Horvátország: Lako je sve angolul

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gT-WGMcWw7M[/youtube]Tudósító: Szalma Róbert
Forrás: eurosong.hr
Eredeti kiadás: 2010.04.06. 04:59
Frissítve: az angol nyelvű verzióval
További verziók itt

Ma délután mutatják be a három idegen nyelvű változat közül elsőként az angol nyelvű változatát a “Lako je sve” című dalnak. Az angol mellett hamarosan elkészül az olasz és az orosz nyelvű változat is.  Az angol változat premierje a Horvát Rádió 2-es csatornájának „Turki party” című műsorában lesz hallható, a műsor 13.35-kor kezdődik. Az új verzió hallható lesz majd a különböző Eurovíziós honlapokon is.

Azon kívül, hogy a dal a fogadóirodáknál jó helyen áll,a Feminnemes lányok a horvát toplisták csúcsait is ostromolják. Ezen a héten az előkelő első helyen található a hivatalos horvát toplistán, amelyet minden héten kedden hoznak nyilvánosságra a HR2 csatornán 13:35 és 15:30 között. Ezt a listát együtt alakítják ki a hallgatókkal a horvát rádiók zenei szerkesztői (HR Dubrovnik, HR Split, HR Zadar, HR Pula, HR Rijeka, HR Knin, HR1, HR Osijek, Glas Hrvatske (Horvátország Hangja) és a HR2).
A Feminnem május 27-én lép színpadra a második elődöntőben az  55. Eurovízión a 15. rajtszámmal.

58 Comments

Szatli, sikerült?
Patrik, szerintem IsoHunt-on fent van, vagy Torrent Reactoron vmelyik. torrent oldalról én is úgy szedtem le :D. (Az új verziókat, 320kb/s-al)

Én le tudtam tölteni egy csomó idei eurovíziós dalt, sőt 2007 és 2009 közöttiek is vannak fent szép számal:
http://mp3.open.az/

Az ABC rendbe szedett betűk között válasszátok az E-t, majd keressétek az Eurovision menüket (2007, 2008, 2009, 2010)
Én elég sokat letöltöttem!
Valami hír a magyar közvetítőről?
Amúgy szép délutánt mindenkinek! 🙂

Honnan töltöttték le a horvát dal angol verzióját? A blogspotos lapon nincs fenn; vagy még meg sem jelent? Am én is egyszer egy torrentrőlleszedtem 1956-ig visszamenőleg az összest. Aki meg idei számokat és preszelekciós dalokat akar letölteni,annak ajánlom a letöltésekszekciót (a rapidról megy; nem rossz).

Ha az idei dalokat akarjátok letölteni akkor az oldalon bal oldalt van egy olyan link hogy Lengyel esc napló! a linkre kattintva bejön egy oldal, és ott baloldalon ott az összes dal! rá kell kattintai, bejön egy másik oldal és ott lehet click here to download-ra vagy vmi ilyesmi, és lejön!!! Én már évek óta onnan töltöm le őket, az oldalra is az én ajánlásom alapján került fel!!! Jó töltögetést!

Szerintem biztos még nincs sehol fenn az angol horvát dal.De eléggé le vagyok maradva mert megnéztem tegnap azt a lengyel oldalt és egy csomónak fenn van a végleges verziója.az örmény elég jó lett.meg ezt a horvátot is egyre jobban bírom,az első listámon 30. a másodikon 15. most pedig már top 10.Go Croatia!
Egyébként készüla vidim is. 🙂

Megvan a 2011-es verseny első résztvevő országa és egyben visszatérő országa is: LICHTENSTEIN. Remélem 2011-ben velünk együtt a döntős lesz.

Egyelőre még csatlakoznak az EBU-hoz, és valószínű hogy 2011 sikerül is nekik. A Tv az nyilatkozta, hogy részt fognak venni 2011-ben, ha sikerül addigra csatlakozniuk. És szerintem sikerülni fog. 😀

OFFFFF!!!!!

A segítségeteket kérném abban hogy nem tudjátok-e hol nézhetem újra a 2007 és a 2008-as eurovíziót magyar kommentárral (GUNDEL XD). Az mtv videótárában nem indul el csak a 2009-es.. Ha valaki tudja pls segítsen THX!

Először is, Lichteinstein nem lesz visszatérő mivel még sohasem vett részt!! 😀 másodszor a debütálás még nem biztos, tavaly is ugyanezt nyilatkozta az a KOLBEL és nem lett az egészből semmi!

Máté, hol tudtad meghallgatni a Svájci dalt? 😀 mert néztem YouTube-on mindenképp beírtam és csak a francia jött ki. 🙁
A szerbet meg majd most fogom meghallgatni.
Még mindig nincs semmi a közvetítő csat.-ról? :S:S

Mindkettőnél jobb az eredeti ami volt.Bár nem szeretem a francia nyelvet.De talán úgy jó ahogy van.Gondolom ebből a lako je sve angol változatból se lesz már semmi…

Comments are closed.