Eurovízió 2010: Elkészült Safura klipje

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3Bue7mGTWt4[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: youtube.com

A forgatás nehézségei ellenére elkészült a 2010-es Eurovízió egyik nagy győzelmi esélyesének, Safurának a videóklipje, melyet az idei azeri versenydalhoz, azaz a “Drip drop”-hoz készítettek.

16 Comments

Kikészít ez az idei év! Fantasztikus ez a dal!A klip is! A NŐ is! Lehetetlen megmondani, hogy ki fog nyerni! Jelenleg úgy érzem, hogy ez a dal a nyerő! Máskor meg N, vagy az AL, vagy épp a FIN, esetleg a E, vagy a HR… Lényeg, hogy izgalmas lesz az idei év!

Annak viszont örülök h tényleg nem annyira egyértelmű idén ki fogja megnyerni mint tavaly.Akkor tök uncsi volt hallgatni h “12 points from norway” 🙂
mindenesetre sztem akinek esélye van:izrael,svéd,azerb,dánia,horvát,német,szlovák.
de bármi megeshet,és ez jó.

Remélem, jövőhéten minden videó befut, mert jövő szombaton kezdődik a szavazás a legjobb klipre a BESC-en (már ha az égiek is úgy akarják 🙂 ).

Köszi szépen, Bálint! Az izlandi nekem is új! 🙂 Eredetileg nálam az a szabály, hogy a videónak fel kell kerülnie a hivatalos Eurovision Youtube csatornára, de már tavaly is fontolgattam ennek a szabálynak az elvetését…

áááá srácok!! ez nagyon ott van. húúúúúúúú….
Nem is gondoltam volna, h az Azerbajdzsánok ilyent is tudnak csinálni. igazat adok Robeknek és Zolcsinak is. Jó lesz az ideji verseny. jó, szinvonalas, izgalmas.

Máté94!
Bocs, nekem nagyon bejön az izraeli szám is, meg a norvég is.

Comments are closed.