Spanyolország: El Sueño De Morfeo – Hasta El Final

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0B6GwcVNRnU[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv

Tegnap este Spanyolország dalt választott a koprábban már kiválasztott Sueño De Morfeo együttesnek. A három dal közül a zsűri és a közönség együttes véleménye alapján a “Hasta El Final” című dalt küldik Malmőbe. Gratulálunk!

12 Comments

Szerintem nagyon jó kis dal. 🙂 Nekem tetszik. 🙂
1.)Ukrajna
2.)Dánia
3.)Grúzia
4.)Ausztria
5.)Spanyolország
6.)Németország
7.)Izland
8.)Finnország
9.)Írország

Én is jónak tartom, de mégis kicsit fura. Kb. 2 perc után megváltozik a dal dinamikája, s ez a törés nálam egy kicsit visszavesz a dalból, de így is jó lett. Jobb lenne még, ha a csajt elküldenék énekórákra, mert élőben egy kicsit hamis.

nekem nem jön be :S túl lassú. altató.
a tavalyiért oda voltam.
az idei számaik nekik sem voltak jók.
valahogy ez a jellemző az idei dalokra :S

Nem tudom hova tenni ezt a dalt. Annyira nem rossz, de szerintem alig kap majd pontot. Hát most nem kell félni a győzelemtől, mint tavaly.

A spanyoloktól nem vártam túl sokat, hallgatható, de szívem szerint, ha elődöntőznének, én juttatnám be, a döntőben így viszont biztos helye van az utolsó 5-10 között.

Kellemes kis dal, de bent maradna a középdöntőben, ha nem egyből a döntőben kezdenének 🙂
Pastora után nagy visszaesés, ő mindent vitt tavaly 🙂

Nagyon nagyon jó a dal! Nekem tetszik a dallam és a szöveg is!A főpróba eszméletlenül jól sikerült,várom a holnapi előadást! Mindent bele!Hajrá Spanyolország,hajrá ESDM!

Igazából én régóta vártam már valami hasonló stílusú dalt a spanyoloktól, végre ez is eljött. 🙂 Kicsit pörgősebbet is választhattak volna, de ez is jó, nekem tetszik, tök jó a hangulata is.
Na, akkor a jó irány már megvan, jövőre kérném az Amaralt spanyol színekben. 😀

Comments are closed.