Szavazás 2014: Nálunk Ő a győztes!

JoinUs_1Tudósító: Szatlmajer Zoltán
Forrás: old.eschungary.hu

Tegnap véget ért az egy hónapon keresztül tartó szavazás, mely alapján megszületett olvasóink toplistája a 2014-es év dalaiból. Az pedig, hogy mennyire fog megegyezni a valósággal, mindössze két héten belül kiderül.

Mellékletek:

ponttabla_semi

ponttabla_donto

Comments

33 hozzászólás a(z) “Szavazás 2014: Nálunk Ő a győztes!” bejegyzéshez

 1. eschungary93 avatar
  eschungary93

  Nem bánnám ha két hét múlva is ilyen végeredmény születne 🙂

 2. schanc avatar
  schanc

  Nem is tudom, mikor voltam ennyire „felkészületlen” Eurovízióból, idén a recapok mellett mindössze 4 szám van (+András), akiket elejétől a végéig meghallgattam, így nem is voksoltam.
  Ezt a 4-et viszont Ti be is szavaztátok a legjobb 15-be 🙂

 3. force avatar
  force

  Én inkább nem kommentelem a győztest 😀

 4. csonti534 avatar
  csonti534

  Láttam egy külföldi, szintén ilyen össznépi szavazást, teljesen hasonló eredmény volt, csak az első 2 helyen fordított volt a sorrend.
  Remélem, hogy a valóságban is ezen 2 ország között fog eldőlni a verseny.
  Kicsit tartok az általam nem annyira kedvelt angol daltól, mert egy hatásos színpadképpel az is nagyot üthet.

 5. campanilla avatar
  campanilla

  vegre egy klassz lista…. andrasnak ez a dub-stepes megoldas be fog jonni es jo helyen vegez ez mar biztos.

 6. Acefl avatar
  Acefl

  Végre kiálltak a magyarok a daluk mellett. 🙂

  1. schanc avatar
   schanc

   Szerintem ezzel nem volt probléma eddig sem. Az elmúlt négy évben mindig az első tízben végeztek a házi szavazáson a mieink 🙂

 7. Kitty avatar
  Kitty

  Minden szentnek maga felé hajlik a keze. Őszintén, nem gondoltam volna, hogy kihozzuk saját magunkat győztesnek. Az Aram „utálat” pedig egész jól látszik a szavazásunkon.

 8. Doresz avatar
  Doresz

  Sőt, Basim is bachatja ezzel a 20. hellyel 🙂 muhaha 🙂

 9. csonti534 avatar
  csonti534

  Az elődöntők helyezéseit, pontjait látjuk majd?

  1. schanc avatar
   schanc

   A videó alá vess egy pillantást!

 10. Sztbeni avatar
  Sztbeni

  Így sok értelme mondjuk nincs az eredménynek, hogy Magyarországra is lehetett szavazni.

  1. Erzsi avatar
   Erzsi

   Dehogynem. Azt mutatja, hogy nagyon támogatjuk a dalunkat. Ha meg eurovíziós szabályok szerint szavaznánk, akkor meg a svéd lenne a favoritunk.

 11. Gyuri123456 avatar
  Gyuri123456

  Én is ott vagyok! 😀 XD Am tök jó hogy látjuk hogy ki kire szavazott:)

 12. Fox avatar
  Fox

  Elfogultság … Elfogultság mindenhol …

 13. csonti534 avatar
  csonti534

  schanc, köszi, figyelmetlen voltam.

 14. EuroFann avatar
  EuroFann

  András túl van az első próbáján : https://www.youtube.com/watch?v=BZ_LZ4sV8Q8
  Sokan panaszkodnak arra hogy itt nagyon rossz élőben,
  azzal nyugtatnak hogy az elődöntőre tartogatja az erejét,és mert keveset aludt

  1. Dani avatar
   Dani

   Itt nagyon rossz élőben? Mindenhol, nem csak itt.

 15. Lottó K. avatar

  Hát… Öhömm. Lottó K. out. Ezt vártam tőletek.

 16. Perseus avatar
  Perseus

  Ha bárkinek gondja lenne a pont táblázatok megnyitásával, az innen letöltheti HTML formátumban, így egy sima böngészővel is megnyitható!

  http://filefeltolto.hu/letoltes/7c907ed22af97d1b/ponttabla_donto.html

  http://filefeltolto.hu/letoltes/9f637d8c39f43eb4/ponttabla_semi.html

 17. Perseus avatar
  Perseus

  Annak van bármilyen jelentősége, hogy a döntő táblázatában néhány szavazó oszlopa eltérő színnel van jelölve? Többek között az enyém is.

  1. Zolecs avatar
   Zolecs

   semmi jelentősége. valószínűleg azok a szavazólapok másféle formátumban lettek elküldve.

 18. Dani avatar
  Dani

  Most mindenki képzelje el a legdurvább oltásokat, amit ember csak mondhat…megvan? Na, az a véleményem Andrásról és a hangi adottságairól.

  Most komolyan? Az egy dolog, hogy magyarok vagyunk, de úgy gondolom, nem ezt kellene figyelnünk egy ilyen szavazásnál, hanem a dalt és az előadó hangi adottságait, és teljes mértékben kizárnánk azt, hogy magyarok vagyunk. Ezek alapján a dalunk valószínűleg nem is szerepelt volna ebben a videóban.

  Mellesleg én még mindig a spanyolokkal vagyok, és nagyon valószínű, hogy nem fogok átpártolni máshoz.

  1. HunMateo avatar
   HunMateo

   Hát te … vagy, azon túltekintek, hogy útálod a magyar dalt és nem szúrkolsz neki és útálod az országodat is többnyire. De bekéne András dala az egyik legjobb a mezőnyben, és az előadónak is jó a hangja! Ezért szavaztuk 1. helyre, a Compact Disco vagy Byealex 1 pontot se kapott volna tőlem, hiába magyar!

   1. HunMateo avatar
    HunMateo

    *de bekéne látnod, hogy

  2. Perseus avatar
   Perseus

   Én sem kedvelem Andrást, mint énekest, a magyar dal kiválasztásánál nem szerettem volna őt látni győztesként, mégis ő győzött. Aztán szembesültem a többi dal színvonalával és be kellett látnom, hogy a teljes felhozatalból bizony a Running a legjobb dal, bármi is legyen a véleményem az előadóról. Nálam ha nem is toronymagasan, de első helyen áll, így is szavaztam és lehet, hogy az igazi verseny során is így teszek majd, bár elég ritkán vetemedem arra, hogy ténylegesen szavazzak, inkább csak csendes megfigyelőként követem a dalverseny eseményeit.
   Még annyit hozzátennék, hogy abszolút elfogultság mentesen rangsoroltam a dalokat.

  3. Zolecs avatar
   Zolecs

   Kedves Dani!

   Elég unalmas már amiket írsz Andrással kapcsolatban. Utáld csak nyugodtan, szerintem már mindenki tisztában vele, nem kell 67x leírnod még.

  4. Erzsi avatar
   Erzsi

   „Ezek alapján a dalunk valószínűleg nem is szerepelt volna ebben a videóban.” Ez mit jelent? Hogy ha nem magyarok szavaztak volna, nem is került volna döntőbe? Dani, könyörgöm! Csak egy hangya faszányi objektivitást! Az egész interneten nem találsz egy olyan előre jelzést, amely szerint a magyar dal nem jut döntőbe. De olyat sem nagyon, amelyik nem a top ötbe várja. Azt hiszem nemzetközi nyomásra kimondhatjuk, hogy ez egy jó dal. Ebben mezőnyben legalább is. (Mondjuk én is átírnám az idei szlogent „Join us”-ról „Vakok között király a félszemű”-re, de ez egyéni szocprobléma, másnak nagyon tetszik a felhozatal.)

   Azt is leírtad már kismilliószor, hogy nem a dallal van bajod, hanem KSA hangjával. Tavaly még én is fülsértő vinnyogásnak hallottam, de szerintem az idénre egész rendesen feljavult. És ha mégsem, akkor mi van? Én is azt gondolom, hogy egy zenei versenyen nem árt, ha az előadó tud énekelni, de van, amikor ez sem számít. Alexet igazán nem lehet egy hangfenoménnak állítani, mégis 10. helyen végzett. Van, amikor a dal, van, amikor a hang, és van, amikor a fene sem tudja, hogy mi. Legyen egyedi és működjön! És erre egészen jó esélyünk van.

   Én nem is értem, miért írtam meg ezt a hozzászólást. Már régen letettem arról, hogy meggyőzhető lennél.

  5. Rita avatar
   Rita

   Tisztelem a véleményed, de már olyan sokszor hallottam, hogy elegem lett belőle. Nem kell szeretni Andrást mint előadót (én személy szerint szeretem ezt a stílust, és a hangjával semmi baj sincs, arról nem tehet, hogy ilyen hangfekvése van, nem lehet mindenkinek szexi, búgó hangja), de nem lehet ezt egészséges mennyiségben tálalni a többieknek? Én sem írom le minden egyes cikk alá, hogy ezt meg azt mennyire kedvelem vagy nem kedvelem, pláne nem ilyen hangnemben. Szeretem a lelkesedésed és a hozzászólásaid többségét is végigolvasom, de amikor tegnap András próbavideója alatt megláttam, hogy angol nyelven is terjeszted az igét, nagyon csalódott lette. Úgy látom, a kiállás a magyar indulóért csak akkor működik, ha kedveled az előadót, egyébként csak lózunk marad. 🙁

   1. Rita avatar
    Rita

    Akarom mondani, lózung.

 19. Tilla77 avatar
  Tilla77

  Dani. Hol a füled? Most komolyan? A mezőny egyik legjobb dala. És igen, szándékosan azt írtam, hogy a dal a legjobbak között van. De szerintem mindegy mit írsz. Zolecsnek igaza van. Unalmas vagy.

  1. Pitbull avatar
   Pitbull

   Tilla77! Hol a szemed? Most komolyan? Nem tűnt még fel, hogy Daninak nem András dalával van a baja, sőt, nagyon jónak tartja ő is. Dani nyűgje maga az előadó, a hangja, a stílusa, stb. Nincs egyedül ezzel a véleményével, hanem legalább ketten vagyunk így vele, de ezt nyilván már tőlem is unjátok, igen én is unalmas vagyok, sajnálom, de ez van. Nem kedvelem a versenydalunkat, bármennyire is nem értetek egyet vele, szerintem András hangja ugyanolyan rémesen sz@r, mint tavaly, vagy bármikor korábban. Ennek ellenére sem tudok azonosulni azonban Dani azon véleményével, miszerint essen ki az elődöntőben, valamint nem jutna eszembe idegen nyelven ekézni a dalunkat. Ez (is) különbség köztünk. Most nyugodtan legyetek csalódottak velem kapcsolatban is!

 20. Tilla77 avatar
  Tilla77

  Mint a spanyol dal…