New: Szilvia (ESC 2005 – NOX) – Never Again

4 Comments

jó-jó… de nekem még mindig annyira nagyon hiányzik valami!! az előző klipben is és most is ugyanez.
Valami plusz hiányzik, ami eddig megvolt. mindegy hogy a csaf-ban énekelt egyedül-duettben, vagy a noxban tomival vagy egyedül…, a hangában ott volt valami, amivel nekem sokkal jobban el tudta adni azokat a dalokat. jobban megtalált, mint ez és az előző önálló dala.
Remélem megtalálja és elő tudja szedni magából azt, ami miatt hiányérzetem van…

Amúgy örülök, hogy újra itt van, és énekel! 🙂

Mintha én gondolataimat írtad volna le…..
Ugyan ezt érzem én is.
Talán én annyival megtoldanám, hogy az énekstílusából a gyermeki báj tünt el. Felvette a mostani trendi stílust és nem érezem a mosolyt, a bájt, a stílusban.

Ez szerintem is jó dal. Szerintem a “valami plusz hiánya” amit Zolitt említett,az a boldogság. Most hallgattam meg a Revolution lemezét,ami nagyon jó. Én úgy gondolom ez egy /talán/összetört szív, boldogtalanság,talán reménytelenség időszakában /vagy jegyében/ született számok/bár lehet,hogy tévedek/. Nekem az “erő”hiányzik egy kicsit, de lehet,hogy a számok miatt van. Szilvinek az erős tiszta hangját szerettem meg még a NOX-ban,az új stílus ami az új lemezén van,nagyon tetszik, jobban mint az előzőek. Lezárult az előző időszaka. Nagyon sok dal az érzelmekből születik és mindenki életében vannak hullám-völgyek.Az éneklés szeretete minden számában érződik!

Comments are closed.