Svájc ma este választ dalt a 2013-as Eurovízióra

switzerlandTudósító: Klész Imre
Forrás: esctoday.com
Internetes közvetítés 20:05-től: http://www.sf.tv/sfvideo/live/3664318?WT.zugang=front_livestream

Svájc ma este választ dalt a 2013-as Eurovízióra. A Die Entscheidungsshow néven futó nemzeti döntőn a hosszas előkészítő munka után 4 német, 3 francia és 2 olasz illetőségű előadó fog megmérkőzni.

Ally – Catch me
Chiara Dubey – Bella sera
Carrousel – J’avais rendez-vous
Anthony Bighead – Do the monkey
Heilsarmee – You and me
Nill Klemm – On my way
Melissa – The point of no return
Nicolas Fraissinet – Lève-toi
Jesse Ritch – Forever & a day

Kapcsolódó cikk:
NF 2013: Teljes a 9 fős svájci mezőny
http://old.eschungary.hu/eurovizio-2013/nf-2013-teljes-a-9-fos-svajci-mezony/

115 Comments

Emberek, jöhetnek a kövek, de én imádom a majmokat. Eléggé eredeti, viszont nem giccses, és annyira jól tolják a nőőők benne, hogy még zenei élményt is kapunk, ami egyébként feledteti a bugyutaságot szerintem. Persze ez a fajta bolondság akár imponáló is lehet… Nem kell mindent túl komolyan venni. Én szívesen látnám a malmői mezőnyben. Színesítené az egészet. A rendezői sorrend miatt szinte borítékolható, hogy két siratódal között lenne, na, mennyire jól esne!
1. Carrousel
10. Majmok
559. A többi

Eddig csak a You and me értékelhető számomra…a többi hamis volt,unalmas vagy idétlen.Remélem a további 5 jobb lesz.

Nyee, tedd félre a vásott füledet, még van vagy fél éve a Carrouselnek tökéletesíteni az éneket:) Annyira nem volt tragikus, hogy minimális gyakorlással ne lehessen a legjobb Malmőben, legalábbis számomra. A dal maga pedig annyit lendít rajta nekem… Jó, bocs, visszafogom magam, eleget fényeztem ma.

1.Szerintem tze vájt fülre gondolsz,mert a vásott az rosszat,rendezetlent jelent(vásott kölyök)
2.Engem nem érdekel,h fél év alatt ki tud begyakroloni 1 db számot.Szerinted ezt nem gyakorolja már egy ideje?Olyan menjen aki tud énekelni.A szám egyébként nekem is tetszett és a stúió verziók alapján 2. volt nálam…de így nem ér semmit.

Ja, bocsi, tényleg arra gondoltam:) Gyorsan akartam írni, meg fáradt is vagyok, aztán becsúszott a baki… No, mindegy. Az a baj, hogy én kifejezetten szerelmes vagyok magába a dalba, és ez átmegy elfogultságba.

A felénél azt vettem észre, hogy mosolygok! Tartom, hogy ők az egyikei azoknak, akiknek örülnék, ha kiválasztanák! 🙂

háát.. a kutyasétáltatós részét nem igazán értettem, és a fellépőruhája szerintem katasztrófa volt, a hangjával is volt valami ami kicsit bántotta a fülem. De a dal még mindig tetszik! Nagyon is! Örülnék ha őt választanák, de van sok minden amin májusig dolgozniuk kell! 🙂 A mai estén nálam picit lecsúszva a 2. helyezett….

Ez sem rossz, de kiesne az elődöntőben. A listám jelen állás szerint:
1. Heilsarmee
2. Ally
3. Chiara Dubey
4. Nill Klemm
5. Carrousel
6. Anthony Bighead

Melissa, vagy mi a neve, ő sem énekel valami kifogástalanul… Ráadásul ekkora giccses, hatásvadász koreót színpadra rakni kifejezetten nagy bűn. Kommersz dal, ezerszer látott vásári megvalósítással. Akkor már a majmos eredetiség inkább, nem?

Nem úgy szólt, mint a CD-n, de azért ezt nem lehet hozzá hasonlítani… Mindegy, ha a Carroussel esetében azt mondtam, begyakorolják, akkor most is írhatnám, a színpadképre viszont nincs mentség! Kukába vele!

Na nekem meg ez tetszik 😀
Bár nem találom jobbnak a You and me-nél,kb. mind2 kettejük közül melyik megy eddig nekem.

A Léve-toi (bocs az ékezetért) egészen átlagos, de a francia nyelv átbillenti a “jó” kategóriába. Kiegyeznék vele, de nem ugranék ki a bőrömből, ha kijutna.

Nekem 3 dal nagyon tetszett közölük bármelyik nyerhet(Melissa, Heilsarmee, Chiara) A Carousselbe kicsit csalódtam, hangilag lehetett volna erősebb, de még így is a 4. nálam, a többi dal szerintem elhanyagolható 🙂

Comments are closed.