Naptár

2015. április
h K s c p s v
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Napi Eurovízió 2015: Hollandia

netherland_15Tudósító: Peterman Róbert
Forrás: eurovision.tv

Trijntje Oosterhuis hazájában sikeres előadó, most az Anouk által szerzett Walk Along című dalával szeretne elsöprő sikert aratni az Eurovízión.

Trijntje zenész család gyermeke. Testvérével Tjeerddel alapították meg a Total Touch együttest, amibel nem csak Hollandiában, de az ország határian kívül is sikereket értek el.

Trijntje számos zenei műfajban kipróbálta magát, és olyan előadókkal állt egy színpadon mint Andrea Bocelli, Herbie Hancock, Khaled és Lionel Richie. Burt Bacharach amerikai zeneszerzővel is dolgozott már együtt.

Számos holland zenei díjjal büszkélkedhet, a The Voice egyik zsűritagja volt és teltházas koncerteket ad a Ladies Of Soul formációval. Anouk és a The Common Linnets sikerei után Trijntje késznek érzi magát a versenyre. Anouk egyébként nem csak ezt a dalát írta, hanem az összes többit is a következő lemezén.

A Walk Along egy vallomás, amiből kiderül, hogy a lány nagyon szerelmes egy fiúba, aki csak barátként tekint rá, és nem fogja fel a jeleket. A lány nagyon erősen próbálkozik, de belátja, hogy ennek az egésznek talán egy másik életben lesz csak esélye. Addig pedig jobb lenne, ha a fiú csak egyszerűen elsétálna.

18 hozzászólás Napi Eurovízió 2015: Hollandia

  • Léránt Lajos

    Ebben a dalban egy dolog zavar. A sok „vájjájjájjhh”. Amugy tuti döntős nálam.

  • gaboca701

    A kezdetektől próbálom megkedvelni ezt a dalt. de eddig sikertelenül.
    Egész kellemes kis dalocska lenne, de mihelyt megszólal a vájjájjáá…, feláll a hátamon a szőr.
    Sajnos a listák, és a hozzászólások alapján biztos döntős.
    nálam: 33/40

  • Pitbull

    Rettentőborzalmasanszörnyű…
    Sokáig úgy gondoltam, hogy alulmúlhatatlan lesz a mezőnyben, de aztán jött Aminata és beinjektált nekem egy nagy adag szerelmet…
    38. hely nálam, 1 pont a tízből, de csak azért, mert nem lehet mínusz 1 billió pontot adni rá ebben az értékelési rendszerben.

  • force

    wájjájájáj 😀
    Komolyra fordítva a szót, hát nem tudom mi lesz a sorsa, egyszerű, emlékezetes, semmitmondó, kb. ennyit tudok mondani róla. Előnye és hátránya is ez, hogy a refrén túl egyszerű, viszont megmarad az ember fejében. Szerintem továbbmegy a döntőbe, de ott csúnyán visszaesik majd.
    Nálam: 6/16, 13/26
    Tippem: 7/16, 18/26

  • Clusters

    Az elején kedveltem, de már meguntam, túl sokat hallgattam. Sokakkal ellentétben engem nem zavar a sok vájjájáj. Sok idei dallal ellentétben, ez a dal nem akar többnek látszani, mint ami valójában. Egyszerű, letisztult nem izzadságszagú. Szerintem a döntő meglesz, és ott olyan 10. hely környékére saccolom. 🙂

  • Erzsi

    Könnyed, laza, egyszerű, mint a faék. Annyira természetes, hogy az ember nem tudja megmagyarázni, hogy mitől működik ennyire. Egyszerűen … kurva jó. Imádom.

  • Isti

    Imádom! Nekem még a tavalyi daluktól is jobban tetszik, pedig első volt a listámon akkor. A legutóbbi összeállításom alapján a 8. helyen áll a listámon szorosan Lengyelország után és Montenegró előtt, de jelen pillanatban az 1. 😀

  • Tanti

    Hollandia:Imádom a dal hangulatát,és a vájájáj is pontosan illik a dalba szerintem,ismét remek dal van a hollandok kezében.Nálam most 10. de volt már 6. is,nyilván a hangulatomtól függ.Ezzel meg kell lennie a döntőnek.

  • János

    Habár az előző két évi dalukat nem szárnyalja túl, szépen beilleszkedik a sorba. A holland mára már az egyik favoritom az eurovíziós országok között. 🙂

  • Érdekes dal, a verzék nagyon jók, de azért valami ötletesebbet is írhattak volna a refrénre. Mindenesetre ez megjegyezhető lesz, és szerintem tuti döntős, én is szeretem ezt a dalt.
    Nálam: 8/40

  • Patrik_

    Nekem ez a dal semmilyen, nem tudom megszeretni de utálni sem utálom. Számomra kicsit egysíkú, nincs benne semmi új a végére és a sok why-y-y-y unalmassá teszi.
    Nálam: 26/40

  • Iza

    Eleinte kifejezetten utáltam, aztán a klipbe beleraktak egy igencsak szemrevaló úriembert, ami arra ösztökélt, hogy sokszor megnézzem, ezáltal meghallgassam a dalt 😀 és egészen megkedveltem, nagyon sokat lépett előre a listámon. A tavalyi dalukat nem szárnyalja túl, de kellemes, bőven elférne nálam a döntőben.
    15/40, 6/16

  • Mona Lisa 29

    Sokszor olvasom, hogy irjatok, hogy egyes dalokat szerettetek az elejen aztan meguntatok vagy kezdetben nem szerettetek, aztan kesobb megis sikerult megkedvelnetek oket… Nekem ha 2-3 hallgatas utan nem tetszik meg egy dal, akkor azutan sem fog, vagy ha egy dal nagyon tetszik, akkor millio hallgatas utan is ugyanugy fogom szeretni. Mindegy, tudom magamrol, hogy fura figura vagyok, igy lepjunk is tovabb 😀
    A holland dalrol ugyanaz a velemenyem, mint Patrik_-nak. 4 pont

    • Pitbull

      +1
      Számomra is furcsa, hogy valakinek menet közben változik a véleménye egy adott dalról. Nálam ilyen legfeljebb akkor fordulhat elő, ha változtatnak a dalokon (hangszerelés, szöveg, ,dallam stb.), de ez esetben az már nem „ugyanaz” a dal.

  • Magam

    Ez az a dal, ami egy átlagos pop dalocska, de még is vannak benne megjegyezhető és fülbemászó részek. Van egy jó kis hangulata.
    18/40

  • balazs1992

    Nekem ez a dal tetszik és bejön.
    Nálam: 6/40 2/16
    Tippem: 7/16 15/27