Épül a színpad – 2009.04.22.

9 Comments

Hát biztos valami fantasztikus színpad lesz, de szerintem Szerbiát és Finnországot nem nagyon tudják majd showban felülmúlni. Ráadásul ez több műsorvezetős elődöntők, döntők sem jó ötlet szerintem.
A próbák mikor kezdődnek? Jövő héten nem? Ezt még nem lehet tudni?

Ez kb azt jelenti hogy az arena felet nem is nezoternek fogjak hasznalni, mivel a szinpad az egesznek a kozepen, van,hogy elferjen az az orisasi LED felulet! Szerintem tulzas, a szinpad maga ok, de az az oriasi LED hatter, tul nagy, az eloadok elfognak veszni benne! Plane a Lengzel meg az Izlandi, csak ott toporognak majd!

Nem islesz egy olyan nagy 🙂 🙂 🙂
a finn színpad egyszerű volt és ettől volt jó, mert a körítés jó volt, a szerb színpad már többet mutatott, mint színpad, a “díszlet” sem volt rossz. A moszkvai színpad nyilván mindenben többet akar mutatni, ehhez nagyobb színpadra van szükség és több díszletre. Évek óta a díszlet gyakorlat fény hátteret jelent, lámápkat, világitást és fényeket, vetítést. Azt is tudjuk, hogy a színpad tervezője…lehet, hogy én tudom rosszul, mindháromnál ugyanaz a szakember volt…és nem orosz. Én nagyon várom már, és egyszer szeretném, ha magyarországon is láthassak egy ilyen szinpadképet, mert nálunk egy megasztárt is be lehet harangozni, hogy minden idők leg..je. Hát messze van az ettől…

Zsolesz! Zolinak mikor lesz az első próbája? Melyik országok indítanak a próbákkal (Montenegro, Csehország)? Tavaly közé tettek egy hivatalos doksit, idén nem teszik meg?

Comments are closed.