Nézzük együtt a 2014-es Eurovízió döntőjét!

1978624_10203341407401632_315519546_nTudósító: Szalma Róbert
Forrás: old.eschungary.hu – bloomscafe.hu
Watch together the Grand Final of Eurovision 2014 in Budapest! Details on Facebook!

Hamarosan ismét Eurovíziót nézhetünk a tévében. Mi lenne, ha ezt idén is velünk együtt tennétek? Az ESCHungary csapata tavaly és tavalyelőtt is megszervezte az aktuális Eurovíziós Dalverseny döntőjének közös nézését. Örülünk, hogy mind a két alkalommal megismerhettünk új rajongókat.

2012-ben például nagy meglepetésünkre Pelle találta meg a helyszínt a felhívásunk alapján, aki egészen Svédországból érkezett hozzánk. No, nem az Eurovízió miatt, csak épp a munkája szólította akkor éppen Budapestre. 2013-ban két fiatal finn lány csatlakozott hozzánk, akik közül az egyik Budapesten tanult, a barátnője pedig meglátogatta őt és eljöttek, hogy magyarokkal együtt izgulják végig a döntőt. Ugyanebben az évben egy orosz hölgy is a körünkben volt, de érkeztek rajongók, Debrecenből és Kaposvárról is. Idén is lesz lehetőség, hogy együtt nézzük az Eurovízió döntőjét. Reméljük, hogy sokan eljöttök és megismerhetjük egymást és megbeszélhetjük, hogy kinek melyik dal, produkció vagy épp előadó a kedvence. A helyszín ezúttal egy belvárosi kis kávézó lesz. Miért pont egy kávézó? Miért pont ez a kávézó? Barátságos, hangulatos a hely, s az eddigi helyszínekhez képest sokkal otthonosabb és sokkal könnyebben megközelíthető. Néhány szó a kávézóról, melyet maga a tulajdonos kért, hogy osszunk meg veletek:

Egy délután összegyűltünk a barátokkal egy csésze fekete mellett, megvitattuk a megvitathatatlant: szeretetet, szerelmet, s minden fennkölt életörömöt. Ekkor jött a gondolat, hogy milyen jó lenne eme boldogságot megosztani másokkal is. Mindezt az életérzést belesűríteni egy dologba,- legyen az egy kedves szó, egy nevettető mosoly, egy szívből adott ajándék. Valami, ami része mindennapi életünknek, de mégis különleges. A kávé adott volt, így a kávézóra esett a választás, hiszen ez a csészében gőzölgő kincs volt az, ami mindig összehozott minket, ami teljessé tette a pillanatot, ami mindennapi, és mégis oly különleges. Olyan kávézót szerettünk volna, ahol minden egyes csésze kávé egy igazi élménnyel gazdagítja napjainkat, feledhetetlen aromájával és ízével felszabadítja képzeletünket és gondolatban csodás tájakra visz el bennünket. Hiszen az igazi kávé tökéletes ajándék, amelyre szívesen hívjuk meg szeretteinket, barátainkat.
Mindezt egy olyan helyen, ahol felüdülés és igazi kikapcsolódás az időnket tölteni.
Így született meg a Bloom’s Cafe. A hely, ahol mindennap csodák történnek!

305693_512831392097623_1606980572_n

Helyszín: BLOOMS’S CAFE, 1065 Budapest Podmaniczky utca 5.
Megközelíthető a 72, 73 vagy 76-os trolival a Podmaniczky utcai megállótól,
vagy 5 perc sétával a Nyugati pályaudvartól (metrótól) vagy akár 10 perc sétával az Oktogontól!
Kötelező fogyasztás 800 Ft, mely belépéskor fizetendő, és az est folyamán bármikor levásárolható. A kedvünkért többféle szendvicset is készítenek, melyeket előre meg kell rendelnünk, ezért kérünk mindenkit, aki szeretne eljönni, hogy kommentben vagy e-mailben esetleg SMS-ben vagy telefonon jelezze, hogy hányad magával szeretne eljönni.

Időpont: 2014.05.10. szombat. Érkezés: 19.30-tól. Elővízió 20:20-tól. Eurovíziós döntő: előreláthatólag 21:00-tól.

Bővebb információ a kávézóról: http://www.bloomscafe.hu/index.html
Egyéb információ az estével kapcsolatban: Szalma Róbert 06-70-368-7555

600666_512831498764279_1683655857_n

71 Comments

tök jó ötlet, de Szentlőrincről elég nehéz feljutni, ráadásul ott az érettségi is a nyakamon… de jó lenne

Semmi pánik, fiúk, könnyebb lesz, mint gondolnátok! Szombaton már csak nevetni fogtok az egészen 😉

Ha nem visz el a lápi lidérc, nyílik meg alattam a föld vagy szakad rám az ég, ott leszek! Idén nem “lógom” el 😀

Le sem tudnátok vakarni magatokról! 🙂
Mivel a Nyugati-hoz közel van, még bicajoznom sem kell!

Remélem nem mondtátok a tulajnak, hogy mi lett az előző két helyszínnel! 😛

Pitbull, akkorát röhögtem …

Megyek. Hát persze.

Mindenkit biztatnék a részvételre. Két éve jobbára csak Pelle bulizott egyedül az étteremben és 20 magába roskadt magyar próbálta nem elrontani a jókedvét. Tavaly egészen más volt a hangulat, ahogy szépen lassan csordogáltak a pontok. A német 12 pontnál majd kirúgtuk a csehó oldalát. Mi lesz ebben az évben, amikor még esélyesnek is számítunk? Ne hagyjátok ki!

Jajj, végre megint catlakozhatom hozzátok, már alig várom. Ennél közelebb már csak akkor tudtátok volna szervezni, ha a lakásomban van! 10 perc, és ott is leszek 😀 Tisztára be vagyok sózva, mikor lesz már május 10. ?

No, azt le is hagytam, hogy hányad magammal érkezem…de talán mentségem, hogy fogalmam sincs 😀 Párocskám egyszer már beáldozta magát, idén nem nagyon füllik hozzá a foga, de van még időm meggyőzni 😀 Mindenesetre én mindenképp megyek, akár egyedül is!

Bocsánat-bocsánat és bocsánat! Az volt a kérés, hogy azok írjanak akik el tudnak jönni. Köszönjük!

Azért ki lehet szűrni belőle, nem? Imi, Rocknish, Pitbull, Rita, Erzsi.

Zoli, jössz vagy matek érettségizel?

Matek érettségizzen a fene szombat este. 🙂 Ha nem üt agyon a villám addig, velem is számolhattok. 😀 Szeretnék menni!

He-he 🙂 800 km nem is olyan sok! En 8.000 km-re lakok Pesttol, ugyhogy barmennyire is szeretnek elmenni, sajnos nem fogok tudni, sot meg a ket elodontorol is lemaradok, mert az idoeltolodas miatt itt csak 3 ora lesz amikor a musor kezdodik es akkor meg dolgozok 🙁 De azert megprobalok belenezni mindket elodontobe, ha lesz ra lehetosegem 🙂 Jo szorakozast es szurkolast mindenkinek 🙂

Húha, akkor most én jövök a 80.000 km-rel? :))) Azért nem rossz ez az internet, hogy így összehozza az embereket a világ minden tájáról. Csak tényleg jó lenne élőben is találkozni, hogy ne csak egy nicknév meg egy avatar maradjon mindenki. Tudom, hogy most ez a trend, de élőben mégis sokkal jobb élmény.
Természetesen én is ott szeretnék lenni!

Jajj már, nem igaz, hogy nem értitek. 😀 Ez egy rájátszás volt arra, hogy valaki 800km-t írt, aztán a kövi figura emelte a tétet 8000-re. 😀 Nem?

ja, közben nekem is leesett, hogy ti is csak poénkodtok, fél lábbal az álomban nem volt olyan egyértelmű – de nem én szántam viccnek, Tomi volt a cinikus 🙂

Sziasztok!
Én szívesen csatlakoznék, ha lehet 🙂
Egyszer, 2011-ben már részt vettem egy ilyen közös esc döntő nézésen (nem tudom, hogy az is itteni szervezés volt-e), de sajnos tavaly és tavaly előtt, csak egy házi szurkolás jött össze a barátokkal 🙂 Megfogadtam, hogy idén mindenképpen ott leszek én is, és még 1-2 embert győzködök a dologról…
Úgyhogy légyszi írjatok fel engem is 😉 Köszi 🙂

Nem mondoood … Ki fog derülni, hogy létező személy vagy? Aggódó apákat-anyákat sikerült meggyőzni?

Ahhh, az a fránya rendszer-moderáció nem engedi, hogy az előző hozzászólásommal kifejezzem a tetszésem, de akkor nekifutok még egyszer: “:DDDDDDDDDDDDD”. Ja. Szóval, Erzsi, ez az első dolog, amin ma röhögök. 😀 De ezen nagyon.

Az említett triumvirátusban én vagyok az ellenpont, amihez lehet viszonyítani a többiek eltévelyedéseit, de amúgy igen! 😀

Sziasztok!
Sajnos semmi infót nem találok arról, hogy milyen technikán nézzük a közvetítést, valamit azt láttam, hogy a nyitva tartása a helynek 22 óráig szól…
Szóval a lényeges részekről is jöhetne némi infó, ha lehet! Köszi 🙂

A nyitva tartási idő valóban 22h-ig szól, de mivel zárt körű rendezvény lesz ezért igény szerint marad a pincérnő. 🙂
A technika pedig nem más mint egy jó nagy TV. A méretét sajnos nem tudom, de az biztos, hogy nem 80cm a kép átlója, hanem nagyobb (és nem 1-2cm-rel) :). A lényeges információk meg lettek adva, de természetesen ha valakinek még egyéb kérdése lenne, tegye fel és válaszolunk.

Köszi Robek! 🙂
Ebben az esetben tervezem, hogy megyek. Remélem, a hang is jó lesz, mert nehezen szakadok el az itthoni 24 bites hangkártyámtól! 😉

Én is nagyon szívesen elmennék csak , az a fránya határ 🙁 De nem baj , legalább nem keveredek olyan kellemetlen szituációba , hogy én leszek (lennék) a legfiatalabb . 😀

Már unom, hogy minden évben egyedül visongatok a tévé előtt, úgyhogy most így első nagy hirtelenjében azt mondom, hogy jövök, de ez még nem 100%, át kell még gondolnom, nincs-e már vmi arra a hétvégére.

Nincs-e valami arra a hétvégére? Hát EUROVÍZIÓS DALFESZTIVÁL DÖNTŐ!!! Ez nem elég nyomós ok? Van, ami ezt übereli? Ne gondolkozz! Gyere! Huszan visongani egészen más élmény.

Jó lenne menni,csak az érettségi engem is érinteni fog akkor 😀 De igyekszem megoldani a dolgokat.

Sziasztok!
Meddig kell biztosra mondani a részvételt? Lehet, hogy én is csatlakoznék, csak addig még ki kell derülnie, hogy kiküldenek-e külföldre munkaügyben vagy sem…

Nincs jelentkezési határidő és jelentkezni sem kötelező, de eljönni igen!!! 😉 Összeszámoljuk, hogy kb. mennyien leszünk és annak megfelelően készülnek szendvicsek. Amennyiben többen lennénk mint a szendvicsek, akkor valaki(-k) éhen maradnak… ;):)

Mi is mennénk négyen, várjuk már nagyon, hogy együtt szurkolhassunk Andrásnak 🙂
Robek, elég hogy itt jeleztem a részvételt, vagy kell e-mail/telefonhívás is?

Időpont: 2014.05.10. szombat. Érkezés: 19.30-tól. Elővízió 20:20-tól. Eurovíziós döntő: előreláthatólag 21:00-tól.

Mivel kávézóról van szó, és annak is a galériájáról, ezért a hely nem túl nagy. Aki nem érkezik időben, nem biztos, hogy befér! 😉 Várunk mindenkit szeretettel!

Jujj, de jó, akkor pláne a földre ülök (a széktől félek, biztos törne! 😀 )

Robi, lenne még egy kérdésem. Idén is hoztok magatokkal nyomtatott szavazólapot, vagy vigyek magammal? Köszi.

Sziasztok, én már jeleztem, hogy megyek, végül +3 főt számoljatok még hozzám 😉 remélem, beférünk…:D

ok! várunk mindenkit. Ma jelentkezett 4 dán rajongó egy hotelből a recepciós segítségével! De lesznek rajongók Németországból és Franciaországból is ! Jó buli lesz az már tutti!

ACHTUNG!
Valószínű, hogy holnap reggeltől nem tudom figyelni a honlapot, tehát ha bármi kérdés merülne fel a helyszínnel kapcsolatban, akkor arra itt a honlapon nem tudok válaszolni. Minden infó le van írva.
Köszönjük mindenkinek aki eljön és velünk együtt nézi a döntőt, és köszönjük azok figyelmét is akik a TV előtt ülve szurkolnak KSA-nak és a személyes kedvencüknek. GYŐZZÖN A LEGJOBB!

Jó szórakozást kívánok a mai napra. 🙂
Mi már évek óta a szűk családi körben követjük a dalversenyt,sok pikáns kritikával,és nagy ovációkkal társítva. Idén megcsillant a szemem a pozitív visszajelzéseket látván,így ha sikerül megnyernünk a dalversenyt,jövőre garantáltan a helyszínen leszünk. 🙂 Na az felejthetetlen összejövetel lenne. 😉

Most értem haza a helyszínről, szerencsére még időben ahhoz, hogy itthon nézhessem a döntőt! 🙂
Aki teheti, már ne induljon el, mert rémségesen alulszervezett az esemény. Döglesztő meleg a galéria miatt is, valamint rengeteg ember és kb. akkora tv, ami itthon is van. A 800 forintos belépőt nem sajnálom, legyen a szervezőké, hogy jövőre jobban sikerüljön! 🙂

Nem a szervezőké lett a belépőd, hanem a vendéglátóhelyé. Szerintem nem volt alulszervezett, csak a hely kicsinek bizonyult a vendégek számához képest. Ami valóban csalódást keltő volt az a televízió mérete (egy 32″-os TV készülék egy ilyen alkalomra messze nem ideális, ez tény) valamint a hangerő, ami még csúcsra járatva és a készülék közvetlen közelében ülve is gyér volt, pedig a hallásom nem rossz. Kicsit furcsa volt a kameraman ügyködése a leginkább érdekes események közben, de biztosan nagyon fontos dolga volt.

Köszönöm a szervezést, jó volt, ha jövőre is lesz valami hasonló, akkor valószínűleg ott leszek. Persze csak akkor, ha lesz rajtam kívül bárki is aki nézni fogja az ESC-et a sok visszalépés és nézői bojkott után. 😀

Már várom, hogy mikor kapjuk a hírt a kávéház bezárásáról. 😀

Kedves LordKobold!
Köszönöm a visszajelzésedet. Remélem, hogy jövőre Te jobban megszervezed így a gép mögé bújva. 60 ember elfért a kávézóban…a 61. is elfért volna, ha akart volna. Sajnálom. Majd máskor körültekintőbbek leszünk.

Comments are closed.