Naptár

2013. április
h K s c p s v
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Napi Eurovízió 2013: Ausztria

austriaTudósító: Szücs Zoltán
Forrás: eurovision.tv

A mezőny egyik legellentmondásosabb előadójával állunk szemben Natália Kelly (18) személyében: bár alig lépett felnőttkorba, máris bő egy évtizedes profi énekesi és zongoristai karrierre tekinthet vissza. Igaz, a „Shine” csupán az első kislemeze, de közel sem jellemezhetnénk kezdőnek, akinek az ereiben egyébként brazil és amerikai vér is csörgedezik.

Eddigi versenymegjelenései sosem váltottak még ki közönyt a zsűritagokból, sőt, mindenütt kitörő lelkesedés fogadta. Korai sikerét nem kizárólag a hangjának köszönheti: népszerűségében közrejátszott az a legendás őstehetsége is, amely által nyugalmát a legkiélezettebb helyzetben is meg tudta őrizni.

A lányt ezúttal az osztrák slágergyáros, Alexander Kahr vette pártfogásba, Shine című szerzeményével talán elindíthatja Natáliát a nemzetközi hírnév felé vezető úton. A teljes album megjelenését is nagyjából az Eurovíziós Dalfesztivál hónapjára időzítették.
Az r’n’b-pop műfajban utazó énekesnő a közelgő megmérettetésről kamaszos lelkesedéssel nyilatkozott: „Megtiszteltetés és egyben nagy öröm Ausztriát képviselnem. Egy nemzetközi verseny, mint az Eurovízió, mindig remek lehetőség a rajongók és az élmények számának gyarapítására, a fejlődésre, a tapasztalatszerzésre.”

18 hozzászólás Napi Eurovízió 2013: Ausztria

 • Zolecs

  Szeretem ezt a dalt,a végén pedig a „ragyogás” megkoronázza az egészet.
  A sorszámleosztás nem valami kedvező neki, de úgy gondolom becsusszan a döntőbe, ott pedig valahol a 20-26.hely között végez.

  Nálam: 39/11

 • Marcell

  Én ezt a dalt nem tudom hova tenni. Tetszik is meg nem is. Natália valahogy annyira semmilyen teremtés, azt érzem, hogy semmi kisugárzása nincs, unalmas, és ennek a dalra is van hatása bőven.
  Nálam: 13/16
  Tipp: talán döntős lesz (8-13.hely)–> döntőben: 20-26.hely

 • StanB

  Én nagyon szeretem ezt a dalt 🙂 Egy kis erőfeszítéssel jő show-t lehet köré építeni. Jó hang, jó dal 5/39 😀

 • schanc

  Szerintem ez egy jó dal egy jó hangú énekestől. És van benne egy kis „húzás”, úgyhogy ha a körítést nem szúrják nagyon el, akkor – nálam – egyértelmű döntő.

 • Gabiii

  Igazából minden enne van amit az ilyen balladáktól megszoktunk, de kicsit színtelen-szagtalan és hát abban a ballada tengerben ami követi az első elődöntőben…én nem látok rá esélyt, hogy emlékezzenek rá. Azért van 6 gyengébb dal az elődöntőben, megérdemelné a továbbjutást de a keleti dominancia miatt is kétséges a dolog. 23/39

 • Sztbeni

  Igen gyenge dal, és a csaj is ronda.

  37/39

  • Pitbull

   Az első tagmondatoddal egyetértek, a második miatt viszont kicsit irigyellek, mert ha a te környezetedben a Natáliához hasonló csajok rondának számítanak, akkor nekem is ott lenne a helyem…

 • Mettyú

  Nálam magasan az egyik legjobb dal én nagyon szeretem valamiért. Nagyon szeretem és bízom benne, hogy a sorszám nem fog közbe szólni és továbbjut a döntőbe.
  2/39 🙂

 • Mona

  Ez az egyik legjobb osztrák dal az elmúlt években. Nekem is tetszik, de félek elveszik a sok ballada között ráadásul a sorszáma miatt hamar elfelejtik, hacsak nincs egy nagyon jó produkció köré rakva. Szerintem azért bejut a döntőbe!

 • msz

  Szerintem kicsit túlértékelt ez a dal, Nadine Beiler szintjétől elég messze van, de az biztos hogy tehetséges énekesnő Natália is. 21/39, szerintem döntő, majd egy 15-20 körüli hely.

 • krobert

  Szerintem pont az ilyen számoknak rossz az 1-es sorszám. Nem látok rá sok esélyt, hogy emlékezzenek rá a műsor végén. Sokan írták máshol, hogy a zsűri majd besegíti a döntőbe, de az első elődöntőben nagyon sok jó hang összejött. Talán meglesz nekik a döntő, ott szerintem középmezőny.
  TIPP: DÖNTŐ, ott 14-19.

 • Tetszik ez a dal, szeretem Natáliát is, de egy idő után kicsit már unom a dalt, és várnék vmi tetőpontot ami szerintem nem nagyon van. Ezzel eggyütt, remélem hogy bejut a döntőbe, mert bőven ott a helye.
  Nálam 11/39

 • János

  Ez egy nagyon jó, könnyed dal, élvezettel hallgatom. 🙂

 • Nekem ez nagyon tetszik, nagyon jó kezdete lesz az Eurovíziónak, nem fogja hátráltatni az 1-es sorszám.

 • porcukor90

  Az utóbbi napokban kedveltem meg jobban a dalt, és Natália is bájos leányzó. Remélem bele fog férni a döntő mezőnyébe. 🙂

 • Gabor

  Nálam nem döntős

 • smileyshine

  Szóval Hanna a Barátok köztből szerintem biztosan döntős lesz! Nagyon szeretem a dal szövegét és 18 évesen így énekelni! Le a kalappal! Egyébként ez elég nagy fordulat a Woki mit deim popohoz képest!

 • Zsolti

  Abszolút kedvelhető, Maria Haukaas Storeng jut róla eszembe, de talán annyira nem kiemelkedő.