Naptár

2014. május
h K s c p s v
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Eurovízió 2014: Interjúk tegnapról és a szőnyegről – András is nyilatkozik

Képernyőkép – 2014-05-07 09:35:52Tudósító: Klész Imre
Forrás: MosaicOnline.hu

Sok interjú készült a tegnapi nap folyamán, még a vörös szőnyeg is tartogat meglepetéseket, de a legaktuálisabb videót ajánljuk most a MosaicOnline-ról: Kállay-Saunders András nyilatkozik az első elődöntő után a verseny körülményeiről, és Laci rákérdezett az oroszok kifütyülésére is!


Kállay-Saunders András vörösszőnyeges bevonulása

Emmelie de Forest megtippelte a nyertest

Izrael versenyzője a vörösszőnyegen

Svédország versenyzője a vörösszőnyegen

Litvánia és Fehéroroszország versenyzője a vörösszőnyegen

Finnország versenyzői a vörösszőnyegen

Olaszország és Málta versenyzői a vörösszőnyegen

Örményország énekese a vörösszőnyegen

Lettország előadói a vörösszőnyegen

Azerbajdzsán énekese a vörösszőnyegen

San Marino énekesnője a vörösszőnyegen

Ukrajna énekese fekete zászlóval a vörösszőnyegen

14 hozzászólás Eurovízió 2014: Interjúk tegnapról és a szőnyegről – András is nyilatkozik

  • Bongi

    Annyira öntelt, hogy az valami hihetetlen, magyarul nem beszél helyesen, azt azt mondja: „Én nem félek senkitől, …” az interjúztató kérdésére, hogy: „Kitől félsz?”. Magyarországot magyar kellene képviselje, azért ha jó helyezést is ér el, nagyon nagy szégyen, hogy külföldről kell nekünk énekest becserkészni, hogy az országunk jó helyezést érjen el. Hozzávetőlegesen, rengeteg dal van ami jobb, mint az Andrásé, egyszónak is száz a vége, csak a szövege ami értelmes és mondanivalója van…. a többi az egy kalap ….:( .
    Nekem nagyon Wolf Kati és Csézy fillingje van, egyrészről annyira magasztalják a dalt, hogy a végén Wolf Kati sorsára jut, hátul fog kullogni, a másik részről meg, pont olyan öntelt, mint Csézy! Wolf Kati elsőnek jutott tovább, messze a legnagyobb pontszámokkal az elödőntőben és a döntőben hátulról lett a 22ik? na hagyjuk. Szerintem tartania kellene a Svédektől,a Spanyoloktól, az Olaszoktól, a Románoktól, s talán okozhat meglepetést, hogy az ausztriai Conchiat Wurst is megelőzi a dontőben!!! 🙂

    • HunMateo

      Ez a vélemény amit leírtál kb. 100 emberből 2 gondolja így…
      Ha neked a szakállas „nők” jönnek be, nyugodtan hallgasd, de a magyar dal min. a top 5ben lesz, majd leesik az állad! 😀

    • Mettyú

      Nézz utána előbb annak amit le fogsz írni, mert mondjuk Wolf Kati 7.ként jutott tovább az elődöntőjéből 72 ponttal. András azért nem fél senkitől véleményem szerint, mert nem akar görcsösen nyerni, ez nem nagyképűség szerintem pusztán jól akarja magát érezni nem törődve a végeredménnyel és ez így van rendjén, hogy nem éli magát bele.

    • Rita

      Legalább nézz utána a tényeknek, mielőtt butaságokkal akarod alátámasztani az érvelésed. Wolf Kati soha nem volt kikiáltva, a magyar sajtót kivéve, potenciális győztes, csak mi szerettük volna nagyon – egészen az élő adásokig, ahol bebizonyosodott, hogy halvány esélyünk sincs a top3-ban végezni. Az elődöntőből 7. helyen ment tovább, és olyan messze állt a megnyerésétől, mint Makó Jeruzsálemtől. Ezek a tények.

    • ppatrik

      Azok akik külföldről cserkésznek be dalokat, azok az azeriek meg az oroszok. Annyira idegesít, hogy nem vagytok képesek felfogni egy nagyon egyszerű dolgot. Nem attól lesz magyar valaki mert ide születik. Nem tudom, hogy a te helyében te hazajöttél volna-e, vagy maradtál volna New Yorkban. Mert szerintem nagyon sokan maradtak volna. Gratulálok, hogy ennyire vagy képes támogatni az országodat;D

  • Erzsi

    Kedves Bongi! Azt hiszem súlyosan eltévesztetted a házszámot. Ez az a hely, ahol Kállay-Saunder Andrást feltétel nélkül támogatjuk. Korábban mi is vitáztunk arról, hogy neki kell-e az országot képviselnie, tud-e annyira énekelni, van-e olyan jó a dala, de ezeknek a vitáknak az ideje elmúlt, most már csak a biztatásnak, a támogatásnak van helye.

    Hogy érted, hogy Magyaországot magyarnak kéne képviselnie? Szerinted ő nem magyar? Magyar az, aki annak vallja magát. Legyünk mi büszkék rá, hogy felvállalja ezt a szörnyű országot.

    Ha valaki ebből az interjúból az önteltséget hallja ki, az a rosszindulat minősített esete.

    És miért is kellene félnie? Nem élethalál harc, csak egy táncdalverseny. Ha 26. lesz a döntőben, akkor is nagyon büszke vagyok rá.

  • Mona42209

    Kedves Bongi! Mi tiszteletben tartjuk mindenki véleményét itt a fórumon, ha azt megfelelő formában teszi. Te is mondhatnád, nem tetszik nem szeretem, ezt elfogadjuk, de a hangnemed nem elfogadható. Sokan vagyunk mi is akinek esetleg más volt a kedvence más dal tetszett, de ez került be, emellett kell teljes mellszélességgel kiállni. Erzsi jól mondja itt mindenki András mellett áll!! Az már tényleg elmúlt kinek kellett volna indulnia vagy sem. Egyébként meg András anyukája révén magyar, de nekem az is magyar aki itt él és megtanulta a nyelvünket, szeret minket. Te legalább annyira nem vagy magyar mint András.

    Az interjúban semmi önteltség nincsen, nekem sem volt korábban András szimpatikus, de a viselkedése és interjúi meggyőztek arról, hogy egy nagyon kedves és tehetséges fiú.

    És igen, ha a végén fog végezni akkor is büszkék leszünk rá, ha meg esetleg a TOP 5-ben még inkább!

  • Dalida

    Kedves Bongi! Én is tartok attól, hogy fórumozó társaim közül jó néhányan túlzott várakozásokkal néznek a dolgok elébe, és majd csalódnak, ha lesz egy 6-10. helyezésünk – pedig az is megbecsülendő eredmény. Szerintem is joggal tarthatna András a az általad felsorolt országoktól, ha mindenáron csak a győzelem lebegne a szeme előtt, szerintem is vannak jobb dalok, mint az övé. De egyáltalán nem tűnik önteltnek, sőt inkább szerénynek a nyilatkozatai alapján. És összehozott egy olyan produkciót, ami – a végeredménytől függetlenül – büszkén vállalható Európa előtt. Nem külföldről cserkésztük be őt, itt él köztünk, és Magyarországot kívánja képviselni a versenyben. Mindeddig semmi okot nem adott rá, hogy szégyenkezzünk miatta, sőt!

  • Zoli

    Jézusom… András nagyon ügyesen nyilatkozik, nyilván nem nyelvileg (magyarul), hanem mondandóban: mindig nagyon diplomatikus és hiteles. Wolf Katinak az volt erre a félős (vagy valami tartalmában nagyon hasonló) kérdésre a válasza, hogy „kezdetben a horvát lánytól tartottam, ő is ilyen szép, magas, szőke, a dala is hasonló, de persze a mienk sokkal jobb”, nem tudom, emlékeztek-e rá, én kristálytisztán, még a mimikája is előttem van, annyira sokkoló volt. Ilyet nyilván nem szabad mondani. Mit lehet akkor válaszolni? „Tartok egy kicsit az örmény meg a svéd daltól” – oké, de mivel indokolod meg? „Erősebbnek érzem őket”? Mondaná ezt? Az olyan, mintha elismerné, hogy nem az övé a legjobb dal, márpedig egy énekesnek az a dolga, hogy legalább ő elhiggye, hogy az (és a mi esetünkben az is), különben nem tudja jól eladni, nemde? Az lenne a világ vége szerintem, ha itt bárki ilyeneket mondana, hogy ennek meg ennek jobb dala van, mint nekem. Ha kiemel valakit, hogy tőle fél, az kicsit olyan érzést kelt, mintha ezt érezné és nem azért van András ott, hogy ilyen érzéseket keltsen. Szerintem. Amúgy sem szabad félni, nekem mindig az a legszimpatikusabb, aki bulira veszi. Kicsit ezt a látszatot is kell kelteni, a görcsös nyerni akarás nem jó! (Aram.) Úgyhogy ne másoktól féljen, hanem ő énekelje olyan jól a dal utolsó harmadát, mint az első kettőt, és akkor biztosan nyugodt lehet. 🙂 De azért köszönjük Bongi a magvas gondolatokat. :*

    • Zoli

      Hmm. Amúgy nekem Hersike volt a legszimpatikusabb a mezőnyben és Suzy. Mindkét kiszemeltem kipottyant és még csak nem is az én ölembe hulltak. :'(

  • Szolnok

    Te jószagú lótetű Bogi te agyilag helyben vagy ? Ez a fiatal ember először is MAGYAR ! Magyar anya szülte, magyarnak vallja magát. 29 éves 24 éves koráig az apukájával élt az USA-ban. Igen nem beszéli tökéletes nyelvtani helyességgel a nyelvünket, / te vajon tökéletesen beszélsz?/ biztos nem, mint ahogy valószínüleg én sem pedig itt élek mióta megszülettem. Továbbá nagyon inteligens és végtelenül szerény. Még soha nem mondta , hogy nyerni akarok, nyerni fogok, csak azt, hogy jól akarom érezni magam, és énekelni akarok.! A provokatív kérdésre az oroszokkal kapcsolatban nagyon jól válaszolt. A riportokban pedig ha kérdezték élvezet volt hallgatni a tökéletes angolsággal adott kedves és szerény válaszait. Ha annyira nem csiped két dolgot tehetsz nem nézed, vagy nem szereted de mivel a mi országunkat képviseli egy kiváló előadással szolidaritásból drukkolsz neki, mint azt mások is tezsik.

  • Adele

    Bongi, a nyelvről annyit, hogyha egy angolszász országból te költöznél Közép(vagy Kelet-)Európába, azt hiszem, te sem produkálnál jobban, főleg, hogy objektíven, a magyar az egyik legnehezebb nyelv.Ha nem szereted, nem kötelező, de ne pocskondiázzuk már, mert igenis jól szerepelt, ahogy Szolnok is mondta, viseld el, és örülj neki hogy kedvelik és PONT. Elképesztő, hogy még mindig megy a széthúzás( egyáltalán nem az a baj, ha valakinek nem szimpatikus KSA), hanem hogy ilyenkor is azon van a vita, helyes döntés volt-e hogy őt választottuk MINKET képviselni vagy sem. Nem lehet rajta változtatni, viszont most soha vissza nem térő alkalom jött el Magyarország számára, hát akkor kapjuk is el!

  • Beáta

    Bongi, mielőtt megkérdőjelezed bárki magyarságát az alapján, hogy mennyire használja, beszéli a nyelvet helyesen, ajánlom, hogy csapj fel egy helyesírási szótárt…”a Svédektől,a Spanyoloktól, az Olaszoktól, a Románoktól” -ezek köznevek, kis kezdőbetűvel írjuk, az „egyszónak” pedig két szó….Bár az egész bejegyzésed inkább hisztinek tűnik….