Naptár

2014. május
h K s c p s v
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Napi Eurovízió 2014: Svájc

switzerlandTudósító: Peterman Róbert
Forrás: eurovision.tv

„Egy álom vált valóra azzal, hogy az Eurovíziós Dalverseny színpadán állhatok” – mondta Sebalter miután megnyerte a svájci válogatót. A karizmatikus énekes védjegye a hegedű, ami egész pályafutása során elkísérte, egészen hatéves kora óta. Versenydala, a Hunter Of Stars negyedik albumának első dala.

A válogató estéjén Sebalter hegedűjét a levegőbe emelve köszönte meg a közönségnek a győzelmet. Ez nem véletlen, a hangszer már gyermekkora óta vele van. Miközben megtanult játszani a hangszeren, felismerte a zene által nyújtott végtelen lehetőségeket. Tinédzserként már a gitárral is elkezdett ismerkedni és elkezdett dalokat írni.

18 évesen érkezett meg az első komolyabb fordulópont karrierjében. 10 éven keresztül játszott egy Svájcban igen népszerű country-folk együttesben. 2012-ben azonban tinédzser énje nem hagyta nyugodni, így négy album és több száz fellépés után szólókarrierbe kezdett. Azonnal dalokat kezdett írni és felvenni, kereste a tökéletes egyensúlyt a country gyökerek és költői érzékisége között. Egy év intenzív munka után tudta, hogy megtalálta, és ezért döntött úgy, hogy nevez a svájci válogatóra.

15 hozzászólás Napi Eurovízió 2014: Svájc

  • csonti534

    Szeretem.
    Sajnos évek óta nem sikerül bejutniuk, most minimum egy döntőt megérdemelnének.
    Szurkolok neki.

  • Zolecs

    A klippel együtt hallgatva sokkal jobb..de úgy natúron még mindig nem sikerült megszeretnem. 😀
    Szerintem elvéreznek idén is.

  • csonti534

    Szerintem azért lesz izgalmas az idei verseny, mert nem csak a győzelemre van több esélyes, de az elődöntőkben is az utolsó 2-3 továbbjutó helyért 5-6 ország is versenghet.
    A pillanatnyi formán dől el minden.
    Én a határmezsgyén mozgó számok közül Svájcnak,Szlovéniának és San Marinónak szorítok

  • Iza

    Jaaaajj, en nagyon-nagyon szeretem!!! 🙂 Olyan kis hangulatos, aranyos dal, nagyon remelem, hogy sikerul dontobe jutnia, es olyan „sorsra jut”, mint tavaly Malta :33 Nalam 5/36.

  • Gyuri123456

    A videóklipp nagyon jó lett 😀 DE, ezt nem tudják felvinni a színpadra, és ezért sztem ki fog esni az elődöntőben, mert maga a dal nem nagy szám.

  • force

    Olyan is-is feelingem van vele. Mikor hangulatomnál vagyok, akkor meghallgatom ezt a dalt is.
    Nálam: 11/15
    Tippem: 9/15 (18-26.hely a döntőben)

  • Tinka

    Annyira cukiiiii! 🙂 Döntőt nekik, egyszerűen ott kell lenniük! Jóképű énekes, aranyos kis dalocska, amitől mindig jó kedvem lesz!

  • Fox

    Nincs mit mondanom : 2/37

  • Zoli

    Nagyon szeretem, jó a hangulata, imádom a fütyülés-hegedű kombót, rettentően pofás kis dal, DE! Az előadóval bajom van. Sosem viselkedik természetesen és ettől kicsit ellenszenves. A múltkor láttam valami miniinterjút (ilyen egy kérdés-egy válasz), hát úgy affektált, meg ilyen majomkodva hangsúlyozott, hogy azt hittem, nem is bírom végignézni. Egyébként le voltam döbbenve, hogy Monetta is ilyen volt a megfelelő videójában. Játszotta a fejét. 🙁 Nem szimpi!
    Suzy és Vilija viszont űbercukik!! ♥ Suzy kis humoros, Vilija meg annyira mű, hogy az már természetes. 😀