Junior Eurovízió 2013: Hamarosan meglesz a helyszín

jescTudósító: Klész Imre
Forrás: oikotimes.com

Az oikotimes.com biztos forrásból tudja, hogy hamarosan bejelentik a 2013-as Junior Eurovízió helyszínét. Eddig úgy hírlik, hogy Ukrajna nagyon szeretné megszerezni a rendezési jogot, mivel ők nyerték meg a legutóbbi versenyt és a miniszterelnök is bejelentette a rendezési igényt. Az eurovíziós szaklap azt is tudja, hogy Azerbajdzsán is szeretne Eurovíziót rendezni újra a Kristálycsarnokban, és Belgium is pályázik a rendezési jogért. A junior verseny egyik legsikeresebb országa, Grúzia és a GPB nem jelentkezett.

Comments

6 hozzászólás a(z) “Junior Eurovízió 2013: Hamarosan meglesz a helyszín” bejegyzéshez

 1. akos12 avatar
  akos12

  rendezzük mi

  1. Norbi avatar
   Norbi

   Meg a nagy büdös ló….t 😀

 2. Dani avatar
  Dani

  Nagyon remélem, hogy az azeriek kapják a rendezés jogát!

 3. Hegedüs Zoltán avatar
  Hegedüs Zoltán

  Ezek közül még csak Azerbajdzsánban nem volt, úgyhogy a legesélyesebb, de oda az utiköltség is magas. Engem még az is meglepne ha indulnának, nem még ha megrendeznék. A „Girls and Boys” vagy a 20. a világon, 2. helyet érdemelt volna, ez is be is jött hátulról nézve.

  Grúzia nem jelentkezett: 2 éve volt a szomszédban, ez is lehet ok elvileg, persze ez nem valószínű.

  Ahhoz pedig hogy mi rendezzük, előbb kellene egy olyan dal amivel érdemes indulni. Egyébként nekem is eszembe jutott ez a lehetőség. Sőt, nem biztos hogy a weben felsorolták az összes jelentkezőt, úgyhogy még lehet hogy mi rendezzük.

  Egyébként pedig, a 2011-től a JESC a világ egyik legjobb zenei műsora, az ESC meg az egyik legrosszabb, úgyhogy ha már arról van szó hogy nem biztos hogy lesz JESC: akkor legyen az ESC helyett JESC, vagyis inkább ESC ne legyen.

  A Junior EFSC-ről van valami hír?

  Ti regisztrált tagok tudtok elgépelést javítani a hozzászólásaitokban?

 4. Lali avatar
  Lali

  Hát 2012-es pangás szempontjából meglepő ez a pezsgés, már csak azért kell szurkolni, hogy versenyzők is legyenek. 😀
  Rendezők közül győzzön a jobb, bár a tapasztalat azért előnyt jelent, ezek közül legjobban Ukrajnával szimpatizálok, Azerbajdzsánból vissza lehet venni, mert az elmúlt években kicsit sok volt. A tavalyi verseny sem nyűgözött le rendezésben, nem volt meg az a plusz, ami pl. a moszkvai versenyben, inkább feltűnési viszketegségi giccsparádénak nézett ki rendezés szempontjából, még egy Azerbajdzsán utazási prospektust pedig nem szívesen néznék végig. :S

 5. pizsu avatar

  Teljesmértékben egyetértek Lalival, eddig minden dalversenyt kb. 20 szor újranéztem míg nem kezdődött az új, na de a tavalyit azt nem tudtam. Tényleg csak fitogtatott Azerbajdzsán, jól tették az Örmények, hogy nem vettek részt. Legyen Ukrajna a gazda és akkor könnyebb lesz az utazás, meg szívesen látnám Magyarországot a versenyen.