Magyarország: ÁDOK Zoli – Dance with me (Eurovision edit)

adokz2Tudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.mtv.hu
A győztes dal: ÁDOK Zoli – Dance with me

Frissült a Magyar Televízió eurovíziós oldala, ahol az idei versenydalunk magyar és angol nyelvű dalszövege mellett megtalálható a 3 perces verzió is.

Kapcsolódó anyagok:
Dalszöveg és rajongói énekverseny
MTV Eurovízió
MTV Videótár – Eurovízió 2009

47 Comments

Nekem tetszik, de ott 2:3O-nál a refrént egy két hanggal feljebb kellene énekelni mert igy tul egy sikú az egész, és kicsit el lehet unni a végére! Kellene szólni az MTV-nek, hogy ott 2:3O körül vigyenek bele valami kakaót, mert úgy még jobb esélyek lennének! Vagyis inkább a Zolinak kellene irni, mert az MTV nem nagyon hallgat senkire! A Zoli viszont eddig minden tanácsot megfogadott!

Ezt nem hiszem, régen minden videót lejátszott a netem, többször megnéztem MTV videótárból a versenyekt (2007, 2008) de most nem játszik le semmit…:@ Mi történhetett? szar gépem.. csak ennyi:)

Teljesen másképp képzeltem el a 3 perces verziót…az elejét meghagyhatták volna a dalnak úgy ahogy volt.A vége felé közeledve a ének szünetes rész is lehetett volna hosszabb valamivel.A helyükben én a refrént rövidítettem volna le mondjuk egy szakaszt elhagyni. Most egy kicsit csalódott vagyok,bár remélem tudják,hogy mit csinálnak.

Valaki nem tudja elküldeni e-mailben, vagy megosztóra feltenni?
Nem játssza le… nem tudom miért. kezdek ideges lenni:@ 🙁

amúgy sztem biztos lesznek változtatások a 3 perces verzióban…látványosabbá kell tenni azt a 3 percet dallamilag.

Nekem is a GOM player mindent visz! Remélem kicsit tunningolnak még rajta! Szerintem ez az a verzió amit beküldtek a pályázatra! A végső verzió még jobb lehet!

Szeretem ezt a dalt amivel Zoli indul az Eurovizíos dalversenyen,de ez a 3 perces verzió nagyon üresre sikeredett.A dal egyszer csak elindul,mintha valahol leálítottam volna hallgatás közben a zenét majd újraindítanám és ráadásúl (szerintem) egy fontos szöveg rész is kilett hagyva.Oké,tudom rövidíteni kell,de ez a verzió olyan mintha állandóan csak a refrént hallanánk annak ellenére ,hogy van benne más szöveges rész is.Bízom benne,hogy nem ez lesz a végleges verzió!

nekem legjobban két rész tetszett az eleje, a dallam, ami indította a számot, és amikor volt egy szünet ahol mást énekelt a refrénen kívül, azok dobták fel. Így nekem nem anyira tetszik..ugyhogy remélem feldobják, mert ezt nem lehetett egy nagy munka megcsinálni. Vissza az elejét, és egy refrén helyett vmi újat! Hajrá Zoli!

Az elejét tényleg nem kellett volna kivenni nagyon ütősen kezdődött és azt az előadásba is jól bele lehetett volna illeszteni

Igen, szerintem is nagyon hiányzik a rövidített verzióban a bevezető rész és a 2.18-nál kezdődő rész felesleges refrénismétlés. Inkább a hosszú változatból a 2.30 körüli rész (amikor a breaktáncosok táncolnak) illene ide, mert akkor nincs ének, viszont a zene abban a szakaszban nagyon ütős, így ezalatt Zoli több táncelemet tudna belenyomni, ami fontos, hiszen a show dobhatja fel az egészet. Egyébként gratulálok, imádom a dalt, remélem jó helyezést ér el.

Igaz, hogy ez a produkció, a török Sibel Tüzüntől csak 11. lett, de nekem táncos shownak nagyon tetszik. A 3 percben van ének, de két megszakítással, vannak ötletek is. És az tetszik még, hogy az énekes része a táncnak, és a shownak, és ez a vége felé egyre jellemzőbb, és így üt a vége is.

Zoli dalában még nagyobb lehetőség van, mint ebben volt, de tényleg kell a bevezetés, és az a nagyon jó megszakítás a végéből!

http://www.youtube.com/watch?v=5ZLh2MCZeBw

Bocsi,rosszul írtam, az eredetiből a 2.50. körüli, ének nélküli rész benthagyva, sok tánccal tudná kihozni jól a végén újra a refrént. Szerintem kell a vokál és jó lenne, ha abba a “tonight”-os vokálba Zoli nem is kapcsolódna be, mert nagyon moderntalkingos lesz az egész.

Tényleg meg kellene hagyni az elejét! Ütősebb lenne! 😀
Reméljük, azért a készítők kicsit figyelembe veszik a fórumozók véleményét! 🙂

Sziasztok!

Azok közül akik írtak Zolinak,valakinek érkezett már válasz? Nagyon remélem,hogy ez nem a végleges verzió… 🙁

Én is csak remélem hogy nem ez a végleges verzió még,mert az eleje vhogy nem tetszik,mintha egyből a közepén kezdődne el a dal,ne akarja az egész számot áténekelni.

Tralala–>Azér ez a szám még Arash-tól is csak egy közepes teljesítmény..nem egy “was ist das”.Szerintem a Románok dala sokkal jobb meg a finneké,de van más olyan ország akikre érdemes odafigyelni mert nagyon ütös számmal indulnak..de azért Zoli az igazi befutó:P

Comments are closed.