Naptár

2013. április
h K s c p s v
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Napi Eurovízió 2013: Finnország

finlandTudósító: Mádi Sándor
Forrás: eurovision.tv

2006-ban a Lordi nyerte az athéni versengést, a finnek azóta pedig egyszer sem tudták ez a sikert megismételni, a döntő hátsó felében végeztek, amikor a döntőbe jutottak. Idén Kristina Siegfrids próbál szerencsét. Krista eljött, hogy folytassa energetikus előadásait, amit a finn The Voice idején kezdett el. Sikereiben fontos szerepet játszottak a fülbemászó dallamok, az extravagáns és stílusos showelemek, és az ő szókimondó és vidám egyénisége.

– Amikor 5 éves voltam teljesen hatalmába kerített Carola dala, a Fångad Av En Stormvin. Mindig ezt énekeltem el és adtam elő. A kedvencem a szélgép volt, ami én otthon egy hajszárítóval helyettesítettem. Az Eurovíziós produkciómban biztos meg fog jelenni a nagy szélgép – Krista elmondása szerint.
A zenét, a táncot és a színészetet kombinálja egy új, egyedi módon. Több musicalben és kabaréban játszott már.
– A show fontos. Szórakoztatni szeretnék és a legfontosabb, hogy mindenki jól érezze magát. Minél nagyobb annál jobb, minél őrültebb az annál még sokkal jobb! – teszi hozzá az énekesnő.
A malmöi versenyen Krista Siegfrids és a TeamDingDong csapat együtt lép fel ezzel a pörgős dallal.
– Ez olyan mintha egy álom vált volna valóra. 5 éves korom óta a verseny nagy rajongója vagyok, és követem minden évben. Ez a legnagyobb és a legőrültebb party a világon és mi ezt még nagyobbá és még őrültebbé fogjuk tenni! A TeamDingDong Európát DingDongra fogja késztetni.

Krista debütáló albuma május 10-én fog megjelenni. Energetikus pop-rock elemek, különböző témák és markáns számok jellemzik. A zene fogja majd mind a lábaidat, mind a gondolataidat mozgásra kényszeríteni.

16 hozzászólás Napi Eurovízió 2013: Finnország

  • Zolecs

    Egészen pontosan ez az a dal ami a legnagyobb előrelépést tette nálam.Manapság már 4-5x biztos meghallgatom.
    Szerintem ez az esküvős történet bejöhet a népnek.

    Tipp: Döntős 15-20hely
    Nálam: 39/5

  • EsC_BaT

    Egy igazi őrült dal. Nagyon nagy hangsúly van fektetve a színi megmozdulásokra, a humorra. Aki esetleg nem beszéli az angolt, az is könnyen megérheti a történetet. Úgyhogy ha Carolának sikerül egy a videóhoz hasonló show-t kreálnia Malmö-ben, akkor nem csak 1-szer látthatjuk ott színpadon. 😉

    Nálam: 18.

  • StanB

    Én a kezdetektől nagyon szerettem ezt a dalt 🙂 Igaz érződik a Katy Perry-s beütés, de ettől függetlenül szerintem nagy sikere lesz 🙂 Az egyik legpopulárisabb dal ebben az évben 🙂
    (Az UMK-ban szerintem Diandra volt a legjobb 😀 )
    Tipp : Elődöntő : 3-5.hely
    Döntő: 7-13.hely

  • János

    A finnek idén úgy érzem,hogy nem döntöttek jól,amikor ezt a dalt választották. Eddig olyan szívhez szóló produkcióik voltak,miért kell megszakítani a sort. Számomra ez a dal az Eurovíziót is megnyerte volna:https://www.youtube.com/watch?v=FZbhlh2Q6mw

    • smileyshine

      Nálam is! Én majdnem sírtam, amikor Krista nevét mondták! És egyébként nem vagyunk egyedül, Twitteren a mái napig emlegetik Mikaelt! Először és utoljára fogok más dalt elemezni, mint ami a téma, de a We should be through volt az egyetlen dal, amitől sírtam! Fantasztikus mestermű és HATALMAS hiba volt ez a finnektől! A világnak szüksége van erre a dalra! (Szegény Európa nem tudja, miről marad le)

    • smileyshine

      Hatalmas rajongója vagyok Kristának, fantasztikus nő. (De azért nem felejtem el Mikaelt) Twitteren írta, hogy ha „TeamDingDong” 12 pontot kap Magyarországtól, akkor ide is jönnek, úgyhogy tessék szavazni! 😉
      Alapvetően a míningful dalokat szeretem, de tény, hogy egész nap ezt éneklem a suliban. Én megkockáztatnék egy Top10-et, mert nagyon népszerű Krista is és a dal is, ráadásul elsőre meg lehet szeretni a dalt! Hajrá drága Finnország!

  • force

    A második elődöntő legjobb dala, ehhez kétség sem fér. Már az első perctől kezdve ennek a dalnak drukkoltam a finneknél. Krista pedig hihetetlen egyéniség (totál ellentéte az osztrák Natália Kellynek), tipikusan ő az az előadó, aki élettel tud megtölteni bármilyen dalt. A finnek végre megérdemelnének egy jó eredményt, remélem idén, ezzel a dallal sikerül is nekik.
    Nálam: 1/17
    Tippem: 9/17 (15-20.hely a döntőben, de ha már a TOP 10 közelébe kerülnének az is nagyon jó lenne)

  • krobert

    Elsőre sem tetszett a dal és azóta sem tudtam megkedvelni. Kimagasló eredményt biztos nem fog elérni, középmezőnyt fog szerintem elérni, a zsűrinél is és a közönségnél is. Jó, hogy van egy témája a dalnak és tulajdonképpen hangilag sem rossz, de nekem így sem fér be a döntőbe.

    TIPP: DÖNTŐ, ott 16-20.

  • Gabiii

    Én is nagyon szeretem (végre) a finn dalt, így idén San Marino mellett ők kapnak majd szavazatot tőlem az elődöntőben. Nálam TOP 5. A valóságban döntő középmezőnyre számítok hacsak nem lesz valami nagyon jó show a dalhoz.

  • smileyshine

    Zolitt, megnéztem az észt dalt felirattal és fantasztikus! Nagyon köszönöm! 🙂

  • Seatter

    Szeretem.:)
    Fülbemászó,humoros,jó a szöveg,Krista is gyönyörű. 🙂
    Nálam:17/4 az elődöntőben,így én bejuttatnám.
    elődöntö tipp:5-7. helyen bejut a döntőbe.
    döntő tipp: 15-20. hely.
    Hará Suomi!:)

  • Mettyú

    Nekem tetszik, vidám dal és mindenképp kilóg a balladák sorozatából összességében örülök neki. Igaz én Diandrát küldtem volna, de így jobb, hogy kevesebb a lassabb dal.
    Nálam: 8/39

  • porcukor90

    Egyik nagy kedvenc, és Krista vidám személyisége, pozitív energiája ragadós. 🙂 Hajrá!

  • Zoli

    A szöveg mellett semmi sem szól mellette. Giccsparádé. Hatásvadászat level 1000000.