Napi Eurovízió 2013: Szlovénia

sloveniaTudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv

Hannah, az énekes, a zeneszerző, a dalszövegíró már évek óta ismert a szlovén zenés darabok színpadairól, de a Radio City Music Hall, a Universal Amphitheatre és a The Tonight Show deszkái sem ismeretlenek számára. Az USA-ban született, viszont 6 évvel ezelőtt hozzáment egy szlovénhez, így a zenei munkásságát Európába helyezte át.

Rengeteg nagy és népszerű dolgozott már együtt, például a Grammy díjas Larry Klein-nel, a népszerű amerikai Haute Chile formációval vagy éppen DJ Umek-kel.

Hannah a Xequtifz együttes énekese évek óta, innen három nagy rádióslágerük született. 2011-ben már indult a szlovén eurovíziós nemzeti válogatón (EMA) a „You’re The One” (Sylvain, Mike Vale & Hannah) című dallal. Annak ellenére hogy nem nyertek, népszerű lett a helyi rádiók játszási listáin. Jelenleg két, nemzetközi terjesztésű album elkőkészületein munkálkodik, és több producerrel dolgozik együtt.

Comments

8 hozzászólás a(z) “Napi Eurovízió 2013: Szlovénia” bejegyzéshez

 1. force avatar
  force

  Nálam az abszolút favorit idén, igaz még nem láttam, hogy mit művel a színpadon Hannah, de az első perctől kezdve, h meghallottam tudtam ez lesz a kedvencem. (Tavaly is így voltam Ciprussal). Szerintem egy jó előadással megcsíphetik a döntőt, főleg, h Szlovénia előtt 2 lassú dal lesz, és utána is 1 lassú dal, így tuti kitűnik majd a mezőny elejéről. Sajnálom, h nem az első elődöntőben van Magyarország, akkor tudnék Szlovéniára is szavazni (meg Ukrajnára, Moldovára, Szerbiára). Hajrá Hannah, hajrá Szlovénia!
  Nálam: 1/16
  Tippem: 10/16 (sajnos 20-26.hely között a Döntőben).

 2. Bakancs avatar
  Bakancs

  Nekem is az egyik kedvencem, igazán fülbemászó dal, bár szerintem nem fog jó helyezést elérni, sajnos az is benne van a pakliban, hogy döntőbe sem jut, pedig megérdemelné.

 3. Gabiii avatar
  Gabiii

  Szerintem döntős lesz a sok lassú között ki fog tűnni és igazából ott is a helye. Nem rossz dal de valami mégis nagyon hiányzik.

 4. smileyshine avatar
  smileyshine

  Ez borzalom! Zseniális hangja van Hannahnak, de ez tényleg nem az én világom.

 5. Zolecs avatar
  Zolecs

  Nem kedvelem, sokszor kimondottan idegesítő számomra. Az hogy Hannának jó hangja van nem kérdés, de engem ez a tény nem igazán izgat 🙂
  A továbbjutása eléggé kétesélyes, talán becsusszan a döntőbe, ám ott sehol sem lesz.

  Döntő 20-26hely
  Nálam 39/30

 6. Vivi avatar
  Vivi

  Meg kellett hallgatnom a dalt, hogy tudjam miről van szó, annyira nem rémlik semmi belőle…
  Nem tudom, nem éppen rossz, de szerintem semmi maradandó, de ha döntőbe kerül,nem fogok nagyon meglepődni.

 7. xpjoe avatar

  mikor lessz a 2013 as

  1. Pitbull avatar
   Pitbull

   Amikor megtanulsz helyesen írni…

   Bocsi, de nem hagyhattam ki! 🙂