A Dal 2013: Nyitóbuli

20 Comments

Lehet, hogy Baricz Gergő éppen húzta Keresztes Ildikót és azért nem voltak jelen.
Nagy a hó, és elakadtak valahol útközben, természetesen így értettem…

Először is a videó bearanyozta újabb vizsgás hajnalomat.Másodszor pedig nagyon sok ígéretes dallam ütötte meg a fülemet és sok szimpatikus arcot láttam a versenyzők között(szinte mindet :D).
Izgatotttan várom,hogy meghallgathassuk a dalokat és HAJRÁ-HAJRÁ!!

Nos a recap videó alapján… 😀
Az eddigi ismert dalok közül engem leginkább Bogi fogott meg 😀 Tudom, nem egy világmegváltó szám, de a maga egyszerűsége és aranyossága nagyon megtetszett.

Robek jó neked…kivételes személy vagy hogy már hallottad…a mi idegeinket meg csak húzzák,hogy nem teszik fel sehova a dalokat!

Kövezzen meg aki akar de így a dalok felét ismerve (és a hátralevőkben bízva) azt kell mondjam nekem jobban bejönnek az idei dalok! Ráadásul már van 2-3 dal amivel szerintem döntőzhetnénk és szívesen küldeném (tavaly nálam 3 dal játszott összesen úgy igazán).
Robek nem éééér!!! Így felzaklatni minket földi halandókat… 😀

Megnyugtatlak: Érdemes lesz várni! 🙂 Ma reggel a 4 éves lányom közölte, hogy nem vihetem a munkahelyemre a CD-t, mert ő hamarabb ér haza az oviból és Fatimát szeretne hallgatni. Hazaértem és a 2 éves lányom megkérdezte, hogy haza hoztam-e a Fatimát (CD-n). Anyjuk ki van akadva, hogy lefekvés előtt kb. 10x kérték, hogy táncoljunk rá. A 4 éves már a nem túl bonyolult szöveget is nyomja. FAtima dalára ébredünk és alszunk el! Jajjjj, de jóóóóóóó! Magam alá tudnék ….-ni! 🙂

Ezt mindenhova be akarod másolni?
Akkor kicsit húzz bele, mert még van vagy 30 topic a fórumon, és már mindjárt negyed 11 lesz!

Comments are closed.