Magyarország: ÁDOK Zoli – Dance with me

Ez a dal fogja képviselni Magyarországot a 2009-es Eurovíziós Dalfesztiválon! Gratulálunk!

This is the song we’ll send to Moscow! Congratulations!

Comments

250 hozzászólás a(z) “Magyarország: ÁDOK Zoli – Dance with me” bejegyzéshez

 1. Zsolesz avatar
  Zsolesz

  Ugye ez nem jelent meg Október 1 előtt? a youtubon van október 2. dátum is!!! Ugye nem ment le valahol előtte?

 2. bullterrier avatar
  bullterrier

  Kicsit feltűnt hogy a már ismert dalok/mint ez is/,mind eredeti hosszúságban lettek bemutatva.Az én tudomásom szerint a többi előadó nem győzte rövidíteni összevágni a dalait hogy megfelelhessen az igen szigorú 3 perces szabályzatnak……
  Vagy mégsem volt az olyan szigorú és lehetett egy két kivétel? Mint ez is?Vagy jól meg szí..tták a többit?
  Ha már ekkora zűr volt e körül az Eurovízió körül kirukkolhattak volna jobbal.
  Azért hajrá Z

 3. Bálint the 2nd avatar
  Bálint the 2nd

  Okoskodás a köbön – miért olyan lehetetlen, hogy határidőre (márc közepe) lerövidítik?

 4. Akos avatar
  Akos

  Gratulálunk:(

  Ez egy szánalmasan szar szám, egy nulla előadóval….és csodák csodája: megint egy szabózé/Warner Music produkció, akárcsak Márk…a BUNDA ORSZÁGA VAGYUNK!!!! Ez azonban Moszkvában keservesen kevés lesz!

 5. tralala avatar
  tralala

  Bullterrier !!! Kátya dala sem volt három perces,sőt Csézynek is már egy hosszabb dalból kellett lefaragnia … :-S …. itt tényleg nagyon sok okos ember van…..engem csak az érdekelne,hogy akik ilyen magabiztosan nyílvánítják ki a véleményüket,és közben lövésük sincs a dolgokról,mire alapoznak????

 6. Akos avatar
  Akos

  YMCA feelind:)))) Azt a hangja hol van?

 7. Akos avatar
  Akos

  YMCA feeling… de gáz.. A legnagyobb baj az, hogy a hangja sehol….

 8. Csaba avatar

  Nagyon örülök Zolinak!!!!!!!!!!!!! Nagyon jó döntés

 9. bullterrier avatar
  bullterrier

  Tralala.Olvasd el mégegyszer. Ugyanis a fentebbi írás arról hogy a pályázatra már 3 perces változatban kellett leadni.Egyébként meg neked nincs lövésed a dolgokról.Arra alapozok amit konkrétan tudok az egyik pályázótól.Aki az utolsó napon is éjjel 3-ig dolgozott azon hogy 3perces legyen a dala.Kisokos

 10. tralala avatar
  tralala

  Hát az a pályázó akkor valamit nagyon nem vágott.Kérdezem én mégegyzser Kátya akkor hogy jött képbe…..kavar van nálad elég erősen azt látom

 11. bullterrier avatar
  bullterrier

  És ha még azt sem értetted volna a kedvedért mégegyszer elmondom hogy pontosan Kátya dalára is céloztam a kivételezett címszó alatt.Ennyi erővel nem kellett volna hülyíteni a többi pályázót sem,hiszen az összevágott lerövidített daloknak értékeléskor eleve nem lehet annyi esélye mint a hosszabb verzióban beadott daloknak.Így nem is lehettek egyformák az esélyek hiszen gondolj csak bele szegény többi „hülye”,összevissza kurtította a számait.Na erre értettem a kivételezett szót.ENNyi erővel ne írjanak ki Szigorú címszó alatt pályázatot ha nem kell mindenkinek betartani.
  Bocs ha rátapintottam a lényegre és ez fáj…

 12. tralala avatar
  tralala

  …mert ezek szerint Kátya ismert előadó? …érdekes!!!! Mert ha itt nem merült volna fel a neve valószinű én még a mai napon sem tudnám ,hogy mi fán terem a Tompos Kátya.

 13. Patrik avatar
  Patrik

  Valahogy éreztem hogy ő fogja képviselni hazánkat… ezt bevonzottuk! 🙁

 14. zaffarano avatar

  Na, dőljön hátra mindenki és vegyen egy nagy levegőt. Én jobban örülök Zolinak, mint Kátyának. Az túl depresszív dal volt, bár érzelemmel fűtött, ami kell is a versenyhez, de nem hallgatnám meg minden nap. A Forogj világ élő felvétele a mai napig az mp3 lejátszómban van. És egyre jobban tetszik a német, a moldáv, a norvég, a montenegrói, a török, a grúz, a francia dal, és persze mans és az alcazar is, a hudba z marsu-val! Vidám dalok, tele energiával, nagyon szórakoztató évünk lesz (remélem) 😉

 15. bullterrier avatar
  bullterrier

  Te kisokos!Az hogy te nem ismerted az kit érdekel?A szakmában már rég ott volt a neve….

 16. tralala avatar
  tralala

  Mivel nem értek veled egyet ezért semmi képp sem fáj.A véleményeink igen erős kontrasztban vannak.Szerintem egy dalrövidítés az esetek 80%-ban pozitívan hat a végeredményre,azoknak akiknek ez problémát jelent,mondjuk hogy egy 3:40 -es dalból 40 percet lefaragjanak,nekik nem sok keresnivalójuk van az euróvizión,mert ebből arra következtetek,hogy amatőrök,mindenféle gyakorlat nélkül,és egy ilyen előadót kiállítani egy olimpia stadionba 20 000 néző elé egyenlő a 100%-os lebőgéssel.Persze nem mondom hogy nincsennek tehetségek és kivételek. Azt meg végképp nem hiszem,ha Zolinak,Kátyának megengedték,hogy hosszabb dalt adjanak be,a többi nevezőnek ezért visszadobták volna,talán csak egy picit utánna kellett volna járniuk a dolgoknak.De ilyen apró dolgokba én már nem mennék bele,ez már tényleg nagyon szőrszálhasogatás,aminek most már semmi értelme,mert a döntős megszületett,és tessék annak örülni ami van!

 17. bullterrier avatar
  bullterrier

  Ott a hetedik sor tájékán végre rátapintottál a lényegre.Egyébként meg mégis csak fáj hiszen reagáltál

 18. bullterrier avatar
  bullterrier

  Ja és ha olvastad volna pontosan annak szurkolok ami éppen van.És én úgy tanultam illik tiszteletben tartani mások véleményét észrevételeit is.Én ezt teszem próbáld meg te is.

 19. tralala avatar
  tralala

  Ezzel az utolsó írásoddal,most teljesen elástad magad a szememben. Szerintem a hozzászólást éppen azért találták ki ilyen fórum jellegűre,hogy az emberek megvitassák a nézeteiket egy adott helyzetről. Viszont egyre nyilvánvalóbb számomra ,hogy a te korod nem éri el a 20-at….Hanem jóval alatta van.Elég éretlenek a hozzászólásaid,mint pl. ez is: ” Egyébként meg mégis csak fáj hiszen reagáltál” Nagyon gyerekes,a dedóbol én már rég kinőttem.Ha te meg úgy fogod fel,hogy „de akkor is tied az utolsó szó” az már megint csak a te felfogásod hibája.

 20. Viki avatar
  Viki

  Köszönet, köszönet, köszönet a zsűrinek! Végre egy bulis dal, amivel talán mi is labdába rúghatunk!!!!!! 🙂

 21. bullterrier avatar
  bullterrier

  Csak te dühöngsz,senki más rajtad kívül.

 22. zaffarano avatar

  Ezt az Eurovíziót Zolira találták ki! Énekelni is tud, táncolni is, showt csinálni is. Mi kell még? :DDD Már csak a vokált kell rávenni arra, hogy ne álljanak egy helyben 🙂

 23. tralala avatar
  tralala

  Jaj te szegény gyerek,hát ki dühöng itt??? 😀 …olyan jót szórakozok rajtad,ha te azt tudnád. 😉

 24. tilla77 avatar

  Aki nem tudná: Ádok zoli az rtl klub csillag születik című műsorában tűnt fel és el…a dal remélem október 1 előtt nem jelent meg, magyarul már ismert volt, ez az 1. lemezének címadó dala. Szubjektív vélemény, a dal jó, populáris, táncis, de nekem nem tetszik. De mint mondtam, szubjektív, viszont innentől kezdve drukkolok neki, mert amit eddig hallottam induloktól azok siralmasak voltak. Nálam favoritok a skandinávok minden mennyiségben, a francia jó, azt gondolom, hogy ilyen szempontból a magyarnak abszolut helye van a DÖNTŐBEN. Hajrá Zoli!

 25. zaffarano avatar

  Bull és tralala, valamelyikőtök legyen okos és hagyja rá a másikra a dolgot 😉

 26. tralala avatar
  tralala

  Zaffarno!Szerintem is Zolinak való a dal,éppen ezen gondolkodtam én is,hogy valyon hogyan lehetne megoldani ezt a vokálos dolgot. Minimum két ember kell vokálnak,tehát háttértáncnak marad 3 ,ami szerintem kevés egy jó színpadi előadáshoz. Fantáziáltam arról is,hogy szükséges egyáltalán a vokál???

 27. szú avatar
  szú

  úh…nem mondom, hogy rossz, de…úristen. Kátyáé ezerszer jobb volt.

 28. zaffarano avatar

  Bízzunk benne, hogy ez a Megasztár 1-2-3 rendező is fantáziál ezen, Zoli kiváltképp, és Ani Lorakkal vetekedni fog a produkciója 🙂 Bár biztos lehetne minimalizálni a vokált, hogy a táncosok vállalják el ezt a részt. Nem tudom, majdcsak kisütnek valamit.

 29. szú avatar
  szú

  a klip is üres. de azért megy a drukk, hátha sikerül jó helyezést elérni…:-)

 30. tralala avatar
  tralala

  Vagy legyen a vokál Tóth Vera,de helyezzék központba a színpadon,mintha Zoli megakarná hódítani és neki énekelné a dalt és a végén Vera is ropná közössen velük,szerintem humoros és megmaradna az emberekben…. 😉