Naptár

2013. április
h K s c p s v
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

ESC Hungary médiaturné 2013: ByeAlex Szerbiában

alex_tour_eschungarySzerző, fotó: Szalma Róbert

2013.04.23-án egész napos interjúkörúton vett részt ByeAlex. Ez volt sorban a 6. médiaturné az ESC Hungary szervezésében, az aktuális magyar eurovíziós résztvevővel. Az interjúkörutat a határt átlépve azonnal meg is kezdte egy telefonos bejelentkezéssel a Temerini Rádió stúdiójában. A műsort a hallgatók felvételről fogják hallani

Nem sokkal 9 óra után a topolyai Express Channel Tájékoztatási Közvállalat tévéstúdiójában vettek fel azt a közel 30 perces zenés műsort, amelyet több helyi tévétársaság is műsorára fog tűzni a májusi Eurovíziós Dalverseny időpontjáig. Ebéd előtt a Magyar Szó napilap részére készült egy interjú, amely a Délvidéken a legnagyobb példányszámú magyar nyelvű újság. 13 órától a Régió Rádió műsorában (30 perc) vendégeskedett Alex.

14:10-től már a Szabadkai Rádió kedd délutáni kívánságműsorában vendégeskedtünk http://www6.zippyshare.com/v/24694176/file.html

Az élő műsort követően a magyar nyelvű szerkesztőség riporterével azt a műsort készítettek el, melyet a határon túli rádiók – Pozsony (SK), Kolozsvár (RO), Marosvásárhely (RO), Lendva (SLO), Eszék (HR), Újvidék (SRB) Szabadka (SRB) – május 12-en fognak sugározni a Térerő című műsorban. Az ifjúsági műsor, azaz a FIFI két fiatal riportere készítette a nap legérdekesebb interjúját, ugyanis ByeAlex micije felkeltette a lanyok figyelmet. Sajnos Alex nem ismerte a helyi szlenget, igy a baseball sapkára irányult kérdésbe bizony belegabalyodott mindenki (mici = sapka).

Délután a korzón Alex mikrofont ragadott, és gyanútlan járókelőket szólított meg. Pontosan mit is kerdezett? Ezt megtudhatjuk majd az Eurovízió előtti felvezető műsorok egyikében, májusban.
A kalózkodást követően a 7Nap hetilap riporterével beszélgetett Alex.

Késő délután a Pannon RTV munkatársai keszitettek tévés interjút a Szubjektiv című műsor számára, majd élő rádiós kívánságműsor főszereplőjeként utolsó előtti interjúját adhatta az énekes. Hazaindulás előtt még egy rövid híradós bejelentkezést is felvettek a Pannon TV-ben.

Az egynapos interjúkörútnak nem titkolt célja természetesen az, hogy ByeAlexet minél többen megismerjék, megszeressék, és hogy a rádiók minél többször játsszák többek között a Kedvesem című dalt is, hiszen döntőbe jutás esetén minden szavazatra szükség lesz.

4 hozzászólás ESC Hungary médiaturné 2013: ByeAlex Szerbiában

  • VICESC

    Jó kis nap volt 🙂

    • tacom

      Vicesc, kicsit bővebben?:

      Miért volt jó? Mi tetszett benne legjobban? Mi tetszett legkevésbé? Jártál már korábban a Vajdaságban? Hogyan ítéled meg az ottani média helyzetét? Hogy érzed, hogyan fogadták/fogadják az ottaniak Alexet és a dalát? Milyen embernek ismerted meg Alexet ez alatt a nap alatt? És így tovább…

  • tacom

    Uhh, ennyi program, interjú egyetlen nap alatt!!! Egy halom médium promótálja Alexet. Szép munka, Robek!

  • Robek

    Köszi tacom! Sajnos csak 10-11 interjú fért bele, lehetett volna több is, de Alex programja is sűrű mostanában. Két hét múlva már repül is Malmöbe, de addig még sok a teendő. Azt nem is írtam le a beszámolóban, hogy az MTVA biztosította a kisbuszt amivel utaztunk és egy kis stábot is biztosított akik nagyon kedvesek voltak. A KÖSZÖNET NEKIK IS JÁR! SŐT! Végig kísérték a napunkat a kamerájukkal. Az összefoglaló látható lesz a Kárpátexpresszben és az Elővíziókban is.