Naptár

2009. május
h K s c p s v
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Eurovízió 2009: második elődöntő Ádok Zolival ma este 21 órától az m1-en

sukh_hun

Tudósító: Klész Imre
Forrás: old.eschungary.hu
Hasznos linkek:
Gyakran Ismételt Kérdések
Szavazási segédlet
A 2009-es verseny résztvevői

– a műsor egészen pontosan 20:55-től kezdődik, a Magyar Televízió 1-es csatornáján
– Magyarország részt vesz ma este a szavazáson, az összes dal elhangzása után fogjuk majd azt telefonszámot látni, ahol szavazhatunk a dalokra, a magyar kivételével (önmagára senki sem szavazhat).
– a rajongóknak és érdeklődőknek készült egy szavazási segédlet, amin mindenki jegyzetelhet a saját kedvére, később hasznos lehet annak eldöntésére, hogy kire kellene szavazatot küldeni.
– az eddigi gyakorlatok szerint nincs korlátja a szavazás mennyiségének, egy dalra többször, illetve több dalra is lehet szavazatot küldeni (érdemes a telefonkártya feltöltéséről időben gondoskodni).
– jó szórakozást!

Ma este is, mint az első elődöntőben, 10 dal fog tovább jutni. Ebből 9-et a közönségszavazás, 1-et pedig a nemzeti zsűrik szavazása alapján fognak döntőbe juttatni. Az 50% zsűri 50% televoting rendszert csak a döntőben fogják alkalmazni.

A továbbjutók sajtótájékoztatója körülbelül 00.10-kor fog kezdődni, ezt az eurovision.tv-n lehet majd nyomon követni. Ekkor sorsolják ki, hogy ki milyen rajtpozícióból fog indulni a döntőben. Ne feledjük, az 1-es rajtszám még kiadó szombatra! Sokak szerint hálátlan feladat valakinek első helyről indulnia. Eddig egyszer, a 2005-ös döntőn kezdett Magyarország versenyt az első pozícióból, akkor a 12. helyezést sikerült onnan elérni.

hajra_zoliRajongói hírek

Legalább egy magyar zászló biztos lesz az Arénában ma este. Egy orosz barátunk nagy Magyarország rajongó, és megkért minket, hogy segítsünk neki abban, hogy milyen feliratot készítsen a zászlóra. Reméljük szerencsét fog hozni! Hajrá Zoli!

100 hozzászólás Eurovízió 2009: második elődöntő Ádok Zolival ma este 21 órától az m1-en

  • Vax

    Rivgos, észrevettem, hogy egy húron pendülünk. 🙂 Nem zavar a gyagya, csak én még mindig azt hiszen harmincas fejjel, hogy lehet értelmesen is vitázni.

  • káröröm

    Nem volt Zoli dala se rosszabb, se jobb a többieknél. Csak elveszett a sok egykaptafa nóta között. Magdi esetében én a sikert épp abban láttam, hogy nem volt egy a sok közül, egyedi volt. Az idén lealacsonyodott a magyar produkció is a fesztivál szintjére, pedig nem kellett volna. Már akkor láttam, hogy gondok lesznek, amikor Márkot akarták küldeni.

  • káröröm

    Vax, Patricia Kaas-t sajnos nem ismerem. Úgy tűnik, más stílusban mozgunk.
    Jó éjt mindenkinek! És ne búsuljatok, nem ezen a fesztiválon múlik, hogy lesz-e végre magyar világsztár. Meg hát, nem is Ádok Zolin.

  • Rivgos

    A malis vituperari laus est.

  • Karesz

    Szerintem kár ezen összeveszni… Sajnos nem volt tökéletes a magyar előadás…

  • tauri001

    Egy szó mint száz: jó este volt. Mindegyik dal jó volt (talán a szerbet és a lettet kivéve)

  • manex

    Káröröm, mért az nem vicc, hogy egy Alcazar helyett egy okádék svéd operaénekest küldenek?

  • Yara

    manex… hát nem tudom, de annak az okádék svéd oparaénekesnőnek több hangja van sztem, mint az Alcazarnak. de a kettőt nem lehet és nem is lehet összehasonlítani. a maga nemében mindkettő jó. az már más kérdés, h melyik felel meg a köz ízlésének.

  • tauri001

    Jó éjszakát mindenkinek és jó szórakozást szombatra (már aki szórakozásnak tekinti. Aki felidegesíti magát rajta az ne nézze….)

  • Gyilok

    Szégyen volt. 0 koreográfia, 0 a dal és 0 a srác. Szégyen..