Eurovízió 2009: második elődöntő Ádok Zolival ma este 21 órától az m1-en

sukh_hun

Tudósító: Klész Imre
Forrás: old.eschungary.hu
Hasznos linkek:
Gyakran Ismételt Kérdések
Szavazási segédlet
A 2009-es verseny résztvevői

– a műsor egészen pontosan 20:55-től kezdődik, a Magyar Televízió 1-es csatornáján
– Magyarország részt vesz ma este a szavazáson, az összes dal elhangzása után fogjuk majd azt telefonszámot látni, ahol szavazhatunk a dalokra, a magyar kivételével (önmagára senki sem szavazhat).
– a rajongóknak és érdeklődőknek készült egy szavazási segédlet, amin mindenki jegyzetelhet a saját kedvére, később hasznos lehet annak eldöntésére, hogy kire kellene szavazatot küldeni.
– az eddigi gyakorlatok szerint nincs korlátja a szavazás mennyiségének, egy dalra többször, illetve több dalra is lehet szavazatot küldeni (érdemes a telefonkártya feltöltéséről időben gondoskodni).
– jó szórakozást!

Ma este is, mint az első elődöntőben, 10 dal fog tovább jutni. Ebből 9-et a közönségszavazás, 1-et pedig a nemzeti zsűrik szavazása alapján fognak döntőbe juttatni. Az 50% zsűri 50% televoting rendszert csak a döntőben fogják alkalmazni.

A továbbjutók sajtótájékoztatója körülbelül 00.10-kor fog kezdődni, ezt az eurovision.tv-n lehet majd nyomon követni. Ekkor sorsolják ki, hogy ki milyen rajtpozícióból fog indulni a döntőben. Ne feledjük, az 1-es rajtszám még kiadó szombatra! Sokak szerint hálátlan feladat valakinek első helyről indulnia. Eddig egyszer, a 2005-ös döntőn kezdett Magyarország versenyt az első pozícióból, akkor a 12. helyezést sikerült onnan elérni.

hajra_zoliRajongói hírek

Legalább egy magyar zászló biztos lesz az Arénában ma este. Egy orosz barátunk nagy Magyarország rajongó, és megkért minket, hogy segítsünk neki abban, hogy milyen feliratot készítsen a zászlóra. Reméljük szerencsét fog hozni! Hajrá Zoli!

100 Comments

Az biztos hogy ezt az elődöntőt egy szavazás se fogja pontosan eltalálni az elsőben volt max 12 dal ami esélyes volt a bejutásra itt van 15 legalább…nagyon szurkolok Zolinak!

HAJRÁ ZOLI, LÁNYOK ÉS FIÚK!!! Hajrá operatőrök, a legjobb helyzetekből mutassátok mindig a magyar csapatot, hajrá hangzásért felelősök, hajrá külföldi szavazók, szavazzatok Magyarországra!
GO HUNGARY!!!!!!

na még negyed óra! már minden bajom van! HAJRÁ ZOLI, HAJRÁ LÁNYOK!!! jajj de várom már!!!!! csak jussunk tovább! elég jó ez a dal hozzá!!!! nekem csuriban lesz a kezem végig! 😛 meg küldjük a pozitív energiát Zoliéknak, ahogy kérte! 😀 nah 10 perc, JÓ ESTÉT JÓ SZURKOLÁST!!!!!!!!!!

ahhoz képest, h azt nyilatkozták ez keményebb döntő… nem tudom. ettől az idei felhozataltól nem vagyok elájulva. viszont Zoli nagyon jó volt. odatette a hangját rendesen. sztem ezt hiányolták tőle a próbákon… 🙂 de hát élesben kell a legjobb formát mutatni. nekem ebből az elődöntőből az észtek a favoritok. de HAJRÁ ZOLI!!!!!

Wazze…nem is tudom eldönte mitől is lettem ideges Zoli szereplése közben…attól a fertelmessen gusztustalan ruhától vagy a rossz élvezhetetlen előadástól–na erre azért szerintem technikai hiba is tehet–szerintem visszahangzott az egész-A vokál meg az teljessen botrányos volt.Jaj és a koreográfiában látható szaltókra meg semmi szükség nem volt–hallani is lehetett Zoli hangján,hogy mégsem bírja–Az egész Úgy ahogy volt nyagyon kritikán alúli volt..Sajnálom pedig szerettem ezt a dalt és bíztam Zoliban:-(

Úgy látom itt most sokan úgy írnak, mint akik életükben nem láttak ilyet. Demien. Nem értek egyet azzal, amit mondtál, de mindjárt kiderül az igazság. Sakisnak sincs hangja és mozogni sem bír, max neve van és még irritál is. Brinck hangja meg ronan kiting….nya

Ez igazságos volt Zoli nagyon leszerepelt…igazságtalan lett volna a tovább jutása..nem izgultam miatta..lehet ezért utálni,de ez van.Zoliék sokat akartak ,de semmit nem tudtak felmutatni

Ennyit Európa ízléséről
a béka segge alatt van
hallgassák csak a drága moldáv és észt szarokat akiket továbbjuttattak

Köszönjük Zoli nekünk te vagy a győztes

Igen, Deniem, sajnos igazad van. Tisztelet a nagy akarásnak, a teljesítménynek, a lelkesedésnek, de dal nélkül nem lehet eredményesnek lenni. A semmit nem lehet tupírozni.

Demien szerinted a horvát vagy moldáv dal jobb volt? Vagy szerinted Sakis tisztán énekelt és jól mozgott? Mert ha igen, akkor mi nem egy műsortnéztünk. Kezdem azt érezni, hogy egy előre megírt forgatőkönyvet látunk és ez nekem rohatdul nem tetszik. Zoli szerintem nagyot alakított és jobb volt, mint Csézí tavaly. A hanggal semmi probléma nem volt, a tánccal ruhával sem. Lehet, hogy tényleg keményebb döntő volt az elsőnél, de leszerepelni semmiképpen nem szerepeltünk le. A döntőt pedig vagy a törökök vagy Norvégia nyeri. Csókolom

Comments are closed.