Naptár

2009. május
h K s c p s v
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Ádok Zoli nem izgul az esti fellépés előtt

kezenallas_zoliTudósító: Klész Imre
Forrás: hirado.hu

Ádok Zoli ma este lép fel Moszkvában az Eurovíziós Dalverseny színpadán. A hirado.hu-nak sikerült elérnie az énekest a felkészülés utolsó óráiban, aki azt mondja, ő és a táncosok alig izgulnak, mert a tegnapi próba minden eddiginél jobban sikerült.

Mindenkiben benne van az egészséges izgalom, de ahhoz képest, hogy egy Európa-szerte látható különleges produkció részesei lehetünk, viszonylag nyugodtak vagyunk – mondja Ádok Zoli, akinek csak nagyon kevés ideje maradt interjút adni, de arra kéri rajongóit, hogy mindenki küldjön pozitív energiát és drukkoljon az esti fellépés előtt, alatt és után.

Zoli úgy véli, a második elődöntő mezőnye sokkal erősebb lesz, mint a keddi volt, így kemény versenyre számít. Egy biztos, a magyar csapat Karsai Zitával, Béli Titanillával és Papp Timivel és persze Ádok Zolival mindent megtesz azért, hogy a szombati döntőbe jusson.

2 hozzászólás Ádok Zoli nem izgul az esti fellépés előtt

  • FENTE LEVENTE

    Így élhetünk,úgy élhetünk,nem kerül el itéletünk.Ígéretünk mit kéretünk,hiányától kinézhetünk.-Nyitott poros ablakon,ló lovagol abrakon?
    Jó tanácsot adok!Ne egyetek,ne igyatok és akkor egybe marad házatok.Alatta ássatok mélyre hátha aranyat találtok.Abban az esetben lehettek nekem barátok.
    Figyeljetek:Rendre ügyeljetek!
    Érett lélegzetekben a dús kertekben rajta keresztül kereken besugárzó eszetekben az egészségetek,egészségben az egész évetek nélkülözi és lefölözi a betegségek káros rombolásait?
    Jó dolgotokban már azt sem tudjátok,hogy mit csináltok,mit csináljatok?Majd én kijáratok veletek rímes egyenes utakat,mert vagyok én olyan magyar tag,ki zuhatag-ként zúdul rátok.
    Zoltán,Zoltán Ádok:Szerencsékre állnak tombolátok?
    Áldok rátok szátok szép hangjait,mutassátok”oroszságot”,benne népünk nagyjait.Magyarországot.
    Eleven igazság van abban,ha mereven nézünk szemeinkkel,nem biztos,hogy azt látjuk ami előttünk átfut.((Pletyka-nana.hu,Punk.hu,Velvet.hu))

  • lovEspagnole&lovSweden

    Akármilyen számmal indulunk, az eurivizión mindig elbukjuk.
    Azt hittem , hogy ezzel a számmal amivel kimentünk többre fogjuk vinni dehát nem. Azért, én sajnálom a dolgot.