Holnap A Dal 2013 versenyzői szó szerint fognak kiesni, klippremierrel

Maradj talpon! A DAL versenyzők-extra adás22Tudósító: Klész Imre
Forrás: MTVA Sajtóiroda

A Maradj talpon! szezonnyitó adásának alkalmából a műsor készítői meglepetéssel készültek. A holnap, főműsoridőben, azaz 20:15-kor az m1-en kezdődő adásban szereplők nem mások, mint A Dal című műsor énekesei. A 11 játékos Keresztes Ildikó, Radics Gigi, Odett, Cserpes Laura, Polyák Lilla, Puskás Péter, Vastag Tamás, Gyurcsík Tibor, Pál Dénes, Baricz Gergő és Mits Gergő (United). A győztes nyereménye 2 millió forint értékű videóklip-készítés a közmédia jóvoltából.

Az adás végén pedig még egy extrát kapnak az M1 nézői: országos tévépremier keretében most láthatják először ByeAlex malmői bemutatkozó klipjét, amely a Kedvesem című dal remix változatához készült.

Maradj talpon! A DAL versenyzők-extra adás

7 Comments

Annak ellenére hogy szeretem a dalt, ez a klip rettenetes lett.
Oké a fura manók jópofák, de hogy végig azok legyenek benne…
Reklám szempontjából azért jobb lett volna ha Alex is feltűnik “némikor” 😀

Én pont ilyen videóra számítottam. Nekem nagyon bejönnek Amiizmus grafikái, csak a felirat olvasásba kicsit beleszédültem, de annyi baj legyen. 🙂

Sz….ar a klipp a rádióban mértem játszák a 31 elödöntös dalt???Például A Vajdasági Szabadkai és az Ùjvidéki rádióban is hallottam Hoffman Mónika Hullócsillag dalát, pedig magyarországon versenyzett??Veca dalát se játszák nállunk mi a f… van nállunk a rádiósokkal?????????????????????

Comments are closed.