Eurovíziós Nagy Duettek a Super TV2-n februártól

nagyduettTudósító: Szalma Róbert
Forrás: origo.hu

Februárban a Super TV2-n ismét látható lesz a Nagy Duett című műsor, melyben több Eurovízióhoz és A DAL-hoz köthető sztárfellépő is szerepelni fog. A SuperMokka pénteki adásában kiderül a párosok összeállítása. A SuperTV2 magazinműsorának vendégei a február 10-én induló show szereplői lesznek.

A fellépők listája: Bangó Margit, Csézy (ESC2008), Détár Enikő, Gáspár Laci (NF2013), Király Linda (NF2012), Kökény Attila (NF2012), Pataky Attila, Szandi, Szinetár Dóra és Szulák Andrea (ESCP1993) (az úgynevezett profik részéről) valamint Cseke Katinka, Dopeman, Erdélyi Mónika, Gesztesi Károly, Görög Zita, Kovács Lázár, Lakatos Márk, Papp Gergő, Szabó Győző és Zsidró Tamás.

7 Comments

En a Bango Margit-Pataky Attila parost latnek szivesen,mivel mindkettonek van enekhangja es egyik sem ijed meg szerintem egy daltol sem.De az a milliomos dekoracio Gorog Zita szegeny Atist nagyon lefogja huzni,a zsuri tagok pedig meg zenebohocnak is egok!!

azért a legcsúcsabb a Liptai Till duó. Mikor láthatnánk egy színpadon a Magyar Travoltát és a Magyar Emily Bronte-t együtt énekelni tuti szuper lesz. Jó gyomrot kívánok hozzájuk sziasztok

Comments are closed.