Naptár

2009. április
h K s c p s v
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Álom.net – fiatalos film a szerelemről, barátságról, sportról… Ádok Zolival, április 16-tól a mozikban

alomnetTudósító: Klész Imre
Forrás: helyilapok.hu – redlemon.hu

Elkészült az első igazi, fiataloknak szóló vígjáték! Az Álom.net könnyed mozi szerelemről, zenéről, szexi lányokról és helyes fiúkról, barátságról, álmokról és titkokról… A film egyszerre tini limonádé, hamupipőke sztori, romantikus klisévígjáték, és mindezek paródiája egyben, amellyel az alkotók nem mély gondolatokat akarnak ébreszteni, egyszerűen szórakoztatni szeretnék a közönséget!

A film főszereplőjének neve talán ismerősen csenghet. A huszonkét éves Labancz Lilla szerepelt a Kisvárosban, a Tűzvonalban, Bacsó Péter Majdnem szűz című filmjében, és ami talán a legemlékezetesebb, a Barátok Köztben, ahol Léna néven Imi szűz barátnőjeként tűnt föl.

„A legnagyobb álom vált valóra, amikor főszerepet kaptam a mozifilmben. Az álom szó lett életem kulcsfontosságú szava, hiszen a film címe is Álom.net, amiben álmaim szerepét játszhatom. Mi ez, ha nem álom?”

A szülők és tanárok alakítói között olyan nagy neveket találunk, mint Rékasi Károly, Oberfrank Pál, Incze Ildikó, Reviczky Gábor, Bánfalvy Ágnes. De a szereposztáson túl a stábban is akad néhány ismertebb név! A forgatókönyv társszerzője a VIVA TV-ből ismert Steiner Kristóf, aki egy mellékszerepet is eljátszik a filmben, valamint az ismert modell, Debreczeni Zita, aki werkfotósként debütál az Álom.net-ben.

„A forgatókönyvírás gyerekkorom óta dédelgetett álmom volt. Nagyon örülök, hogy a rendező rám gondolt, és száz százalékosan megbízott bennem. Gábor úgy talált rám, hogy elolvasta az egyik cikkemet, majd hallotta, hogy filmeket fordítottam az egyik csatornának, ám a végső döntést akkor hozta meg, amikor elolvasta Paris Hilton Egy örökösnő vallomásai című könyvemet. Egy hasonlóan csajos, laza, friss nyelvezetű forgatókönyvet akart, hát megírtam” – mesélte Kristóf.

A film rendezője pedig N.Forgács Gábor, aki már első filmes rendezésekor olyan nagy nevekkel forgatott, mint Rudolf Péter, Kéri Kitty, Andorai Péter.

„A filmmel való kapcsolatom egy kicsit olyan, mint az apa és fia viszony. Az Álom.net, olyan, mintha a gyerekem volna, akit feltétel nélkül szeretek. A film ötlete adta magát: megnéztem, mi hiányzik a piacról és belevágtam. Valódi tini vígjátékot még senki sem készített itthon, viszont tudtam, hogy nagy rá az igény. Nem ment egyszerűen, de minél több nehézséget kellett leküzdenem, annál jobban megszerettem a filmet.”

A film zenei világáért Szűcs Norbert és  Makai Zoltán zeneszerző, valamint Kárpáti Zsolt zeneszerző-előadó felel, akiknek többek között Lola és a Groovhouse együttes is köszönheti arany, és platina lemezeit. A film betétdalait a Groovehouse együttes, valamint Ádok Zoli adják elő.

A fiataloknak szóló vígjáték főcímdalát az idei Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi indulója, Ádok Zoli adja elő, aki elárulta, hogy ez a dal éppen az ő érzelmi világát tükrözi.

„A Velem a fény című szám és a hozzá készült videoklip is a szerelemről szól. Nem szégyellem, romantikus típus vagyok, talán ezért is szeretem annyira ezt a dalt” – mondta őszintén az énekes, aki nem mellesleg a filmben is felbukkan, stílszerűen a sulizenekar vezetőjeként.

„Hat napot forgattam Siófokon és ott készítettük el a videoklipet is. A szerepem szerint is zenész vagyok, aki kicsit nyugodtabb és bölcsebb, mint az őt körülvevő tinédzserek” – árulta el Zoli, akiről megtudtuk, hogy már középiskolásként is csak a zene körül járt az esze. Iskolazenekart ugyan nem alapított, de a kórus nélkülözhetetlen tagja volt.

Az Álom.net című film április 16-tól lesz látható a mozikban!

10 hozzászólás Álom.net – fiatalos film a szerelemről, barátságról, sportról… Ádok Zolival, április 16-tól a mozikban

  • Zsolesz

    Istenem csak a Labanc Lilla ne lenne benne! Amit az elmúlt hetekben a Benkő Dániel oldalán művelt, attól a gyomrom felfordult, még nem tart sehol, de már mindent megtesz annak érdekében hogy naponta szerepejen a tv-ben, hányás!!! Remélem nem árasztja el magyarországot mégtöbb „CELEB” Mert már akkora celebek vannak, hogy ki se látszik belőle!

    Zoli filmszerepének, viszont nagyon örülök, ha sok fiatal megnézni a filmet és hallanak valahol arról, hogy Zoli megy az eurovizióra, amiről már lehetett itt ott hallani, akkor az MTV-nek jó hete lesz május 11.-től 17.-ig!

  • Demien

    A filmről inkább nem nyilatkoznék,hiszen nem láttam még és azt hiszem nem is fogom..mert az ilyen filmekből nagyon kinőltem már és az eddig látott reklámok bőven elárúlnak mindent.A „Valami Fény” című dal viszont negyon jó..legalább is nekem teteszik.Labanc Lilla eddig sem érdekelt és Zsolesz-nak van igaza,hogy nagyon sok a Celeb =NAGY 0(NULLA)a nagy többség= „Jajj ,de híres is vagyok pedig semmi maradandót és értelmeset nem tettem eddig az életben”lásd.:Pákó,Tüncike..stb..stb..

  • Demien

    „Elkészült az első igazi, fiataloknak szóló vígjáték!”Ez a mondat teljessen hülyeség,hiszen minden kornak meg volt és meg lesz az aktuális fiataloknak szóló vígjátéka.Ez a film is csak egy aktuális trend magyar film változata:High School Musical=Álom.net–igaz ez nem annyira zenés–,de régebbi példa Házibuli(francia)=Szerelm első vérig.

  • Kristoffer

    valami baj van fórummal, mert nem tok beleírni…vagy csak szimpla „nem tetszik amiket írsz és én vagyok a kiskirály” érzésed van? 😀 Gáááááz 😀

  • Zsolesz

    nem, valamiert kesobb jelennek meg a bejegyzesek! Ne csinald megint a feszkot!

  • jancsi

    gratulalok n. forgacs gabor !!! egy ekkora szart mar nagyon regen nem lattam… meg jo hogy kozben hasmenesem volt es rasegitett a fosasomra.

    hihetetlen hogy mennyire gadyik vagytok magyarok !

    szegyen…

    hanyinger…

    aranyer..

  • barbi

    hali naon jo a film már láttam naon tetszik tetszik labancz lilla szerepe

  • Én szerintem tök király az Álom.net!
    Mindenkinek megvan a saját véleménye ! de szerintem kár kihagyni egy ilyen király filmet!
    Szerelemről,barátságról,sportról,ellenségekről………..stb
    én ki nem hagynám!!
    Azt ajánlom nézd meg ! MEGÉRI!
    addigis:
    Cupp,Cupp

  • nagyon jó a film és szeretném ha még menne a tv be