fellépésük az oslói versenyen. Izgalmas és egyedi produkciót ígérnek, ami egyben nehéz is, ezért sokat kell edzeni is. A koreográfia illeni fog az etno-dance stílusú Horehronie című versenydalához, melynek szövege Közép-Szlovákia hegyvidéki régiójának nevéről szól.
Szlovákia az első elődöntő 4. versenyzője lesz május 25-én. Az első próbákról fotók és videók várhatóan május 16-án fognak érkezni.

16 Comments

Szerintetek ki fog nyerni ebben az évben, ha reálisan nézzük az eseményeket???
Szerintem Szlovákia, Azerbajdzsán vagy Németország.

Én már megint széllel szembe … megyek. A fehérorosz dal senki más szerint nem esélyes? Ezek szerint az én favoritjaim megint csak a futottak még címre pályáznak.

Gyerünk Kristína!!! Szerintem az esélyesek a szlovákok, németek, dánok, azeriek, svédek. de ezek csak mind találgatások 🙂

Nálam Németország, Azerbajdzsán, Dánia, Szlovákia az esélyes, de látok esély Norvégiában, Albániában, Görögországban, Örményországban és Lengyelországban is!

Sziasztok! A közvetítésről van már valami hír? Félek, marad az internet a döntőre meg az Erste. :S.
Hát én azt mondom, nagyon nehéz jósolni, hogy kinyer. A május 29. szombat este dönt el majd mindent.
Talán Azerbajdzsán, Norvégia, Izrael, Svédország, és Németország, ha a zsűri agyonpontozza.
Szlovákia szerintem egy 7-10. helyre számíthat. Lengyelországnak pedig nagyon szurkolok, a fent emlitett országok mellett.

Szerintem a német és svéd esélytelenül indul a győzelemre.Én azeri,örmény győzelmet tartom eddig a legesélyesebbnek,de norvég,ír,szlovák,dán is jó helyre futhat be…

Comments are closed.