Naptár

2012. december
h K s c p s v
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Ukrajna: Zlata Ognevich – Gravity

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_H4Cncr_3OM[/youtube]Tudósító: Mádi Sándor
Forrás: eurovision.tv

Véget ért az ukrán nemzeti döntő. 19-en mérkőztek meg az ország képviseletéért, a dalokat angol, ukrán és orosz nyelven hallhattuk. A Gvozdivchanka csapat külön feltűnést keltett, össze akarták mérni magukat a Buranovói Nagyikkal. Mind a zsűri, mind a közönség egyértelmű nyertese Zlata Ognevich, aki 2 éve is indult, most azonban sikerült neki az álma. A dal szerzője az a Michail Nekrasov, aki Ruslana (ESC 2004 győztes) nyertes dalát készítette. Gratulálunk!

Eredmények:
Oksana Pekun and Maxim Novytskyj – Zelenyj Dubochok (withdrew)
Mary Yaremchuk – Imagine (30 pont)
Marietta – Wonder (14 pont)
Dmytro Yaremchuk – Mamo (28 pont)
Inesh – Delayu Shag (18 pont)
Zlata Ognevich – Gravity (40 pont)
Duet Emotion – Saviour (25 pont)
Band Gvozdivchanka – Naletily Gusenyata (22 pont)
RealIvanna – You Gave Me Everything (27 pont)
Tetyana Shyrko – Feeling Like A Sir (30 pont)
Band Triniti – Belym Po Belomu (14 pont)
Ana Stesia – Dare To Change (16 pont)
Alina Grosu – Let Go (29 pont)
Dasha Medova – Don’t Want To Be Alone (37 pont)
Olena Korneva – You’ll Be The Winner Forever (25 pont)
Angelia – Love Is Life (12 pont)
Eduard Romanyuta – Get Real With My Heart (33 pont)
Matvij Vermijenko – Otkryvaj Menya (10 pont)
Band DiO.filmy – Medlyak (27 pont)
Dmytro Skalozubov – Davno (14 pont)

63 hozzászólás Ukrajna: Zlata Ognevich – Gravity

 • Czigel

  Van itt ebben a dalban minden mint a piacon, nem rossz, de valószínűleg nem fog Ruslana győztes sorsára jutni 😀

 • Kajli25

  Érdekes… Még emésztenem kell 😀

 • Antall

  Engem zavar a szövege, olyan lepkefing. Olyan ez a nő, mint egy pilangó forog a nap körül, többiek meg szorítanak neki(vokál) Hey, meg kotkodáló néger hangok háttérben

 • Antall

  Ja meg egy szamár oáiá.. is van az elején…iszonyat, úgy verekednék ezzel a nővel, vagy egy másik nő behúuhatna neki, olyan szentlélek.

 • fairygirl

  Imádom azt a nagy medve néger háttérvokalistát! Brutál jó hangja van. 😀 Egyébként az idei esc nyertes dala.

 • LIGhT

  Eddig a sorban ez a legjobb!
  1. Ukrajna
  2. Horvátország

  a többi nem érdekes….

 • Sokan pozitivan jelölték ezt a produkciót európában, főleg Dánia és Finnország. De volt ott svéd, görög, maltai, orosz, szerb, német és moldáv pontozás. Ami jó, hogy ebből 5 ország egy elődöntőben van, dánia, svédország(csak szavaz), oroszország, szerbia és moldova, ezektől jó pontokat vár Ukrajna.

 • krobert

  Ukrajna biztos döntős idén is, nagyon jó ez a szám, zsűri imádni fogja, a közönségre viszont kiváncsi leszek, elsőre ugyanis zavarosnak tűnhet. De sok sikert! 3/27

 • A közönség már rég nem a dal szerint dönt az ESC-n. Itt már rég minden a politikáról, a rokonságról szól. Azért van Magyarország évek óta hátul vagy még tovább sem jut. Az ez előtti kommentemben az állt, hogy sokan pontozzák, meg előkelő helyre rakják Ukrajna dalát, de utána eszembe jutott Wolf Kati 2011.-ben, hogy ott is az első ötbe sorolták, meg, hogy felmérések szerint ő nyerné meg a versenyt, és a végén az lett, hogy a végén lemaradt huszon alul. Az biztos, hogy ha azt a számot Ukrajna, Oroszország vagy valamely volt Jugoszláv állam adta volna elő, akkor nyert volna, na ezért mondom, hogy a politika meg a barátság, rokonság dominál, hogy ki nyerje a versenyt.

  • Fabiana

   Egy fokkal tűrhetőbb, mint volt, de még mindig nem szeretem ezt a dalt.

  • Gabiii

   Már megszoktam az előzőt így most ez nem tetszett elsőre. A másik meg ha nincs elég pénz/idő egy ilyen klippre akkor inkább NE ilyet csináljanak!!!

  • Rita

   Számomra a csodálatos háttérvokál tette különlegessé ezt a dalt, ami gyakorlatilag teljesen eltűnt ebben az új verzióban. Egy kicsit sem tetszik, le is zuhant a listám élmezőnyéből.

  • Ariza

   Ajjaj, már kínosan Disney-sre vették a figurát. :S
   Erősen gondolkozom azon, hogy ezek után inkább Dániát vagy Izlandot tegyem az első helyre…

  • Pitbull

   Így jobb. Egyébként is a stúdióváltozat az, ami jól megítélhető. Nem a kedvencem ez a dal, de sokat lépett előre a listámon. Csak az a baj, hogy élőben csapnivaló lesz, szerintem.

  • Edcsi

   Így elsőre szerintem is rosszabb lett. Kíváncsi vagyok, milyen lesz élőben

  • Sanya

   Edcsi….Zlata már bizonyított,élőben nagyon erős.Ez a dal is nagyon erős és ütős,top10mattól független,hogy ilyen klipet csináltak,a produkció pedig lehető legjobb lesz! 🙂

  • Edcsi

   Nincs kétségem az énekesnő képességeit illetően.Jó hangja van, csak én már megszoktam a másik háttérvokált.

 • Gera

  Olyan sokan szidják a háttérénekeseket, pedig nekem az első verzióban pontosan miattuk tetszett meg a dal! Annyira különleges hangzást adnak a dalnak, hogy teljesen elvarázsol! Én nagyon tudok örülni az élet apró dolgainak, és ettől a daltól pontosan azt kapom: napsütést, hegyedet, mezőket, békét! Csak egy kis fantázia kell hozzá!:)

 • Kyiv, Ukraine –
  There is no wonder that the Ukrainian participant Zlata Ognevich is admired by a lot of her strong fans. Zlata is talented, tender and beautiful! The giant who is supposed to be one of the tallest persons on the planet will be a part of Zlata’s show in Malmö. Two of the strongest men on earth, Wladimir and Vitali Klitschko are also keeping their fingers crossed for the Ukrainian butterfly