Mándoki László (ESC 1979) A Dal 2013 döntőjében

dschinghis_khanTudósító: Szalma Róbert – Klész Imre
Forrás: metropol.hu

Gazsó L. Ferenc, az MTVA vezérigazgató-helyettese bejelentette, hogy a közmédia a rendezvény médiapartnereként veszi fel Mándoki László budapesti koncertjét. A közmédia-vezető meghívta a világhírű zenészt az Eurovíziós Dalfesztivál magyar előválogató show-jának, A Dalnak a döntőjére.

A metropol.hu készített vele interjút a közelgő jubileumi koncertjének alkalmából, amit Budapesten fog tartani. Nagyon sok kedves és híres barátja is fel fog lépni ezen az estén. Persze mindenkinek az 1979-es eurovíziós fellépése jut eszébe.

Sokáig nem válaszolt a Dschinghis Khannal kapcsolatos újságírói kérdésekre. Ennyire nehéz volt annak a nagy felhajtással kísért másfél évnek az emlékét több évtizedes, sikeres munkával felülírni? A válasz és részletek a metropol.hu-n.

4 Comments

Na nem tudom mit produkál Leslie Mandoki. Annak idején nem írták ki a nevét Csepregi Évának, a közös dalukon. Pedig volt akkora énekes Éva. Én a múltkoriában láttam vele egy riportot,
abban szinte folyamatosan arról dumált, hogy hogyan szökött meg, meg hogy Dschingis Khan-os korszakában hány nőt húzott meg. Többek között Ami Steward-ot is. Magam részéről szerettem volna a Dschinghis Khán korszakáról többet megtudni, de tabunak tekintette, mint ahogyan a cikkben is írva vagyon.
Azért bízom benne, hogy arról is szó lesz. Nekem gyerekkorom legnagyobb számai közé tartozott. Bár gyanítom a “köcsög gyepálás” lesz a főmenü. Féleértés ne essék, engem nem zavar, hogy azt csinálja, ha azt szereti, de beszélhetne a Dschinghis Khan-ról is, nem csak a vizszintesbe helyezett nőkről. 🙂

Comments are closed.