Naptár

2014. április
h K s c p s v
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Napi Eurovízió 2014: Örményország

armeniaTudósító: Peterman Róbert
Forrás: eurovision.tv

Az örmény zeneipar egyik legszorgalmasabb és legpozitívabb személyisége, Aram MP3 képviseli Örményországot az Eurovízión. Széles hangterjedelme és kiváló humorérzékén kívül, Aram az ellentétek és meglepetések embereként is ismert. Amikor a színpadra lép, senki sem tudja, mire számítson: egyedi koncertre vagy egy komédiás előadására.

Annak ellenére, hogy a legtöbb idejét a színpadon tölti és igen feszes menetrendet kell tartani, Aram leginkább családembernek tartja magát, aki nagyon ragaszkodik feleségéhez, Annához és fiához Arnohoz. Énekesként, dalszerzőként és showmanként ismerik leginkább. Hírnevét számos tévés szereplésnek, klubkoncertnek és zenés-humoros előadásnak köszönheti. Jereván főutcái az ő posztereivel vannak kiplakátozva, de ennek ellenére Arama nem tartja magát celebnek, és valahogy sikerült hihetetlenül szerénynek és nyitottnak maradni az emberek felé.

Arama 1984-ben született, a zene igen korán hatalmas változást hozott az életébe. Gyerekként légzési problémái voltak és sokat köhögött. Az orvos furcsa tanácsát követve szülei a kórusba kezdték járatni. Nem várt módon a dolog működött, a zene meggyógyította. A kezelés segített felfedezni Aramnak a további terveit az életben. Ettől kezdve szenvedélye lett a zene és több zenés és humoros iskolai előadásban is szerepelt.

Aram egyébként gyógyszerészként végzett, de az álma mindig is a színpad volt. Az iskolai előadásoknak köszönhetően később számos helyen lépett fel, elsősorban humoristaként. Hírnevét tovább növelte, amikor műsorvezetőként is megismerte a közönség. Emellett a zenét sem hanyagolta el: számos koncerten lépett fel, dalokat vett fel és videoklipeket adott ki.

40 hozzászólás Napi Eurovízió 2014: Örményország

 • Sztbeni

  Elején nem tetszett, de nagyon megkedveltem. Aram is szimpatikus, mióta beszólt koncsítának. Örülnék ha nyerne.

 • Iza

  Ohmm…..na igen 🙂
  Ugy dontottem, inkabb nem irok semmit, mert felek hogy kesobb megbannam 😀
  Illetve csak annyit, hogy szeretnem jovore a mezonyben latni Azerbajdzsant es Torokorszagot is.

  • Sztbeni

   Ha Aram nyer, akkor kicsi az esélye. Törökország meg aműgy se tér vissza szerintem.

  • Dani

   Törökország miért ne térne vissza, ha Örményországban rendeznék a versenyt (de mindenesetre ne legyen így)? Annyira nem utálják egymást…a törökök 2007-ben 12 pontot adtak az örményeknek a döntőben.

   Törökország visszatérésére meg nagy esély van, a megjelent hírek alapján.

   • rocknish

    Egy 12 ponttól még ott lesz az 1915-ös népírtás, amit a törökök a mai napig nem ismertek el.

   • Zoli

    Mert nem olvasnak elég József Attilát!
    „… Én dolgozni akarok. Elegendő
    harc, hogy a multat be kell vallani.
    A Dunának, mely mult, jelen s jövendő,
    egymást ölelik lágy hullámai.
    A harcot, amelyet őseink vivtak,
    békévé oldja az emlékezés
    s rendezni végre közös dolgainkat,
    ez a mi munkánk; és nem is kevés.”
    ♥ Bocsi. 😀 Nem tudtam kihagyni, kedvenc soraim. :3

   • Rita

    Ezeket a sorokat mi is megfogadhatánk. Btw, nekem is az egyik kedvencem! 🙂

   • Erzsi

    A héten Erdogan miniszterelnök bocsánatot kért az unokáktól. Valami azért mégis csak elkezdődik. De ennek ellenére nem gondolom, hogy a törökök pont egy örmény rendezésű versenyen térnének vissza. Azt sem hiszem, hogy a törökök vissza akarnak térni. És nagyon remélem, nem lesz a jövő évi verseny örmény rendezésű.

   • Pitbull

    A nagyszülők attól pont sokkal jobban fogják érezni magukat a tömegsírokban…

 • Bakancs

  Számomra ez egy egyszer használatos dal. Első hallgatásra üt, mivel a zenei alap nagyon szépen építkezik, de nincs benne semmi olyan, ami arra késztetne engem, hogy többször hallgassam, esetleg dúdoljam.
  Szerintem egy dalnak fontos része maga az éneklés is, és ha például csak az a capella verziót hallgatnám, akkor nem érne semmit az egész.
  Kíváncsi vagyok, milyen eredményt fog elérni, de az én szememben nem győztes dal, sőt.

 • force

  Az elején tetszett, de kezdem unni, a listámon is szépen csúszik hátrafelé.
  Nálam: 7/16
  Tippem: 1/16 (1-10.hely a döntőben).

 • eschungary93

  Én már kezdetek óta unom a dalt ,nem tudom szeretni. Nálam kiesik a döntősök névsorából.

 • csonti534

  Első hallásra nagyon tetszett,de aztán, mikor néztem a youtube-on a sok 37-es listát, ahol mindig a második feléből, azt az „agresszív” részt vágták be, kimondottan kezdett idegesíteni.
  Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy nyerjen.
  Mindenki elismeri, hogy jó dal, de nem olyan, amit újra és újra meg akarok hallgatni.
  Andrásé, amivel sokszor rokonítják, sokkal fogyaszthatóbb, hallgathatóbb.

 • HunMateo

  Nálam egyre jobban csúszik le, pedig kezdetben a kedvencem volt a dala. Aram jófejnek tűnik, nekem is bejött a beszólása és a humora. De a dala egy unalmas, amit Byealex mondott rá egy videóban, összevágott, rakjunk bele egy kis hegedűt, egy kis tuctucot, dubstep a végére, kb. ennyi! A lényeg UNALMAS!
  Nem akarom, hogy jövőre azer visszalépjen…
  Szóval nálam 20/37
  Tipp: Döntő: Ha bejön a népnek a ráeröltetés, eléri a hájp a célját, akkor 1-5. hely

 • Zoli

  Számomra a legjobb. 🙂 Én szurkolok is neki. Örmény és magyar győzelmen kívül nincs olyan, amit fel tudnék dolgozni! 🙂

 • Fox

  Idegesít az , hogy 1:30 percig nem csinál semmit … Idegesít , hogy 2 millió megtekintése van a youtubon … Idegesít a személyisége… Idegesít az , hogy az Örmények kampányolnak … Idegesít az , hogy beszólt Thomas – nak (ami az ő személyét jellemzi ) … Idegesít az , hogy jövőre Örményországban lesz a verseny …. És idegesít , hogy sok az idegesítő tényező …

 • eschungary93

  1984-ben született ??? :O
  minimum még egy 10 évet pluszba kinéztem volna belőle … 🙂

 • Iza

  Egyebkent a cikkben a kedvenc reszem : „”kivalo humorerzeken”

  Klassz, hogy mi is megismerhettuk ezt a kivalo humorerzeket a beszolasa altal. Mert ugye csak vicc volt 😉

 • kecske14

  Ebben a cikkben csak „fényezik” Aramot…
  Számomra unalmas, de meghallgatható dal. Nálam kb. 20. hely.
  Simán bejut a döntőbe, mert nagyon gyenge az első elődöntő (sajnos)
  Jah és amit az örmények művelnek, azóta még lefelé ment a listámon.

 • „…sikerült hihetetlenül szerénynek és nyitottnak maradni az emberek felé.” – Na ezt a mondatot azért megmosolyogtam…
  Ez a dal iszonyatosan erőtlen 2 percig, majd megpróbál kezdeni valamit a dubstep alappal de az sem segít rajta mert nem illik a képbe. Ráadásul ehhez sikerült kiválasztani egy olyan énekeset aki már első látásra is ellenszenvet váltott ki belőlem amit aztán az idióta nyilatkozataival is fokozott. Bárki nyerhet CSAK NE Ő! Nálam 35/37

 • Mettyú

  Nálam is egyre jobban csúszik le, igaz a kezdetektől fogva sem volt a top 10-ben. Nekem a személye eléggé taszító, ez a dal túlságosan úgy jön le mintha ők sz*ták volna a spanyol viaszt. Ennek a dalnak nem szabadna András ellenfelének lennie szerintem, győztesnek meg pláne nem, mert az utóbbi évek legborzalmasabb győztes dala lenne. Remélem Európa nem lesz vevő rá és a 60. euróvíziót nem egy ilyen távoli orzságnak adjuk, és itt nem az országgal van bajom, mert mondjuk ha idén indulna Eva Rivas vagy Sirusho a dalával, akkor nyugodtan mondanám, hogy nyerjék meg, de Aram ne.

 • Emdogh

  Nekem továbbra sem. Ha végképp nincs egyértelmű nyertes, akkor (sajnos lehet, hogy) jön a politika. Örményország azt a csatát biztos nem nyerné meg. De ne tegye bele a kezét a politika!
  Álom az, hogy elődöntőben marad, de a döntőben akár el is felejthetik. Hiszen ez nem egy három perces dal, hanem egy egyperces (az első két perc nem tekinthető értékelhetetlen résznek szerintem).

 • Tinka

  Az elején is szerettem, de csak később került a nagy kedvenceim közé. Én sokakkal ellentétben szeretem újra és újra meghallgatni, az amszterdami koncertje is nagyon tetszett és számomra Aram egy nagyon szimpatikus ember, én igenis szurkolok az örményeknek. Szerintem zseniális a ballada és dubstep elemeinek a keverése. Ha nem mi nyerünk, akkor legyenek azok az örmények, ahogy Zoli mondta!

 • Rita

  Én is besorolok a támogatók közé, a miénk és Aram dala az, akinek a győzelmét el tudnám fogadni ebben a rémgyenge sorozatban. Ragyogóan építkezik, a végletekig fokozzák a zenét, és amikor robban, az nagyon üt. Aláírom, a szöveg nem a legmagasabb röptű, amit mostanában hallottam, de ilyen jó zenei alap mellett ettől el tudok tekinteni. Hogy mit művel a színpadon kívül, nem érdekel.

 • Dalida

  Nem tudom, kinek jutott eszébe, hogy ezt az unalmas, jóindulattal is legfeljebb középszerűnek nevezhető dalt győzelemre esélyesnek kiáltsa ki!!!

 • Pitbull

  Nem tudom miért van az emberek nagy része elájulva ettől a daltól, annyira azért nem jó, a Running sokkal jobb (ha Andrást kivonjuk az összképből). Ha valakinek olyan nagyon bejön ez a zenei alap, az hallgasson jó sok Two Steps from Hell zenét, sokkal jobb színvonalon nyomják ezt a stílust, ha dubstepet is akarsz bele, akkor az Instrumental Core remixeiket válaszd, és elégedett leszel! Nem kéne nyernie, nagyon nem!

 • Gyuri123456

  Idén úgyis az Egyessült Királyság nyer! 😀

 • Euphoria

  Remélem, hogy idén nem Örményország lesz a nyertes.

 • Zolecs

  A kezdetektől fogva nem értem miért akkora nagy cucc ez. Hatalmas bukta lesz ebből, az fix.

 • Tilla77

  Megosztó. A tavalyi dán dal egyértelműen kimagaslott a mezőnyből. Ez nem. A kérdés, hogy akkor mekkorát tud ütni, élőben. Szerintem nem fog nyerni. A balladák közül sem magaslik ki. A dalnak van íve, de unalmas is, azt hiszem sose lesz vége. Nem köt le, nem érzem úgy, hogy ennek a fülemben kéne maradni. Biztos dobogós. De két ballada közt ott lesz a dán vagy a francia.

 • Nick17

  Ez tök unalmas! Nálam az utolsó 10-ben van!Ízlések és pofonok!