Naptár

2015. május
h K s c p s v
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Az Eurovízión való részvétel egy valóra vált álom számomra

 Cyprus: John Karayiannis John Karayiannis with Nikki Lee Dre Photo Work, Dre Photo work, Louis Loizides Mitsu, Dre Photo work


Cyprus: John Karayiannis John Karayiannis with Nikki Lee Dre Photo Work, Dre Photo work, Louis Loizides Mitsu, Dre Photo work

Tudósító: Mádi Sándor

Ciprus 1981 óta versenyzője az Eurovíziónak, legjobb helyezésük a három alkalommal is elért 5. hely. A 2008-ban bevezetett két elődöntős rendszer óta, mindössze 2 alkalommal kvalifikálták magukat a döntőbe, az ott elért eredményük azonban nem volt túl fényes. Idén John Karayiannis képviseli az országot, dalának címe One thing I should have done, azaz magyarul „Egy dolog, amit meg kellett volna tennem”. Fogadjátok sok szeretettel az énekessel készült interjúmat!

Mikor indult el a zenei karriered?
Miután felkapom a szemüvegem, máris tudok zenét olvasni. 9 évesen kezdtem el énekórákat venni, attól a tanártól, akivel jelenleg is tanulok.

Idén te képviseled Ciprust. Mit jelent ez neked?
Egy valóra vált álom. Büszke vagyok, hogy Ciprust képviselhetem az Eurovíziós Dalversenyen. 2004 óta követem a versenyt, mindig is szerettem volna részt venni rajta. Emlékszem, amikor Lisa Andreas képviselt minket Isztambulban a „Stronger every minute” című számával – ekkor gondoltam azt, én is ezt szeretném tenni!

Melyik az a szó, ami a legjobban illik rád?
Tartalom. Az élet eddig jó volt velem – ahogy Joe Walsh mondaná, a jövő pedig izgalmasnak ígérkezik. Szerencsés vagyok és az életem ezen része nagyon tartalmas.

Kik a kedvenc énekeseid?
Ez mindig a legkönnyebb kérdés. Ed Sheeran és John Mayer. Két kiváló énekes, zeneszerző, de rajtuk kívül még szeretem Mr Cool-t és Michael Buble-t is.

Idén 40 ország képviselteti magát a versenyen. Vannak kedvenceid?
Még nemrég kezdtem el a dalokat meghallgatni. Szerettem volna elkerülni, hogy meghallgassam őket, de az amszterdami és a londoni partikon hallottam más országok dalait is. Nincs kedvencem jelenleg, de úgy érzem Boggie-nak nagy esélye van megnyernie a versenyt. Akárcsak az én dalom is, nagyon egyszerű, de erős üzenettel. Meglátjuk Bécsben!

Mit szeretnél elérni a versenyen?
Mint mindegyik ország képviselője, én is szeretném az országomba repíteni a 2016-os Eurovíziót, de ha elérem azt amit Lisa 2004-ben elért, elégedett leszek.

Mi inspirál téged?
A zene. Különböző zenék: kiváló dalok, hangok és dalszövegek.

Szeretnél üzenni valamit a magyar ESCHungary olvasóinak?
Jó szerencse, hogy Boggie. Ez így rendben van ?! (A Google fordítót használtam, de szeretnék sok sikert kívánni) Köszönöm szépen az interjút az ESCHungarynak!

Köszönjük az interjút Johnnak, és külön köszönet az Mcasso Music Production-nak.
Az ESCHungary csapata Sok Sikert kíván Bécsben!

4 hozzászólás Az Eurovízión való részvétel egy valóra vált álom számomra