Naptár

2009. május
h K s c p s v
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

A második elődöntő eredménye – Magyarország nélkül

moldovaTudósító: Klész Imre
Forrás: EBU – old.eschungary.hu

Ma este volt a második elődöntő napja, ahol ismét 9 dalt küldött tovább a közönség és egyet a zsűri. Magyarország idén rengeteg munkát fektetett be a produkció létrehozásába, igazán remek munkát végeztek, el kell ismernünk! Gratulálunk a magyar csapatnak, gratulálunk Zolinak! Csak 10 dal juthat tovább minden elődöntőből, lássuk, kik a második forduló továbbjutói. Hamarosan meglesz a rajtsorrend sorsolása, az információk hamarosan frissülnek!

A továbbjutók listája, és rajtszáma:

Azerbajdzsán 11
Horvátország 5
Ukrajna 21
Litvánia 1
Albánia 19
Moldova 13
Dánia 16
Észtország 15
Norvégia 20
Görögország 8

Talán még nincs lefutva ez az elődöntő, mert információink szerint a spanyol televízió egyáltalán nem közvetítette a műsort (tenisz mérkőzést közvetítettek helyette, így a zsűri szavazott a tegnap előtt látottak alapján), ez sérti az EBU szabályait.

Élő közvetítés a rajtsorrend sorsolásáról és a sajtótájékoztatóról itt

125 hozzászólás A második elődöntő eredménye – Magyarország nélkül

  • Sanya

    Tacom!Hasonló igen,az észt dal is van ilyen szép szám mint a Zorro betétdala,viszont azt meg kell mondanom mikor elkezdtem hallgatni libabőrös lettem:$

  • Patrik

    de ez akkor így nem ér! vagy igen??? Márknak visszakellett vonulnia a Big Brother betétdal miatt! Az észteknek akkor nem??
    Ha már itt tartunk Moldova 2009= NOX 2005 , Finnország 2009= 2008 Svájc- DJ Bobo.

    Nézzétek csak meg 🙂
    Zsolesz a 2. linken el sem indul a letöltés sajnos, de azért várok emg keresgélek folyamatosan máshol is. Az első sztem azért tök jó minőségű 🙂

  • Zsolesz

    Az bizony az! Remélem oda feltöltik a második elődöntőt is, habár még nem találtam rá!

    Szerintem ezek a dalok nem hasonlitanak egymásra, én nem tudom honnnan veszitek, hogy igen! Na mindegy, szerintem ma már nem lehet olyan dalt irni, ami ne hasonlitana valamihez!

    A Mark esetében, viszon nem hasonló volt a dal, hanem ugyan az!

  • Patrik

    Ha vkinek kell a SEMI 2 akkor itt lelehet tölteni: http://torrentportal.com/details/4201714/Eurovision.Song.Contest.2009.Semifinal.2.SWEDiSH.HDTV.X264-REMAiN.html

    én is most szedem, ez is a svéd közvetítés mitn a semi 1

  • Ildike

    Számomra meglepő, hogy Szlovákia az utolsó előtti helyen végzett az elődöntőben. Szerintem nagyon jó előadás volt, simán döntőben lett volna a helyük. Persze ha azt nézzük, hogy 10 év után most versenyeztek csak újra… Nekem Zoli egyáltalán nem tetszett… és nem is a dal miatt, mert azt már elfogadtam régebben, hogy ilyet küldünk. Viszont Zoli ruhája nagyon gáz volt, ami persze egy dolog, ettől még nem lesz valami jó vagy rossz, de naaaagyon hamis volt. Sajnálom, hogy így sikerült. Pedig drukkoltam a fiúnak! Jövőre valami nagyon jó kis dolgot kellene küldenünk!