Naptár

2009. szeptember
h K s c p s v
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

ESC Hungary: 4 évesek vagyunk!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=N8kzRU9TXdQ[/youtube]Szerző: Klész Imre
Forrás: old.eschungary.hu – volt.old.eschungary.hu
Videó: Szulák Andrea – Fenn a szabad ég – magyar nemzeti döntő 1994, 3. helyezett

Az old.eschungary.hu csapata büszkén jelenti be honlapunk 4 éves születésnapját. 2005. szeptember 26-án, a NOX nagy sikere után – és amint látjuk az ESC nemzetközi rajongótáborának ítéletéből, az utóbbi 10 év legjobb magyar versenydala – eldöntöttük, hogy készítünk egy honlapot, ami magyar nyelven tájékoztatja a magyar rajongók maroknyi csoportját. Szerencsére a rajongók száma évről évre növekszik, ezért folyamatosan próbáljuk tökéletesíteni tevékenységünket.

Fenntartjuk a jó kapcsolatot nemzeti televíziónkkal, segítjük az aktuális magyar versenyző népszerűsítését, és még a „vetélytársaknak” is segítünk, ha van rá mód. Idén ismét tudtunk szervezni egy promóciós turnét Észak-Szerbiába, Ádok Zolival több helyi televízió, rádió és újság készített interjút. Idén kaptunk egy különleges felkérést a budapesti Török Nagykövetségtől, így a TRT török nemzeti köztelevízió segítségével tudtunk rendezni Hadise kvízt, ahol az énekesnő promóciós anyaga volt a nyeremény a magyar rajongók számára. Tudtunk rendezni Ádok Zoli kvízt is, ahol a szerencsés magyar és külföldi rajongók nyerhettek promóciós CD-t. És most sikerült elérnünk, és lehetőséget kapnunk arra, hogy bemutassuk egy olyan részét az Eurovíziónak, ami eddig hiányzott. Hosszú tesztidőszak után bemutatjuk a „Hogy Volt?” című aloldalunkat, ahol szeretnénk bemutatni Magyarország eddigi nemzeti döntőinek összes dalát. Mivel elég nagy feladat minden dalt összegyűjteni, körülbelül 2-3 havonta fogunk bemutatni egy bizonyos évet (az 1994-es nemzeti döntővel kezdünk). Sajnos nincs egyéb lehetőség arra, hogy megnézze vagy bárki megvegye ezeket a dalokat, ezért szeretnénk megosztani ezen felvételeket azokkal a rajongókkal szerte a világon, akik szeretik a magyar zenét. Igaz, minden magyarul van írva a honlapon, de a statisztikák és a dalok önmagukért beszélnek, még ha nem is érti valaki a nyelvünket. Ezeket a videókat és statisztikákat a volt.old.eschungary.hu oldalon lehet megtalálni, az 1994-es oldalon minden dalcím kattintható! Egyben indulhat a már majdnem elfeledett Replay Contest is, ahol mindenkitől várjuk az 5 legjobb dal beküldését az 1994-es nemzeti döntőből! Köszönjük olvasóink eddigi támogatását, igyekszünk mindent megtenni azért, hogy továbbra is találjon mindenki magának érdekességet nálunk!

antonioesalbaFrissítés: sikerült megtalálni az old.eschungary.hu második cikkét. Az első bejegyzés egy köszöntő jellegű volt, de a második már „éles” hírként szerepelt. Egyébként nem sikerült túl hosszúra. Ha jól emlékszem, a pillanatképen látható megjelenéssel indultunk, viszont a piros-fehér-zöld színű háttér az induláshoz képest 3 hónappal később lett megváltoztatva. Előtte azt hiszem néhány szabálytalan függőleges irányú barna vonal volt a díszítőelem. A külső megjelenésünket (talán jogosan) erős kritika érte az egyik blogon, ahol a privi.hu-s dizájn miatt küldtek el minket a fenébe, mint hivatalos Eurovízió oldalt. Nyilván nem az MTV kreálta a honlapot, és nem az EBU, ez később tisztázva lett. Idő közben áttértünk a statikus html oldalakról az egyik népszerű tartalomkezelő rendszerre, így már sokkal jobban fest minden…

5 hozzászólás ESC Hungary: 4 évesek vagyunk!