Magyarország: ÁDOK Zoli – Dance with me (Eurovision edit)

adokz2Tudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.mtv.hu
A győztes dal: ÁDOK Zoli – Dance with me

Frissült a Magyar Televízió eurovíziós oldala, ahol az idei versenydalunk magyar és angol nyelvű dalszövege mellett megtalálható a 3 perces verzió is.

Kapcsolódó anyagok:
Dalszöveg és rajongói énekverseny
MTV Eurovízió
MTV Videótár – Eurovízió 2009

47 Comments

Nekem a Román meg a Finn sem tartozik a kedvenceim közé.Minősíteni nem akarom,hogy jók-e,mivel mindenkinek más az ízlése.Magán véleményem szerint,a Román még úgy ahogy elmegy,de semmi nincs benne ami igazán megragadna(kicsit olyan érzésem van,mint a tavalyi Cseh számmal).A Finn meg olyan mint egy Bomfunk Mc’s és Alcazar keverék.Maga a dal elmegy,de még azt sem tartom kizártnak,hogy döntőbe sem fog kerülni.

http://www.esctoday.com/news/read/13425 Ezen a listzán nagyon jól látszik hogy a neten az Eurovízió közönségének egy rétege követi csak az eseményeket és az azonos tipusu dalokat kb egy szinten értékeli pl Magyarország Görögország tehát ez gyakorlatilag semmit sem jelent (ez kb 100.000 ember véleménye)de azért jó az a 14. hely. Főleg ha azt nézzük hogy az elődöntőnkből CSAK 3 dal van jobb helyen ez azért bíztató.

Jah és szerintem idén az nagyon fontos hogy döntősök legyünk (igy talán biztos a továbbiakban az indulásunk)az ottani helyezés már másodlagos. ja és egy rossz hir magamnak:május 15-16ig osztálykirándulás lesz húrrá:SNem baj majd megnézem felvételről a döntőt

Én így voltam 2007-ben…pont akkor voltunk osztálykiránduláson mikor a döntő volt 😀 és könyörögtem az osztálynak h segitsenek behozni Ausztriában az mtv-t. De sikerült és tök jo volt az egész osztállyal nézni..meg persze bombázni Magdit sms-ekkel 😀 szal Gabesz egy TV-t szerezni és meg is van az esti progi 🙂

Tisztelt Oldalszerkesztő “Barátaim”!Lenne egy észrevételem és egy javaslatom…Található a nyitó oldalon egy “kérdőív” (én inkább hívnám csak szavazásnak)amiben azt kérdezitek,hogy:Milyen eredményt fog elérni Ádok Zoli az Eurovízión?….
Végűl is csak annyi az észrevételem,hogy szerintem azok akik eddig szavaztak–köztük én is–a dal eredeti verziója alapján gondolják azt,hogy milyen helyezést érhet el a dal a versenyen.Jó lenne esetleg ha a 3 perces verzióra meghallgatása után ( bízunk benne,hogy nem a végleges verzió)lehetne ugyan erre a feltett kérdésre újra szavazni.Kösz mindenkinek a figyelmet!

😀 kétlem hogy Eurovízió fan lenne de pl a töritanárom az:) már több orán is volt téma (ki kire szavaz meg politika okán:)

Majd akkor legyen új szavazás, mikor már ténylegesen a végső verzió készül el, mostanira felesleges lenne szavazni, mert lehet h teljesen más lesz a színpadon moszkvában sztem..:) ez a mostani lehet csak egy egyszerű progival 3 percesre vágott szám, hogy tudják mutatni, hogy nem több mint 3 perc.

Komolyan gondolta ezt az a barom zsűri?? hogy lehetnek ilyen emberek akik jó énekesnek tartják??Hát ha bejut a döntőbe akkor szerencséje van…(pocsék)a dal maga nem rossz de hangja az nincs…

Ezt ird meg azoknak a nyugat európai szinházaknak amikben musichall főszerepeket játszott!!! Talán majd ők felvilágositanak, hogy kinek van hangja meg kinek nincs!

sziasztok:) elkeszult a videoja a the balkan girls dalnak nagyon jo let nezetek me ti is :)http://www.youtube.com/watch?v=VSLBjcooWCg megeri joo:) nagyon szeretem eszt a dalt nyerni fog:)remelem…:)

Ha ezen nem alakítanak vmit, akkor megint semmi esélyünk. alapból nem rossz ez a szám, de ez a 3 perces verzió szörnyűűű! Rossz volt hallgatni…

Comments are closed.