Eurovízió 2010: esély a győzelemre Németországnak és Írországnak

Tudósító: Klész Imre
Forrás: oikotimes.com – oddschecker.com

A fogadóirodák összesített oddsai nagyjából változatlanok, viszont az oikotimes.com Europrediction 2010 szavazásán látványos mozgások tapasztalhatók. Az oikotimes.com olvasóinak szavazásán alapuló győzelmi esélyesek top 10 listája.

1. Írország 267, 2. Svédország 234, 3. Szlovákia 192, 4. Horvátország 186, 5. Dánia 179, 6. Törökország 155, 7. Norvégia 147, 8. Németország 135, 9. Izland 134, 10. Izrael 124.
A szavazás utolsó három helyezettje Nagy-Britannia 8, Macedónia VJK 4 és Bosznia-Hercegovina 2 ponttal.

Az oddschecker.com legmagasabb szorzószámai:
1. Németország 4, 2. Azerbajdzsán 4, 3. Izrael 8, 4. Örményország 14, 5. Dánia 14, 6. Horvátország 18, 7. Norvégia 20, 8. Görögország 25, 9. Svédország 37, 10. Szlovákia 41.
A lista végén Hollandia, Lengyelország, Szlovénia és végül Macedónia VJK található 300-szoros oddsszal.

24 Comments

Én inkább Norvégia, Görögország, Törökország és Dániára tippelnék. Nálam ezek a dalok a nyerők. De Szlovákia okozhat meglepetéseket.

csak ne az írek nyerjenek könyörgöm.több okból is.
1.már 66 ezerszer nyertek,bocs de unom Dublint.
2.minek nyerjen olyan aki már egyszer nyert/Niamh Kavanagh/
3.nem a legjobb számok egyike

viszont Lena nyerhet. 🙂

Nem lenne jó, ha Írország nyerne. Szerintem nyerjen Szlovákia, tetszik is a dal, picit gyors is, jó hangú is és még közel van Mo.-ho, mi mindig elszoktunk menni Szlovákiába minden évben és akkor tudnánk menni ESC-re is :D. Ettől függetlenül én azt szeretném, ha ALB vagy AZEB nyerne, vagy még talán, esetleg, Törökország. 😀 Csak Írország ne könyörgöm.

Írország szerintem esélytelen! Annyi de annyi jobb, sokkal jobb dal van nála! Nálam pl. a döntőben sincsenek! nagyon nem szeretem ezt a dalt!

amúgy annyira érdekes, tavaly az első elődöntőből 10-ből 9et eltaláltam, csak Montenegró nem jutott be akit én még beraktam volna! (a mai napig hallgatom ezt a dalt) a második elődöntőben pedig 10ből 7et találtam el, hogy kik is fognak bekerülni a döntőbe! (itt Magyarország Lengyelország és Szlovákia helyett Litvánia Dánia(Dániát különösen nem bírtam) és Horvátország jutott be )

Idén annyira nehéz hogy kik juthatnak be, az első elődöntő szerintem valamivel gyengébb mint a második, itt 10 helyre 11-12an férnének be szerintem, a másodikban pedig 13-14 közül is bekerülhet bárki! nem sokon fog múlni az biztos!

Amúgy idén szerintem jót tett ez az új szabály, hogy a versenydalok alatt is lehet majd szavazni, mert biztos vagyok, hogy nem lesz olyan mint pl tavaly, hogy a második elődöntőben akik a 11. pozíció után voltak, mind bejutottak a döntőbe. Idén ez meg fog szépen oszlani, sőt… ezek után szerintem inkább az lesz a legjobb, ha olyan 4. 10. hely között indulhat az adott ország.

Mellesleg már megcsináltam én is a kis listám szerint a döntőmet, a 4 nagy, Norvégia, az első elődöntőből 10, a másodikból 10. ezeket sorrendbe raktam, és ez lett 😀 :

http://www.youtube.com/watch?v=AxQVs2j1ua4

kíváncsi vagyok mit szóltok! 😛

Zolitt, EZAZ!!! NAGYON ÖRÜLÖK AZ ELSŐ HELYEZETTEDNEK :D.
Viszont azt nem értem, hogy az Egyesült Királyságot, Franciaországot, Spanyolországot miért nem szeretik sokan??? egyébként, amikor elkezdtem csinálni a videómat én is azon gondolkoztam, hogy videókkal csináljam meg vagy ne, úgy döntöttem képekkel és írással az úgy jobb volt :D.

Adtam egy + jelet! nagyon jó kis videót raktál össze.
A + nem volt kérdés mivel mind a négy kedvenc zeném benne van a videóba 🙂 🙂

BoBo köszi! 😀 örülök hogy örülsz az első helyezettemnek! 😀 már osztálytársaknak is mutattam, és 5-ből 3nak tetszett, egy azt mondta hogy olyan “szódás kategória” egy meg elkezdte hallgatni, mondta h tök jó, ki ez? mondom eurovízió… Albánia… ő azzal a mozdulattal kivette a fülest, és mondta h. hagyyááá az eurovízióval… na mondom te se vagy hülye cseppet se! eddig tetszett, ezután meg haggyááá?? Az ilyeneket nem értem! nah mindegy..

Bálint, köszi a + jelet 😀
ki az a 4 aki miatt megkaptam? 😛

Endhre, miért is? 😀 van egy olyan érzésem, hogy ez nem valami dicséret akart lenni! 😛 amúgy igen, szoktam lottózni! 😀 🙂

Csináltam a facebookon egy profilt Magyar Rajongók ESc néven, még elég kezdetleges, de fejlődni fog! Várom az ismerősöket!

zolitt!

Akikért megkaptad a ‘+’-ot az Albánia, Hollandia, Németország és Svédország. Ők a kedvenceim. 🙂

A haverodnak miért nem mondtad hogy Juliana Pasha – It’s all about you?
Amúgy mindig ámulok hogy milyen jó lett ez az Albán szám (mármint milyen jól átalakították)…

FINAL
1 SLOVAKIA
2 GERMANY
3 TURKEY
4 SPAIN
5 CROATIA
6 ISRAEL
7 DENMARK
8 NORWAY
9 ROMANIA
10 SWEDEN
11 AZERBAIJAN
12 ICELAND
13 IRELAND
14 ARMENIA
15 BELGIUM
16 CYPRUS
17 GREECE
18 FRANCE
19 POLAND
20 MOLDOVA
21 LATVIA
22 SERBIA
23 ESTONIA
24 FINLAND
25 UK
A mostani allas az esctoday szerint.

A meglepetes az volt hogy Ormenyorszag 4 helyet hatracsuszott.Azerbajdzsan pedig 5-ot elorejott a nagyon eros promonak koszonhetoen.A tobbi amugy kb. a realitast mutatja kisebb elteresekkel.Amugy mindentol fggetlenul meglepodnek egy nemet 2-ik helynek vagy a spanyol 4-iknek.En a spanyolt tizen kivul varom 10-15 kozott a nemetet 5-10 kozott es az Ormeny vagy Azer szamot elobb.

A nagy visszaterok amugy Svedorszag Romania a top 10-be.Ennek kimondottan orulok.Amugy finalistak szoktak lenni de a vege fele ket eve van ez igy.Es ugyancsak visszatert Irorszag Belgium a finaleba.A nagy vesztes iden Ukrajna,Oroszorszag,Gorogorszag es ismet Anglia.

Comments are closed.