Írország: Ryan Dolan – Only Love Survives

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QYjMuj39ARE[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: escxtra.com

Pénteken este Írország 5 dalt versenyeztetett meg azért, hogy a zsűri és a közönség együttes javaslata alapján küldjék ki a 2013-as Eurovíziós Dalfesztiválra, Svédországba. A szavazás alapján Ryan Dolan “Only Love Survives” című dala fogja képviselni az íreket. Gratulálunk!

17 Comments

Hát én kicsit csalódott vagyok.Írország nyert a legtöbbször, hát most ez kétséges.Bár a Jewdard-nél még mindig jobb. 🙂 Szerintem olyan közepes ez a dal.
1.)Ukrajna (nagyon jó)
2.)Dánia (nagyon jó)
3.)Ausztria (nagyon jó)
4.)Németország (jó)
5.)Izland (közepes)
6.)Írország (közepes)
7.)Finnország (közepes)

Hát ez borzalmas…nem véletlenül tettem a toplistámba utolsó helyre…nálam eddig csak Belgiumot és Litvániát tudta megelőzni.

Szerintem szörnyű. Már amikor először meghallottam se tetszett, az előadásról meg csak annyi jutott eszembe, hogy: olcsó. Remélem nem jutnak döntőbe, mert szerintem nem érdemlik meg, viszont ha döntőbe jut, akkor jó eséllyel pályázik az utolsó helyre (lsd. Tooji)Az első középdöntőben nálam eddig csak Belgiumot és Litvániát előzte meg, összesítve pedig 13/17.

Gyenge közepes. A Jedward színvonalát simán eléri, az ír dalok régi színvonalát nem. Viszont idén már annyi dalhoz írta mindenki, hogy nem lesz döntős, hogy a végén muszáj lesz rossz számokat is beszavazni, tehát szerintem ez bejut. 13/17

Nem bánnám ha az elődöntőben maradnának ilyen semmilyen, felejthető dallal. Hol van ebben némi plusz?

Még hozzászólni sem volt nagyon kedvem, de mindenhova odaírom az első reakcióimat, hogy később tudjak viszonyítani. 😀

Már a dalcímtől elsírom magam. “Only love survives”… annyira… közhelyes.
Mivel elég gyenge az idei év és az első elődöntő tele van női előadókkal + a második felében lépnek fel, ezért simán van esélyük továbbjutni. Azért a magas hangok kierőszakolását még gyakorolja egy kicsit májusig…

Férfiasan bevallom, most kezdtem el hallgatni az idei (külföldi) versenydalokat, és ez volt az, amivel kezdtem. Fabiana jól mondja, a közhelyes szöveg nem igazán szimpatikus, illetve első hallgatásra az sem tetszett, hogy leült a dal az első refrén előtt. Legyen mondjuk 10-ből 6 pont.

Nem tudom milyen verziót hallgattam, de a Csacada és a dán dal után, vagy előtt ez a legjobb. Nálam eddig a német és az ír a befutó. Hihetetlen, a német és a dán dal slágergyanus, ezekből mixek készülhetnek. Ha a youtubos verziót nyomja élőben, akkor ez a dal simán döntős, sőt, ha a hangulati elemeket nem rontják el, akát top3 is lehet. Nagyon jó dal.

döntős kell hogy legyen.az egyik legjobb szám!
nem tudom,mit akartok.
ott vannak a hangszerek,elő van adva – igazi ír hangulata van…kell ennél több? 😛

Nem rossz szám,az igaz.Na de,hogy ír hangulata van az egy kicsit erős kijelentés.Hallottál már igazi ír zenét?Na,az abszolút nem ilyen.:D

Comments are closed.