Naptár

2014. július
h K s c p s v
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

ESC Hungary Rajongói találkozó 2014 – augusztus 30-án

rajongóiSzerző: Klész Imre

Az ESC Hungary 2005-ös indulása óta minden évben volt rajongói találkozó. Kezdetben július első szombatjára szerveztük a budapesti Liszt Ferenc térre, majd pár évvel később, az ugyanarra a hétvégére időzített felvonulások és könnygázas tüntetések miatt a külvárosba mentünk, és egyszer volt egy debreceni találkozó is, ami néhány rajongónak kétnaposra sikerült az egyik falunapon bekapkodott pálinkamennyiség miatt. Ezután jött az ötlet, hogy tegyük egy olyan időpontra, amikor már visszajön mindenki a nyaralásból, sikeresen levizsgázik a rektorok vagy az állam előtt, hazaküldenek végre mindenkit a nyári lágerekből és átúszta mindenki keresztben-hosszában a Balatont komolyabb hasmenés nélkül. Nos, mutatom a 9. éves rajongói találkozónk dátumát.

Időpont: 2014. augusztus 30 szombat
Gyülekező: 10:00-kor Budapesten az Oktogonon, a kisföldalatti megállójánál, azon az oldalon, ami a Hősök tere felé visz. Természetesen fent 🙂 A Google szerint egy kék bankfiók van a megállónál. Persze valamennyit várakozunk a helyszínen, pár perc késés belefér. Ezután átsétálunk a szomszédos Liszt Ferenc tér egyik szimpatikus teraszához.

A program a szokásos: megbeszéljük az idei versenyeket, a Dal 2014 és az Eurovízió 2014 fejleményeit, újra szavazunk az idei Eurovízió dalaira, majd nyilvánosan szörnyülködünk egymás zenei ízlésén. Attila pedig ismét lemerült az Eurovízió Mariana-árkába, ahonnan meghökkentő tényeket hozott fel az Eurovízióval kapcsolatban azért, hogy egy totó keretében próbára tegye a tudásunkat, eurovíziós promóciós nyereménycédék reményében. Nasonlóan nagy népszerűségnek örvend és hangos bekiabálások szokták övezni a dalfelismerő játékunkat is. A honlappal kapcsolatos kérdéseket, kritikákat is meg lehet fogalmazni, valamint igény szerint – az idei győztes szellemiségét figyelembe véve – szakáll- és borosta-szépségversenyt is szervezhetünk lányok részére.

Tényleg jó buli szokott lenni, szóval aki el akar tölteni körülbelül 2 órát egy jó társaságban, szívesen látjuk az idei találkozónkon!

62 hozzászólás ESC Hungary Rajongói találkozó 2014 – augusztus 30-án

  • tacom

    Végül majdnem nekem sem jött össze ez a találkozó, de csak sikerült ott lenni. Jól éreztem magam, köszönöm mindenkinek, aki ott volt! Egész szép létszám gyűlt össze, lassan inkább klubdélutánt kell szervezni, mert egy (összetolt) asztal köré nem tudunk leülni. Főleg úgy, hogy mindenki lásson és halljon mindenkit. Tök jó, hogy mindenkinek jutott valami kis eurovíziós ereklye ajándékba. A pontozásunkat eltette valaki? Érdemes lenne föltenni. Hadd szörnyűlködjenek a többiek is! (A végén én is úgy voltam, mint Scsipovicsné a Van benne valamiben :))
    A kvíz (meg a végeredménye) is vicces volt, a dalfelismerésben megint a legfiatalabbak jeleskedtek.
    Jöhet a következő! 🙂

  • Robek

    Érdekes, hogy a létszám minden évben majdnem azonos, és csak 1-2 személy nem jön el és 1-2 új résztvevő van. Sajnálom, hogy sokan csak a számítógép mögül részesei a csapatnak és nem jönnek, el. Pedig volt aki Szombathelyről felpakolva, bőrönddel érkezett és onnan ment tovább egy másik megyeszékhelyre. Volt aki Szegedről, Debrecenből érkezett. Várjuk a javaslatokat, hogy jövőre hol találkozzunk. Felmerült Debrecen is helyszínként! Nos? Hol és mikor?