Szavazás 2009

scoreboardTudósító: Klész Imre
Forrás: old.eschungary.hu
Eredeti kiadás: 2009.03.18. 15:00

Magyarországon nagyon népszerűek a szavazások úgy általában, ezért most egyszerre többet is el fogunk indítani.
FRISSSÍTÉS:  …vagyis már elindítottuk, de jövő vasárnap lezárjuk a szavazást. Szóval, itt a kedvező alkaalom klikkelni a különböző kategóriákban! Határidő: 2009.05.03!

1. Kik fognak döntőbe jutni?
Elődöntőnként 10 országot lehet megjelölni azzal a tippel, hogy ők biztos tovább jutók lesznek.

2. Melyik a legellenszenvesebb dal?
Érzelmi szavazásra hívunk mindenkit. A legutálatosabb dalból könnyen lehet győztes is, szóval fontos ez az a szavazás. Itt csak 1 országot lehet megjelölni.

3. Melyik ország lesz a 2009-es Eurovízió győztese?
Ezt nehéz megtippelni, ezért mindenki 3 országot jelölhet meg, mint nagy esélyest.

+1 Milyen helyezést fog elérni Ádok Zoli az Eurovízión?
Ez a szavazás február 24-én indult, az oldalsávon elérhető könnyen. Ennek az eredménye is érdekes lehet, bár tudjuk, minden szentnek maga felé hajlik a keze.

sajnáljuk, jelenleg nincs elérhető szavazás sajnáljuk, jelenleg nincs elérhető szavazás sajnáljuk, jelenleg nincs elérhető szavazás sajnáljuk, jelenleg nincs elérhető szavazás

46 Comments

Zsolesz, ne szerénykedj! Valamelyik kommentárba beírtad egy lengyel honlap címét, ahonnan letölthetőek a dalok. Két napja csak ez szól nálam. Végre kezdem megszeretni az idei termést. Múlhatatlan érdemeid vannak!

Ohh, köszönöm Erzsi!!! Néha már kezdem magam fanatikusnak érezni!!! Félek elfajul nálam ez az ESC dolog! Én ma kontroláltam magam, nem akarom megunni a dalokat májusra! Szóval ma nem hallgattam az idei dalokat, hanem a 2OO6osakat!

Jogos a felvetés. Ma már én is éreztem, hogy egy kicsit túlhallgatom őket. Lehet, hogy kérek magam ellen egy távoltartó végzést.

Ja és valaki nem tudja honnan lehetne megszerezni a svéd nemzeti döntőről, alias Melodifestivalen… a Mooving on cimű dalt??? Szerintem a legütősebb produkció volt! A műsor csúcspontja, amikor a közönségfölé emelkedett az énekesnő!

nagyon köszönöm hogy el magyarazáztad. cserébe szí vesen elküldöm majd hozzád a svéd nemzeti döntőt, úgy tudom megszerezni hogy az unoka tesóm svédországban és esc rajongók.Minden évben felveszik és tavaj meg ishívtak nagyon klassz volt…
Szóval lemásolom és, elpostázom….
Csak írj a [email protected]-ra a címed.

Ha már szavazásnál vagyunk akkor nemsokára beteszem ide azt a mail címet ahová pontozásokat várok hogy kik jutnának be az elős illetve a második elődöntőből a döntőbe vagyis ti kinek hány pontot adnátok!
Utána meg a döntőre kérnék szavazásokat!
még ma de kiírom és várom a szavazásokat!

Sziasztok!

Akkor megkérnék mindenkit hogy az ESC elődöntői szavazás szerint küldjétek el a pontozásotokat az alábbi mail címre:
[email protected]
Az első elődöntő szavazatait ma de 10:00 -tól várom március 24. kedd 00:00-ig várom és szerdán kiírom hogy kik jutottak be a képzeletbeli eredmények szerint a döntőbe!

A második elődöntőre a szavazatokat kedd de 10:00-tól csütörtök 0:00-ig várom és pénteken mondom meg onnan kik jutottak be!

A döntő szabályait majd pénteken mondom el amikor megmondom a 2. elődöntő eredményeit!

Kérek mindenkit hogy az időkorlátot tartsátok be mert kedd vagyis már szerdán nem fogadok el szavazatokat rá és minden e-mail címről csak egyszer lehet szavazni!

Úgy hogy mindenki jól gondolja át!

Mindenkinek jó szavazást!!!

Továbbra is várom a [email protected] -ra a szavazatokat az első elődöntőre és holnap de 10:00-tól pedig már lehet szavazni a második elődöntő résztvevőire is!
Nagyon szépen köszönöm a szavazatokat mindenre!

Irrealis ez a sorrend.Norvegia nem fog nyerni ott lesz az 5-ben de nem fog nyerni.Magyarorszag szerintem top 15 max.En szavazni fogok a magyar szamra amugy.Ja es Romania is top 5 lesz.Udv Erdelybol

Mennyijóssal vagyunk körülvéve:D Vegyétek már észre hogy tök kiszámíthatatlan az egész pl nem tudjuk hogy az országok milyen zsürit állitanak fel lehet olyat hogy a svéd és az ahoz hasonló dalokra szavaznak lehet hogy nem….amugy a tavalyi évben sem emlékszem hogy az oroszokat annyira dicsőítették volna a neten mégis nyertek

Szerintem az is hülyeség, hogy mindenki a népiesebb vonalvezetésű vagy lassú vagy igényes számoknak vélik a legesélyesebbnek, hogy elnyerje a zsűri tetszését… pedig a grúz JESC-esek is nyerni tudtak 50% zsűrivel 🙂

Ja, mert annak a szövegéről el lehetett hinni, hogy a gyerekek irták bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz! :DDDD Ami biztos, szerintem a nyugati zsüri az nyugatra fog szavazni, a keleti zsüri viszont igazságosabb lesz! Kivéve a ciprusiakat meg a fehéroroszokat szerintem! De majd meglátjuk! már csak 23 nap az első elődöntőig, az első próbákig, pedig már csak 15!!!!

Comments are closed.