Eurovízió 2013: Málta is ma este választ

maltaTudósító: Klész Imre
Forrás: escxtra.com
Internetes közvetítés 20:45-től: http://www.eurovision.tv/esctv/future/?program=72493

Málta péntek este egy szombat hajnalba nyúló előválogatón 24 versenyzőből 8-at ejtett ki. Így 16 dal fog megmérkőzni a jogért, hogy kiutazhasson a 2013-as Eurovíziós Dalfesztiválra, Malmőbe. A döntő résztvevői:

Davinia- “Betrayed”
Deborah C- “Love-o-holic”
Cris Grech- “Never walk away”
Gianni- “Us against the world”
Janice Debattista- “Perfect day”
Jessika- “Ultraviolet”
Domenique- “Too little too late”
Dorothy Bezzina- ”Starting from the end”
Petra & Richard- “Wonderful today”
Gianluca- “Tomorrow”
Richard Edwards- “Fall like Rome”
Kevin Borg- “Needing you”
Scar- ”Superstar”
Corazon- “My stranger love”
Claudia Faniello- “When it’s time”
Amber- “In control”

14 Comments

Nem hallgattam meg a dalokat, de nyerjen Claudia Faniello. Szegény annyiszor próbálkozott már, hogy megérdemelné már. Amúgy pontosan hányszor próbálkozott már?

Most komolyan… Normális az az ország, amely 80%-ban külföldi zsűri kezébe adja a döntés jogát?… A televotingot simán nyerte Kevin Borg, erre a nemzetközi zsűri gyanúsan egyöntetűen dobálta 12 ponttal ezt a Gianluca gyereket.

Málta sose tartozott a normális országok közé. Kevin Borg szerintem soha többet nem indul a máltai válogatón, ez hihetetlen amit ismét műveltek!

Egyre inkább azt érzem hogy ez a második elődöntő ugy fog kinézni hogy második feléből mindenki tovább jut elsőből meg Azerbaijan 😀
Amúgy aranyos dal de nincs sok esélyük.

Nem ismertem a dalokat, mert a tavalyi évvel ellentétben idén nem követtem figyelemmel a máltai solymokat, de a győztes dal szerintem eléggé gyenguska! A tavalyi dal sem volt egy nagy szám, de ennél mérföldekkel jobb volt, amit pedig a lábtekerészéssel hozzátettek, az zseniális volt. Nem hinném, hogy idén döntőbe kerülnek.

Comments are closed.