Naptár

2009. április
h K s c p s v
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Szavazás 2009

scoreboardTudósító: Klész Imre
Forrás: old.eschungary.hu
Eredeti kiadás: 2009.03.18. 15:00

Magyarországon nagyon népszerűek a szavazások úgy általában, ezért most egyszerre többet is el fogunk indítani.
FRISSSÍTÉS:  …vagyis már elindítottuk, de jövő vasárnap lezárjuk a szavazást. Szóval, itt a kedvező alkaalom klikkelni a különböző kategóriákban! Határidő: 2009.05.03!

1. Kik fognak döntőbe jutni?
Elődöntőnként 10 országot lehet megjelölni azzal a tippel, hogy ők biztos tovább jutók lesznek.

2. Melyik a legellenszenvesebb dal?
Érzelmi szavazásra hívunk mindenkit. A legutálatosabb dalból könnyen lehet győztes is, szóval fontos ez az a szavazás. Itt csak 1 országot lehet megjelölni.

3. Melyik ország lesz a 2009-es Eurovízió győztese?
Ezt nehéz megtippelni, ezért mindenki 3 országot jelölhet meg, mint nagy esélyest.

+1 Milyen helyezést fog elérni Ádok Zoli az Eurovízión?
Ez a szavazás február 24-én indult, az oldalsávon elérhető könnyen. Ennek az eredménye is érdekes lehet, bár tudjuk, minden szentnek maga felé hajlik a keze.

[poll id=”10″] [poll id=”11″] [poll id=”12″] [poll id=”13″]

46 hozzászólás Szavazás 2009

  • Erzsi

    Zsolesz, ne szerénykedj! Valamelyik kommentárba beírtad egy lengyel honlap címét, ahonnan letölthetőek a dalok. Két napja csak ez szól nálam. Végre kezdem megszeretni az idei termést. Múlhatatlan érdemeid vannak!

  • Zsolesz

    Ohh, köszönöm Erzsi!!! Néha már kezdem magam fanatikusnak érezni!!! Félek elfajul nálam ez az ESC dolog! Én ma kontroláltam magam, nem akarom megunni a dalokat májusra! Szóval ma nem hallgattam az idei dalokat, hanem a 2OO6osakat!

  • Erzsi

    Jogos a felvetés. Ma már én is éreztem, hogy egy kicsit túlhallgatom őket. Lehet, hogy kérek magam ellen egy távoltartó végzést.

  • Zsolesz

    Ja és valaki nem tudja honnan lehetne megszerezni a svéd nemzeti döntőről, alias Melodifestivalen… a Mooving on cimű dalt??? Szerintem a legütősebb produkció volt! A műsor csúcspontja, amikor a közönségfölé emelkedett az énekesnő!

  • Zsolesz, szerintem a bal oldali sávon a linkek között, a túlélőkészletben meg tudod találni ezt a számot.

  • Zsolesz

    De nekem valamiert nem tölti le a rapidshare-el!

  • nagyon köszönöm hogy el magyarazáztad. cserébe szí vesen elküldöm majd hozzád a svéd nemzeti döntőt, úgy tudom megszerezni hogy az unoka tesóm svédországban és esc rajongók.Minden évben felveszik és tavaj meg ishívtak nagyon klassz volt…
    Szóval lemásolom és, elpostázom….
    Csak írj a botondmarton@freemail.hu-ra a címed.

  • davidovics

    Ha már szavazásnál vagyunk akkor nemsokára beteszem ide azt a mail címet ahová pontozásokat várok hogy kik jutnának be az elős illetve a második elődöntőből a döntőbe vagyis ti kinek hány pontot adnátok!
    Utána meg a döntőre kérnék szavazásokat!
    még ma de kiírom és várom a szavazásokat!

  • davidovics

    Sziasztok!

    Akkor megkérnék mindenkit hogy az ESC elődöntői szavazás szerint küldjétek el a pontozásotokat az alábbi mail címre:
    hunsong2009_voting@indamail.hu
    Az első elődöntő szavazatait ma de 10:00 -tól várom március 24. kedd 00:00-ig várom és szerdán kiírom hogy kik jutottak be a képzeletbeli eredmények szerint a döntőbe!

    A második elődöntőre a szavazatokat kedd de 10:00-tól csütörtök 0:00-ig várom és pénteken mondom meg onnan kik jutottak be!

    A döntő szabályait majd pénteken mondom el amikor megmondom a 2. elődöntő eredményeit!

    Kérek mindenkit hogy az időkorlátot tartsátok be mert kedd vagyis már szerdán nem fogadok el szavazatokat rá és minden e-mail címről csak egyszer lehet szavazni!

    Úgy hogy mindenki jól gondolja át!

    Mindenkinek jó szavazást!!!

  • Patrick S

    én már szavaztam davidovicsnak – szavazzatok ti is!!

  • davidovics

    Továbbra is várom a hunsong2009_voting@indamail.hu -ra a szavazatokat az első elődöntőre és holnap de 10:00-tól pedig már lehet szavazni a második elődöntő résztvevőire is!
    Nagyon szépen köszönöm a szavazatokat mindenre!

  • Boti

    Irrealis ez a sorrend.Norvegia nem fog nyerni ott lesz az 5-ben de nem fog nyerni.Magyarorszag szerintem top 15 max.En szavazni fogok a magyar szamra amugy.Ja es Romania is top 5 lesz.Udv Erdelybol

  • Khiddy

    Sziasztok!

    Albánia idén a legjobb ha nem angolul énekel megnyerik….

    Norvégia top 5 lesz de nem fog nyerni…

  • Gabesz

    Mennyijóssal vagyunk körülvéve:D Vegyétek már észre hogy tök kiszámíthatatlan az egész pl nem tudjuk hogy az országok milyen zsürit állitanak fel lehet olyat hogy a svéd és az ahoz hasonló dalokra szavaznak lehet hogy nem….amugy a tavalyi évben sem emlékszem hogy az oroszokat annyira dicsőítették volna a neten mégis nyertek

  • SzZ94

    Szerintem az is hülyeség, hogy mindenki a népiesebb vonalvezetésű vagy lassú vagy igényes számoknak vélik a legesélyesebbnek, hogy elnyerje a zsűri tetszését… pedig a grúz JESC-esek is nyerni tudtak 50% zsűrivel 🙂

  • Zsolesz

    Ja, mert annak a szövegéről el lehetett hinni, hogy a gyerekek irták bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz! :DDDD Ami biztos, szerintem a nyugati zsüri az nyugatra fog szavazni, a keleti zsüri viszont igazságosabb lesz! Kivéve a ciprusiakat meg a fehéroroszokat szerintem! De majd meglátjuk! már csak 23 nap az első elődöntőig, az első próbákig, pedig már csak 15!!!!