A Dal 2015: Első középdöntő ma este

DAL_2014_LOGO_RGBTudósító: Klész Imre
Forrás: MTVA – old.eschungary.hu
Internetes közvetítés 20:25-től: http://adal2015.hu/index.php?action=recordView&type=places&id=1050177

Ma este tovább csökken Magyarország eurovíziós nemzeti döntőjének mezőnye: a ma esti 9 produkcióból hármat a zsűri, egyet a közönség juttat tovább. A közönségnek továbbra is lehet sms-ben zsűri pontokat osztogatni, de egy közönség kedvenc is bejut a döntőbe.

A mai este résztvevői (zárójelben az old.eschungary.hu előszavazásának eredménye a cikk írásakor (2015.02.13. 23:45)

Első középdöntő, 2015.02.14.
Boggie – Wars for Nothing 50%
Szabó Ádám – Give Me Your Love 17%
Antal Timi – Woke Up This Way 13%
Spoon – Keep Marching On 5%
New Level Empire – Homelight 4%
Pankastic! – Kicsi a világ, de nagy világ 4%
Tóth Vera – Gyémánt 3%
Mujahid Zoltán – Beside You 1%
Karmapolis – Time Is Now 0%

173 Comments

Boggie és Szabó Ádám egyértelmű zsűri továbbjutó. Harmadiknak sajnos Tóth Verát fogják benyomni, pedig nagyon nem érdemli meg (esetleg Pankastic! de én őket sem szeretem). A közönség pedig Antal Timit vagy a Spoont juttatja majd tovább.
Egyébként Timi remélem változtat a dalán, van abban potenciál de az elődöntős verzió nem a legjobb. A többieknél nem érzem, hogy bármilyen változás annyira feldobná a dalt, hogy továbbjusson.

Hasonlóan Gabiii véleményéhez, én is úgy gondolom, hogy a zsűri hármasa Boggie, Tóth Vera és Szabó Ádám lesznek, a közönség pedig Antal Timit szavazza meg.

Az én négyesem csak Tóth Verában tér el, helyette szeretném a New Level Empire-t vagy Mujahid Zolit, de inkább az előbbit.

Csatlakozom az előttem szólókhoz.ÁDÁM ÉS BOGGIE papírforma szerint a befutó de ne kiabáljuk el.BYALEX UTÁN MÁR SEMMIN SE LEPŐDÖK MEG!.AKRRMI LEHET.Szerintem a New Level lehet “a 2015ös év Byalex-e” vagy “Legnagyobb Hős-e” Hiába pontozza le a zsűri a nézők továbbviszik-“Ide a rozsdás bökőt!”Nekem második hallásra jött be ,amikor a Petőfin hallottam.ÍGY voltam Alex-el is..A negyedik? TÓTH VERA TALÁN ESETLEG PANKASTIC

Az én továbbjutóim: Boggie, Szabó Ádám, Antal Timi, NLE vagy Spoon.
Szerintem továbbjutnak: Boggie, Szabó Ámám, Tóth Vera, a közönség egyik kedvence, remélem az Antal Timi.

Antal Timiék változtattak, elég sokat, szerencsére. Figyelembe vették az akusztikus verzió sikerét is. Viszont Tóth Verára nincs ellenszer, vörös szőnyegen viszi a zsűri a döntőbe! 🙁 És persze megy majd Boggie és Szabó Ádám is !

Várom a ma estét, végre láthatom majd, hogy mennyit fejlődött az énekes/a dal az elődöntőhöz képest.
Az én továbbjutóim: Boggie, Szabó Ádám, és Antal Timi (negyediket már nem tudtam választani)

Nálam a továbbjutók: Boggie (3.), Szabó Ádám (1.), Antal Timi (2.) és New Level Empire (4.)

Szerintem továbbjutók: Boggie, Szabó Ádám, Tóth Vera és New Level Empire

Akiket semmi esetre sem szeretnék a döntőben látni: Karmapolis, Mujahid Zoltán, Pankastic, Spoon

Hat a zsuri tovabbjutoi: Boggie(hajra) szabo adam(hajra) sajna toth vera is

Es velenenyem szerint ebben az evben az NLE sz** de antal timinek szurkolok remelem az akusztikis verziohoz hasonlova valtoztatta az sokkal jobb

Boggie,Szabó Ádám,Tóth Vera,NLE lesznek a továbbjutók szerintem.

nálam: Antal Timi,Mujahid Zoli,NLE,Szabó Ádám

remélem a Pankastic és a Karmapolis kiesik,véleményem szerint semmi keresnivalójuk nincs itt

Az a helyzet, hogy nagyon kevés valóban meggyőző produkciót láttam az elődöntők során. Kiváncsi vagyok, ki mennyire nyúlt bele a saját előadásába, azon belül külön érdekes lehet, hogy ki az, aki valóban javított. (Akárcsak az által, hogy jobban énekelt…)

A mai este folyamán szeretném, ha kiesne a középdöntőből: Rákai Kálmán, Csiszár Jenő és Rúzsa Magdi. A 4. kiesőt szavazza meg a nép.

Timi: Huhh a kezdet kis akusztik, utána jön a cunami! A kiállós részeknél lehetett volna kicsit pofátlan a gitásros hogy előre jön, menjenek megint le a fények és utána hadd jöjjön a hurrikán 🙂 a vokál is jó lett! hetes 😉

Timi hangilag jó volt, nekem kicsit hiányzott belőle az energia az elején, egy kicsit mozgékonyabb lehetett volna.
Tetszik, hogy egyszerre pontoz a zsűi, haladunk! 😀

az elmúlt években nem volt értelme a középdöntőknek mert nem lehetett változtatni. illetve valakinek azt mondták hogy lehet, valakinek nem. Most ez így bejön 🙂

A Timi nagyon jó volt, már nem volt hamis, csak 1-2 helyen egy nagyon kicsit erőtlen. Tovább kell jutnia! 🙂

Tetszik, hogy egyszerre szavaz a zsűri és a kisfilm is jó. Sokkal színvonalasabb a mai adás az elődöntőkétől.

Én egy hatalmas piros pontot adok a műsornak, mert a kezdeti problémákat szerintem szépen javítgatták és elég működőképes rendszer lehet így 😀

Karmapolis: az akusztikus kezdés nem a siker receptje. Talán a vizuálban van változtatás, úgy érzem. Nem akarták totál újra értelmezni a dalt, kitartanak a stílusnál. Nekem még mindig nem a stílusom. Gyenge kettes.

Karmapolis : hamis hangok területén fejlődést mutatott az énekes, de magát a dalt még így sem tudnám elképzelni Bécsben. Egy gyenge 7-est adok nekik. 🙂

Comments are closed.