Szavazás 2014: Keressük az idei győztest – második forduló

JoinUs_1Tudósító: Szatlmajer Zoltán
Forrás: old.eschungary.hu

Összeállt a 2014-es döntő mezőnye, legalábbis a házi szavazásunk 93 szavazata alapján. Most az elődöntőkből továbbjutó 10-10 ország, az Öt Nagy, valamint a házigazda mérkőzik meg egymással. Összesen tehát 26 dal, de csak a legjobb 10 kaphat pontot.

A szabályok röviden:

– 10 dalnak ki kell osztani 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10 és 12 pontot.

– a szavazólapot itt lehet letölteni (szavazolap_final2014_letoltes), majd kitöltve, névvel ellátva visszaküldeni a zoltan (kukac) eschungary (pont) hu címre.

– a szavazásra két hét áll rendelkezésre, vagyis április 27-én 21:00 óráig kell visszajuttatni a szavazólapot.

35 Comments

Van pár meglepetés továbbjutó számomra (San Marino például), de hasonló eredményre számítottam.
Kíváncsi vagyok, hogy ki lesz a fórum idei kedvence, egyelőre még én magam sem tudom eldönteni, hogy hogyan osszam szét a pontjaimat, pedig nem túl sok döntős produkció van, amelyet igazán kedvelek.

Nagyon el lettek találva a továbbjutók, San Marino helyett szerintem Belgium lesz ott a döntőben, a többi perfect!

1-2 kivétel biztos lesz, szerintem Belgium és Ausztria döntős lesz. De ez háziszavazás. Leadtam a voksom. Idén szerintem pár pont fog dönteni az elsőségről, itt is és az igazi versenyen is. Izgalmas lesz.

Az első elődöntőben 6 jutott tovább a 10 kedvencemből, de az egy akit sajnálok az Izland akiknek 10 pontot adtam, mondjuk nem lep meg hogy kiestek.
A második ed-ben 8 ment tovább, viszont sajnálom h Teo a Cheesecake-kel kiesett, tőlem kapott 7-et, és azt is hogy Conchita kiesett (10 pont), őt azt hittem hogy be fog jutni, bár 11. lett, szóval lehet hogy nem sokkal maradt le.

Nálam kettő olyan esett ki, akinek adtam pontot is.

Az első elődöntő: Moldova 5 pont/ helyette Montenegró
A második elődöntő: Ausztria 7 pont/ helyette Macedónia

Huhh egy kicsit meglepődtem a sorrenden , de semmi kifogásom nincs ellene 🙂 Annak örültem ,hogy Macedónia bejutott.

Nagyon elkültem a pontyosan kitöltött szavazólapomat, váljon kedves egézszségedre, kedves Zolecs! 😉

Lettország nem jutott be??? Nem lett elszámolva valami? A szavazatok újraszámlálását kérem!!!Az egy világbajnok dal.

Tamás, el kell hogy keserítselek de mondhatni elég stabil kieső,
ellentétben mondjuk Koncsitával aki 2 ponttal vérzett el… 🙂

Miért is kellett volna nulla pontot kapnia?
OK, értem én, hogy neked nagyon nem jön be Conchita, mint ember, mint előadó, mint énekes, elfogadom, hogy nem tetszik a dala, de mindez csak a Te véleményed, ettől más még gondolhatja mindezek ellenkezőjét is és adhat rá pontokat, szíve joga. Én is így tettem, nekem tetszik a dal, szerintem jól énekli (élőben is), tőlem ment neki 8 pont, és sokkal szívesebben láttam volna a házi versenyünk döntőjében (nemkülönben az ESC nagy döntőjében is) mint például Görögországot. Ja, és NEM vagyok meleg!

Haggyad, úgyse tudsz rá hatni. Nekem sem ment… szerinte Conchita undorító, és akkor nyilván az összes többi ember szerint is, mert amit ő gondol, mindenki azt gondolja értelem szerűen.

Litvániát, Ausztriát, Máltát, Izlandot sajnálom. Van egy előzetes pontozásom, de ezt még átgondolom, mert nem teljesen érzem magaménak a lista végét.

Idén is el vagyok szigetelve a véleményemmel. Mind a két elődöntőben csak 3 olyan kieső dal van, ami nálam is és a közös eredményben is kieső. Akiket abszolút sajnálok, azok Moldova és Litvánia…

Két dal továbbjutásán vagyok meglepődve: San Marino és Svájc, helyettük szerintem Belgium és Málta jutnak majd tovább.
Az én TOP 3-am: Svédország, Spanyolország, Észtország, hogy milyen sorrendben, az majd kiderül 😀

A top tizemből 9 ott van döntőnkben. Most tényleg akkora fáradság lett volna még Máltát beszavazni? Alig tudtam a póttagról dönteni.

Hát az idei szavazás borzalmas nagy csalódás számomra, eddig minden évben ki voltam békülve a döntőbe jutottakkal de idén nem. Hogy eshetett ki Belgium, Izland, Litvánia? És hogy juthatott be Oroszország azzal a semmitmondó tucattal?

Úgy, hogy nekem nagyon tetszik az a semmitmondó tucat, és bőven adtam rá pontot, ellentétben Belgiummal, Izlanddal, és Litvániával…
Nem kérek elnézést!

Megint nem tudom megnyitni :O valaki elküldené ide úgy, hogy régebbi típusú excellel is meglehessen nyitni? :3

Comments are closed.