A bosnyákok is közvetítik a Junior versenyt, a magyarok nem

Tudósító: Klész Imre
Forrás: BHRT, MTV

A bosznia-hercegovinai állami televízió sugározni fogja a Junior Eurovíziós Dalfesztivált november 22-én annak ellenére, hogy nem vesznek részt a versenyen.

Korábban kijelentették, hogy nem indulnak, de a mostani sugárzással akarják felkészíteni a nézőket a 2009-es részvételre. A BHRT financiális problémái miatt nem tudnak idén résztvevő országként megjelenni a ciprusi döntőn, ez jövőre másképpen lesz.

A hírrel kapcsolatban megkerestük a Magyar Televíziót is, jelenleg nem tervezik sem a sugárzását sem a részvételt a Junior versenyen.

Comments

5 hozzászólás a(z) “A bosnyákok is közvetítik a Junior versenyt, a magyarok nem” bejegyzéshez

 1. rocknish avatar
  rocknish

  Rendesen megijedtem amikor feljöttem az oldalra, mert hirtelen csak azt olvastam el, hogy „a magyarok nem”. Megállt bennem az ütő.

  Nem lenne rossz szerintem ha egyzser itt is kipróbálnánk magunkat.

 2. Serinon avatar
  Serinon

  Most a megasztáros Tóth Lucy vagy hogy hívják nagyon tehetságesnek bizonyul, és csak 13 éves. Sztem jó választás lenne 🙂

 3. rocknish avatar
  rocknish

  Rá én is gondoltam, de felőlem mehetne a Hien is, hátha vevők JESC-en az R’n’B-re 🙂 Az a gond, hogy nekik jövőre már szerintem lesz lemezük is, és akkor nem indulhatnak. Jól tudom?

 4. zaffarano avatar

  Azt tudom, hogy csak olyanok indulhatnak, akik még nem szerepeltek „profi prezentációban”. Ez azt jelenti, hogy nem jelent meg lemezük. Valamelyik évben volt probléma az egyik kis énekessel, amiért egy nagy sztár koncertje előtt lépett fel, és sokan morogtak, hogy az is profi prezentációnak számít. Már nem emlékszem, mi lett ennek az eredménye, de az tuti, ha megjelenik egy válogatásalbum a mostani Megasztárosoktól, a fiatalok már nem indulhatnának JESC-en. Ez a veszély egyébként abszolút nem áll fenn, a magyarok nem indítanak versenyzőt, más országot pedig nem képviselhetnek magyar állampolgárok. Ebből a szempontból szigorúbb a JESC szabályzata.

 5. Hosnyánszki Bence avatar

  Szerintem is ki kellene próbálni a JESC-t, bát inkább előtte az EDC-t, táncversenyen biztos jól szerepelnénk. Amúgy 2009-ben részt vesz Magyarország az ESC-n? Már lassan minden résztvevő ország meghírdeti a jelentkezést, nem kéne csak azért visszavonulni mert idén rosszul szerepeltünk (Andorra sem ezt teszi). Hajrá Magyarország! 😀