Naptár

2013. április
h K s c p s v
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Napi Eurovízió 2013: Ausztria

austriaTudósító: Szücs Zoltán
Forrás: eurovision.tv

A mezőny egyik legellentmondásosabb előadójával állunk szemben Natália Kelly (18) személyében: bár alig lépett felnőttkorba, máris bő egy évtizedes profi énekesi és zongoristai karrierre tekinthet vissza. Igaz, a „Shine” csupán az első kislemeze, de közel sem jellemezhetnénk kezdőnek, akinek az ereiben egyébként brazil és amerikai vér is csörgedezik.

Eddigi versenymegjelenései sosem váltottak még ki közönyt a zsűritagokból, sőt, mindenütt kitörő lelkesedés fogadta. Korai sikerét nem kizárólag a hangjának köszönheti: népszerűségében közrejátszott az a legendás őstehetsége is, amely által nyugalmát a legkiélezettebb helyzetben is meg tudta őrizni.

A lányt ezúttal az osztrák slágergyáros, Alexander Kahr vette pártfogásba, Shine című szerzeményével talán elindíthatja Natáliát a nemzetközi hírnév felé vezető úton. A teljes album megjelenését is nagyjából az Eurovíziós Dalfesztivál hónapjára időzítették.
Az r’n’b-pop műfajban utazó énekesnő a közelgő megmérettetésről kamaszos lelkesedéssel nyilatkozott: „Megtiszteltetés és egyben nagy öröm Ausztriát képviselnem. Egy nemzetközi verseny, mint az Eurovízió, mindig remek lehetőség a rajongók és az élmények számának gyarapítására, a fejlődésre, a tapasztalatszerzésre.”

18 hozzászólás Napi Eurovízió 2013: Ausztria

  • Zolecs

    Szeretem ezt a dalt,a végén pedig a „ragyogás” megkoronázza az egészet.
    A sorszámleosztás nem valami kedvező neki, de úgy gondolom becsusszan a döntőbe, ott pedig valahol a 20-26.hely között végez.

    Nálam: 39/11

  • Marcell

    Én ezt a dalt nem tudom hova tenni. Tetszik is meg nem is. Natália valahogy annyira semmilyen teremtés, azt érzem, hogy semmi kisugárzása nincs, unalmas, és ennek a dalra is van hatása bőven.
    Nálam: 13/16
    Tipp: talán döntős lesz (8-13.hely)–> döntőben: 20-26.hely

  • StanB

    Én nagyon szeretem ezt a dalt 🙂 Egy kis erőfeszítéssel jő show-t lehet köré építeni. Jó hang, jó dal 5/39 😀

  • schanc

    Szerintem ez egy jó dal egy jó hangú énekestől. És van benne egy kis „húzás”, úgyhogy ha a körítést nem szúrják nagyon el, akkor – nálam – egyértelmű döntő.

  • Gabiii

    Igazából minden enne van amit az ilyen balladáktól megszoktunk, de kicsit színtelen-szagtalan és hát abban a ballada tengerben ami követi az első elődöntőben…én nem látok rá esélyt, hogy emlékezzenek rá. Azért van 6 gyengébb dal az elődöntőben, megérdemelné a továbbjutást de a keleti dominancia miatt is kétséges a dolog. 23/39

  • Sztbeni

    Igen gyenge dal, és a csaj is ronda.

    37/39

    • Pitbull

      Az első tagmondatoddal egyetértek, a második miatt viszont kicsit irigyellek, mert ha a te környezetedben a Natáliához hasonló csajok rondának számítanak, akkor nekem is ott lenne a helyem…

  • Mettyú

    Nálam magasan az egyik legjobb dal én nagyon szeretem valamiért. Nagyon szeretem és bízom benne, hogy a sorszám nem fog közbe szólni és továbbjut a döntőbe.
    2/39 🙂

  • Mona

    Ez az egyik legjobb osztrák dal az elmúlt években. Nekem is tetszik, de félek elveszik a sok ballada között ráadásul a sorszáma miatt hamar elfelejtik, hacsak nincs egy nagyon jó produkció köré rakva. Szerintem azért bejut a döntőbe!

  • msz

    Szerintem kicsit túlértékelt ez a dal, Nadine Beiler szintjétől elég messze van, de az biztos hogy tehetséges énekesnő Natália is. 21/39, szerintem döntő, majd egy 15-20 körüli hely.

  • krobert

    Szerintem pont az ilyen számoknak rossz az 1-es sorszám. Nem látok rá sok esélyt, hogy emlékezzenek rá a műsor végén. Sokan írták máshol, hogy a zsűri majd besegíti a döntőbe, de az első elődöntőben nagyon sok jó hang összejött. Talán meglesz nekik a döntő, ott szerintem középmezőny.
    TIPP: DÖNTŐ, ott 14-19.

  • Tetszik ez a dal, szeretem Natáliát is, de egy idő után kicsit már unom a dalt, és várnék vmi tetőpontot ami szerintem nem nagyon van. Ezzel eggyütt, remélem hogy bejut a döntőbe, mert bőven ott a helye.
    Nálam 11/39

  • János

    Ez egy nagyon jó, könnyed dal, élvezettel hallgatom. 🙂

  • Nekem ez nagyon tetszik, nagyon jó kezdete lesz az Eurovíziónak, nem fogja hátráltatni az 1-es sorszám.

  • porcukor90

    Az utóbbi napokban kedveltem meg jobban a dalt, és Natália is bájos leányzó. Remélem bele fog férni a döntő mezőnyébe. 🙂

  • Gabor

    Nálam nem döntős

  • smileyshine

    Szóval Hanna a Barátok köztből szerintem biztosan döntős lesz! Nagyon szeretem a dal szövegét és 18 évesen így énekelni! Le a kalappal! Egyébként ez elég nagy fordulat a Woki mit deim popohoz képest!

  • Zsolti

    Abszolút kedvelhető, Maria Haukaas Storeng jut róla eszembe, de talán annyira nem kiemelkedő.