ByeAlex médiaturnéra indul a jövő héten

alex_winTudósító: Szalma Róbert
Forrás: old.eschungary.hu

Sűrű hétnek néz elébe ByeAlex, mert kedden korán reggel indul Szerbiába, pontosabban Vajdaságba, hogy versenydalát népszerűsítse és ezzel is növelje szavazótáborát az idei Eurovíziós Dalversenyre. Ennek a körútnak a szervezése már hagyományosan az ESC Hungary feladata, idén sem lesz ez másként. Évről évre nagyobb az érdeklődés a határon túli média részéről a magyar indulóval kapcsolatban. Idén akár már több naposra is szervezhettük volna a népszerűsítő interjú körutat, de sajnos az idő rövidsége és ByeAlex elfoglaltsága miatt a médiakörút csak 1 napos lesz. A pontos helyszínekről képes és videó beszámolót fogunk készíteni, melyet remélhetőleg már szerdán közzé is tudunk tenni. Akik a határon túl is olvassák honlapunkat és szeretnének kérdéseket feltenni Alexnek azok hallgassák a következő rádiókat és telefonáljanak majd.

2013.04.23.-án 13.00h-tól http://www.regioradio.co.rs/rolunk a bal oldali sávban online hallgatásra is lehetőség van.
2013.04.23.-án 14.07-tól http://www.szabadkairadio.com/honlap/magyar/internetadas/internetadas.htm a kívánságműsor vendége lesz ByeAlex.
2013.04.23-án 17.00h-tól http://pannonrtv.com/web/?page_id=2 rádió online linkre kattintva lesz hallható ByeAlex-szel egy beszélgetés.
Természetesen nem csak ebbe a három rádióstúdióba látogatunk majd el, hanem az írott média és a TV stábok is várják már, hogy feltehessék kérdéseiket Alexnek.
Csütörtökön és pénteken (2013.04.25-26.) ByeAlex Erdélybe utazik, melyről útibeszámolót Alex Facebook oldalán illetve honlapján olvashattok majd.

Comments

3 hozzászólás a(z) “ByeAlex médiaturnéra indul a jövő héten” bejegyzéshez

 1. Zoey avatar
  Zoey

  Hali! Ha már más topikban volt róla szó, elnézést kérek, de ha már médiáról szól ez a cikk, itt teszem fel a kérdést:
  lehet tudni valamit arról, hogy az MTVA csatornáin idén is feltűnnek meghívott külföldi versenyzők? Valamint arról, hogy a klipeket vetíteni fogják? Egy hónap van hátra, ha jól emlékszem, tavaly ilyenkor már javában tolták ezeket.

 2. Hanna avatar
  Hanna

  Erdélyben hova jön, mit csinál majd? Dalol majd valahol?

 3. veronika avatar
  veronika

  Azt gondolom, sokan vagyunk itt Erdélyben is, akik szeretjük azt, amit Alex képvisel . Várjuk!