Naptár

2010. április
h K s c p s v
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Radio Fun: vége a dalnak

Tudósító: Klész Imre
Forrás: radiofun.hu – civishir.hu

A civishir.hu egy hónapja közölte rossz hírt a Radio Fun megszűnéséről. A radiofun.hu-n található információ szerint ma búcsúnapot tartanak. Ez a rádió volt azon kevesek egyike, ahol sok eurovíziós versenydalt lehetett hallani és kérni.

Az ismert vállalkozó, Pocsai Attila, illetve a Kelet Rádió Kft. által jegyzett, főként zenei alapú szórakoztatásra épülő Rádió Fun 2007. december 6-án kezdte meg a műsorszórást Debrecenen kívül Hajdúszoboszlón és Hajdúböszörményben. A műsorstruktúrának, a széles zenei kínálatnak és a maratoni kívánságműsornak köszönhetően a csatorna hamar megkedveltette magát a hallgatókkal. A műsorvezetők között korábban olyan ismert nevek is feltűntek, mint Gábor Betti, a Desperado együttes énekesnője, Zoltán Erika, vagy a Retour című műsorsávot – mások mellett – kézben tartó Kasuba L. Szilárd.

A civishir.hu értesülései szerint a frekvencia holnaptól egy budapesti, profiljában a Funtól teljesen eltérő rádió kezébe kerül, így a mostani (hírszerkesztő, műsorvezető, értékesítési és technikai) munkatársakra ezek után nincs szükség.

Kapcsolódó cikkek:
13 dal kérhető az idei Eurovízióból a Rádió Fun-on

Eurovízió 2009: regionális rádiók műsorán az idei versenydalok

4 hozzászólás Radio Fun: vége a dalnak

  • daved

    Ezt nem hiszem már el hogy minden normális rádiót eltaposnak!
    Szerintem tök jó volt, mert bár nem Debreceni vagyok és nem is a környékén, de amikor csak tudtam a neten hallgattam a rádiót és azon kívül hogy ESC dalokat is lehetett hallani tök jó kis rádió volt!
    Sajnálom hogy így alakult
    a fenébe!
    :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

  • daved

    Bocsi
    🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁

  • Dave

    De sajnálom :((( Pedig náluk nagyon mentek az Eurovíziós dalok :((

  • valaki

    Ideje volt már-ratyi felfogású vezetöség , nyomorék gondolkodásmód-és vezetés-már vártam mikor hal be ez az egész.Egy -két normális müsorvezetöt kivéve nyomorék hozzá nem értö emberek gyülekezete volt.Egy nyomi bandával kevesebb :):):):)